Tűvé teszem a híradásokat, de nem látom sehol hogy a Nemzet Egysége, akinek ez alkotmányos munkaköre, ott lett volna az Élet Menetén. Ez már a második gyávasága, vajon melyik lesz a következő? Esetleg augusztus 20-án is elbújik?
Minek kell bárkinek is ott lenni az élet menetén? Aki úgy gondolja az ott van.
De én sem mennék el, hiszen semmi közöm sem a zsidókhoz, sem a holokauszthoz. Nem része az életünknek egy bolhafingnyit sem és sok millió ember életének szintén nem része.
Tán már készül a törvény, hogy kötelező lesz élet menetére járni?
"..tudod, ha nem magaddal csevegnél akkor lenne időd olvasni IS ..lásd: 20. és 23. hsz!!!!!"
Egyfelől, ha valaki "elözményként" megjelöl egy elöző hozászólást, az még konrántsem biztos (sőt hogy "önmagával cseveg"...
Másfelől, azt is olvastam...
Ettől függetlenül, bár nem áll szándékomban lebecsülni "figyelo" és "hotorpe" tájékozottságát, tény hogy eddig Schmidt Mária közleménye a hivatalos-megjelent Klubrádióban és nem" figyelo " és "hotorpé"-é. Ezért hát őt ídéztem.
figyelo meg hotorpe meg, ha úgy érzik hogy számura ez a schmidtmáriai nyilatkozat az SZDSZ nevü szélsőséges törpepárt távolmaradásáról jogtalan sérelmet okozott, jogukban áll helyreigazítást kérni az érintettől... Ennek megtörténte után, én meg készséggel fogom idézni a pontosítást . Is.
Neki a pártpolitikai csatározásokon felülemelkedve kell megvédeni a nemzeti érdekeket, óvni a nemzet büszkeségét és morális értékeit, tartást biztosítani mindenkinek. Éppen ezért elsőrendű feladata lett volna Gyurcsányt felmenteni a posztjából amikor az sűrű káromkodásokkal teletűzdelve lebukott, amikor a pajtásaival egymás között a permanens hazugságokról beszéltek, amit évekig folytattak. Sólyom kijelentette akkor, hogy morális válság van az országban, nem tudom, miért nem tett meg egy szükségszerű lépést.
Nem akarok példálozni a skandináv országokkal, mert az egy más világ, de sajnos ezek után egy balkáni állam vagy még rosszabb: egy dél-amerikai banánköztársaság szintjére süllyedtünk.
Méltóságteljesen, disszonáns hangoktól mentesen zajlott le a Terror Háza Múzeumnál a holokauszt áldozatai előtt tisztelgő megemlékezés tegnap este -mondta el Schimdt Mária, az intézmény főigazgatója a Klubrádióban. Mint mondta, pártállástól függetlenül együtt ünnepeltek az emberek, az eseményen számos politikai szereplő jelen volt, a szabaddemokratákat kivéve. Mint mondta, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hova megy, melyik rendezvényen vesz részt, hiszen az a fontos, hogy valahol fejet hajt a holokauszt áldozatainak emlékére.
"Szeretnénk, hagyományt teremteni, és minden évben egy koncertet rendezni a holokauszt áldozatainak az emlékére" – közölte Schmidt Mária.
A rendezvényen beszédet mondott például Szili Katalin, de jelen volt Hiller István és Orbán Viktor is, egyedül az SZDSZ részéről nem vett részt senki az eseményen – közölte Schmidt Mária. (Klubrádió)
Vajon miért nem?:))) Pedig még a krimikben is ismert, az elkövetők mindig visszatérnek a tetthelyre...
Szép kis párt ez...nyilas kormánybiztosok testvérisége a bolsevik belügyminiszterekkel, utódaik meg (logikusan) keveredtek az ávós körömletépőkkel...
..hát ottan, hogy - adott esetekben - képviseli a Magyar Köztársaságot!!
..nomármost : én úgy itélem meg, hogy ez NEM AZT JELENTI , hogy eljár ingyen zabálni..nézelődni más országokba..HANEM minden az országot érintő kérdésben amivel bárhol találkozik - védi az ország érdekeit...védi jóhírnevét...védi annak - bármilyen pártállású közéleti szereplőit...
Mondjuk, "gyávanyulazni", mikor a korábbi "nemzet patk".. akarom mondani "egysége" annyira "bátor" volt hogy még egy tucatnyi Árpád-sávos fütyülő díszletmunkás/statiszta is megfutamitotta...:)))))