Keresés

Részletes keresés

hematoma Creative Commons License 2007.12.31 0 0 18
Helló. Én is szeretnék majd venni egy ilyen telefont,de ahogy olvastam a hozzászolásod már nem biztos.Egyébként nekem volt egy 6230i telefonom és ugyan ezeket a dolgokat müvelte mint a tiéd.Vagyis kicsengésnél recsegő hang vagy egy olyan zavaró hang mintha a közelben rádió vagy tv lenne.Nem tudom mi lehetett az oka de senki sem tudta megmondani.Olvastam már erröl a hibáról a 6230i-nél,másnál is de a tiedénél még nem.A 6020 telefonom nem nagy szám de ilyen hibák még sohasem fordultak elő 3 év alatt. Jó lenne ha tudna valaki mondani valami biztatót ez ügyben,mert lehet hogy mégsem cserélem le a 6020-ast.
Előzmény: Don Tomato (17)
Don Tomato Creative Commons License 2007.12.27 0 0 17
Sziasztok!

Nos én is Nokia 6300 tulajdonos lettem. Ahogyan lejjebb olvastam, öröm után jött az üröm. Azt, hogy találtam egy pixelhibát a kijelzőn, nem is említem, mert "jó helyen" van - jobb felső sarok, az óra mellett -, kvázi nem zavaró! Viszont, sajnos más gondom is van vele. Hívás kezdeményezése után, miközben kicseng, a kicsengő hang recseg, emellett gyakran gerjedő hang is hallatszik, mintha tv, rádió stb. közvetlen közelében lennék. A kapcsolat létrejötte után, a hang minősége valamit javul, de közel sem tökéletes. Gondoltam térerő hiba lehet, de erőssége a kijelző szerint maximum, valamint kipróbáltam ugyanott, ugyanakkor, ugyanazon hálózaton egy másik készüléket (nem Nokia), ami tökéletesen funkcionált! Emellett a kicsengő hang recsegése pannon, vagy vezetékes hívásakor nem hallatszik, voda, vagy t-mobile esetén viszont igen! És ami a legjobban meglepett: ha kihangosítom, majd visszaállítom normálra, a hang megjavul!!! Szóval egyelőre ennyi...

Tapasztalt esetleg más is ilyet, mi a véleményetek a "tünetekről", illetve mit tanácsoltok? Azonnal garanciális javítás? Sajnos a 72 órás csere már nem lehetséges!

MZ5 Creative Commons License 2007.12.19 0 0 16
van ilyen téma nekem is az van rajta ,tök jó mert este ha rányomok akkor egy nagy analóg óra világit és egyből tudom mi a helyzet ,de én is ugy kaptam nem tudom honnan töltötték le
Anime_clock nth a neve
Előzmény: zozimo2 (12)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.01 0 0 15

Helló!

Nekem olyan problémám van vele, hogy nem látja a 128MB-os memóriakártyát. Van erre valami megoldás? Szervíz?

zozimo2 Creative Commons License 2007.11.13 0 0 14
Akkor már biztos észrevetted, hogy az akkuja egy kalap kaka (3nap)
Előzmény: gányamunka (13)
gányamunka Creative Commons License 2007.11.11 0 0 13

hali!

4 napja vettem én is, és bizony az első öröm után némi üröm.... T mob kártyával a nevek túrkálása közben lefagyott..már vissza akartam vinni, amikor próba cseresznye alapon pannonnal cseréltem....azóta működik...

nekem is kicsinek tűnik az óra...a fénykép az tűrhető, a videó...szóra sem érdemes...csak vészhelyzetben kényszerből....

...egy darabig jó lesz....

én öreg faszi vagyok, nekem minden egy csoda....(de hülye azért nem)

Előzmény: zozimo2 (12)
zozimo2 Creative Commons License 2007.10.28 0 0 12

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban, hogy háttérképnek vagy helyette egy működő órát lássak, ha lehet? Sajnos nagyon kicsi az óra kijelzője nekem. A képernyővédőre nem igazán jó, mert ott is kicsi és nem is látszik, csak bizonyos ideig.

Kovács Laci Creative Commons License 2007.10.27 0 0 11
Nekem nagyon tetszik ez a készülék:) Nem bántam meg hogy megvettem.
dlt Creative Commons License 2007.10.27 0 0 10

Sziasztok!

Próbálta már valaki 4gb-os kártyával? Jó lenne tudni, hogy kezeli-e... :/

Köszi!

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 9

Egy szar....,2 megapixeles kamerával...,röhej.

Hangszíne is szánalmas...,nem szól tisztán,diktatfonja nem jó,alig lehet hallani a felvételt...,nem áll kézre...

6230i után marha nagy csalódás...N-es akartam de lebeszéltek róla,hát ez sem volt egy nagy vétel...,asszem váltok egy E-osztályosra.

Előzmény: dussy (4)
dussy Creative Commons License 2007.06.26 0 0 8
Nem vitted túlzásba. :)
Olvastam hibákat,mint melegedés, memó kártya be nem olvasása,ilyesmi.
Nálad hasonló?
Előzmény: feri60 (7)
feri60 Creative Commons License 2007.06.25 0 0 7
Három napja használom, tetszik ;)
Előzmény: dussy (6)
dussy Creative Commons License 2007.06.25 0 0 6
Mondhatni senki itt az indexen. :)
Előzmény: dussy (5)
dussy Creative Commons License 2007.06.18 0 0 5
Nem sokan használjátok. :(
Előzmény: dussy (4)
dussy Creative Commons License 2007.06.11 0 0 4
Esetleg tapasztalatok????
Előzmény: BySoft_ (2)
BySoft_ Creative Commons License 2007.05.02 0 0 2
BySoft_ Creative Commons License 2007.03.01 0 0 1
BySoft_ Creative Commons License 2007.03.01 0 0 0
BySoft_ Creative Commons License 2007.03.01 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!