A "piréz" a fantázia terméke, ilyen népcsoport a valóságban nincs. Mégis: a magyarok többsége határozottan ellenzi a "pirézek" betelepülését az országba - akárcsak az arabok, a kínaiak vagy a románok befogadását. Magyarországon a felmérések szerint erősödött az idegenellenesség
Remélem nem azt akarod mondani hogy nem szereteted a pirézeket? Ugye nem vagy antipiréz?:-)) Valld be hogy az vagy, meg minden hozzád hasonló, pirézeket kigúnyoló, azokat megverő, kirekesztő társaddal együtt! :-))
Ha már rombolni kell, miért ne hívjuk meg őket, hisz ahhoz mindenki ért. Szeressük a pirézeket, és mindenkit aki nem magyar! Előre a nemzetközi úton elvtársak!
Nem kell kivágni. Ha ejropalepke szerint a magyar igen ronda népség lehet, hát miért is ne oszthatná meg a népséggel ezt az értékes és előítéletektől mentes észrevételét? Mi pedig sajnálkozásunkat fejezhetjük ki, hogy kénytelen elviselni az igen ronda népséget, és bízunk benne, hogy egy szép napon talál majd kedvére valóbbat, hiszen annyi más kedves, boldog és tetőtől talpig szabadelvű népség van a világon. :-)
Ja, jól van:)) Így már leesett:))) Ez egy sajátos statisztikai ,,placebo".
Véleményem szerint aki betartja a Magyar Köztársaság törvényeit, az emberek közötti ITT honos normáit, rendelkezik legális munkával/igazolt (legális) egyébb jövedelemmel - jöjjön. Az emberek, akiknek nem büdös a munka - megértik egymást, bármilyen nyelven is beszélnek.
Aki meg parazitálni jön - az húzzon a búsba (és vigye magával a helyi parazitákat).
- +1, mert én vízöntő. (Bár a bort jobban szeretem:))
.................................
Amúgy nem tudom, hogy mennyire xenofób a társadalom Magyarországon, vagy mennyire nem. Az, hogy nagyszájú - az tény:)
Nekem eddig senkivel sem volt bajom, pedig rengeteg külföldi jóbarátom van. Amikor Budapesten járnak - mondjuk - orosz, ukrán, szlovák, lengyel vagy szerb barátaim és kollégáim, még senkitől sem hallottam negatív megjegyzést. Valószínűleg ebben közrejátszik a viselkedésünk is (civilizált), no meg a barátságos kinézetünk (85-kg fajsúlytól felfelé, ugyanis sportolók a srácok):)))
De - valószínűleg - egyszerűen elkerülöm azokat a társaságokat, ahol ,,zsidóznak", ,,cigányoznak", ,,románoznak", stb. (ki lehet egészíteni a listát.) Megválogatom a szórakozóhelyeimet és a baráti társaságomat.
És ez miért baj? Ha liberálisék ennyire vegyes népek közt szeretnének élni, nyugodtan elmehetnek mondjuk az usába, nem tartja őket vissza erőszakkal senki.
" Európa legalacsonyabb migrációs arányszámokkal rendelkező országai közé tartozunk. Magyarország nem igazán vonzó migrációs célpont, kivált, ha leszámítjuk a környező országok magyarjait, illetve sajátos státuszuk miatt az illegális, ingázó - nagyobbrészt ugyancsak magyar - vendégmunkásokat. "
Úgyhogy csak becsüljetek meg minden egyes pirézt, aki véletlenül idetéved.
Tudtam én: lankad az etno-business, már nincs olyan nép, akinek ne lenne képviselete. A tüzdimaszturbániak szabadok még? Rohanok intézkedni mielőtt valaki azokról is felmérést csinál.