Mikor fog először felmerülni az edző felelőssége abban, hogy nincs egy meccsen sem értelmes védekezésünk? Hiába dobunk 90 pontot vagy afelett, ha még többet kapunk. Én most edzőben látom a legnagyobb problémánkat.
Sziasztok! Arról tudtok valamit, hogy az MKOSZ honlapja szerint december 4-én és 5-én is játszotok meccset (Kecskemét, majd Honvéd ellen, egyaránt idegenben)? Több honlapon is ez az információ szerepel, bár pont a ti weboldalatokon csak a Honvéd elleni 5-i meccs van fent - de pl. a Kecskemét a saját honlapján már számol a 4-i egymás ellenivel is. Én kizártnak tartanám, hogy ezt így rakták össze, de gondolom ti többet tudok.
Igen, Horne nagyon motívált volt már bemelegítésnél látszott.
Sajnos tényleg eladta magát, de megint nem mi leszünk a vevők!
Csomagban kellene adni Kassal. Kassról:Ennyire anti kosárlabdát játszani ritkán látni. Egyszer tört kosárra, de iszonyú lassan, így kapott egy nagy sapkát. Túlértékeli az edzőnek, sok percet kap.
Nem tudom, mi van Vojával, ha valami kisebb sérülés és csak biztonságból pihentetik, meg lehet érteni. De az látszik, hogy ez a nemzetközi kupa így utólag csak az a nyűg lesz, amire rá lehet fogni a szezonkezdés szenvedéseit. Ha a bajnokságban nem javulunk, akkor persze nem.
Én azt sem értem, hogyha Smith még itt van, miért fizetjük inkább a semmiért, ahelyett, hogy játszatnánk. Nyilván azért van itt, mert nem akar belemenni a közös megegyezésbe, akkor meg dolgozzon meg a fizetéséért.
Visszatérve a maira , nagyon gyászos, hogy egy ilyen meccsen , ahol aztán minden mindegy, sem vállal dobást Kass és 0 ponttal áll egy kettes poszton játszó légiós. Ne legyen igazam, de látva az idegenbeli formánkat, én a kupa indulásunkban sem vagyok biztos.
Elég szomorú, hogy tavaly 2 vicces cigivel lehetett maradni, Smith meg ilyen játék ellenére nem kell. Ez a mai meg is mutatja mi vár ránk Krivacsevics-Fazekas duoval, ha az új center nem kerül Smith statjának közelébe sem.
Szerintem a fegyelmezetlensége miatt küldték el. Alig értük el a novembert és már kétszer kiállították. A szolnoki meccsnek csak a végét láttam, írta valaki, hogy dühből kirúgta a labdát a nézőtérre.
Én már korábban utaltam a viselkedésére. Mondtam, hogy ez az ő és az edző dolga. Úgy látszik más megoldás nem volt. Egyszerűen megbízhatatlan.
Ilyen viselkedéssel ne hozza senki hátrányos helyzetbe a csapatunkat, van úgyis elég bajunk.
Teljesen így gondolom én is. Hajtott,gyors volt,ment a pattanókért,búrázgatott. Pontban James sem volt erősebb csak pattanóban. Nem tudjuk miért kell mennie. Lehet nem tudtuk rendesen használni,vagy betörni,vagy nem jött ki edzővel,csapattal. A forrófejűséget egy játékosnál szokták tudni kezelni. Még midig jobb mitha sza@na az egészre.Kívülről nem látszott semmi. Az új igazolás ilyenkor már nagyon bizonytalan. Eddig miért nem volt csapata?
Csalnak nyilván a statok, de 10 pont 6 lepattanó 2 blokk 20 val átlag nem annyira rossz azért. Sőt val/percben jelenleg a csapat legjobb értékét adja... ettől még, ha rombolja a csapategységet vagy konfliktusa van, akkor jogos a váltás. Egy statban volt nagyon lemaradva, nem szórta a triplákat, ok értem, mennie kell.... ;-)
Kíváncsi vagyok, mi áll ennek a szerződésbontásnak a hátterében, mert önmagában azt, hogy egy játékos fegyelmezetlen, azért lehet máshogy is büntetni. Ha az első alkalom után kap pénzbüntetést, a következőnél egy meccsre kihagyják, akkor még mindig nem járunk a kirúgásnál. De persze nem tudhatjuk, mik történtek valójában. Smith játékára nem lehetett több panasz, mint másokéra, persze lehetett volna kiegyensúlyozottabb, de látszott, hogy annyira nem lóg ki lefelé.
Szerintem felesleges volt elkuldeni Smith-t. Kicsit forrófejű volt, de nagyon jó védő volt, és látványos búrákat osztott ki. Én félek, hogy nem update lesz.
Kicsit szomorú vagyok….Dickeyvel stabil lett volna a csapat az biztos. Ebben a szezonban talán csak a Körmend meccsen szedtünk több lepattanót az ellenfélnél.De az esély jár az új centernek.
Sajnos megint kipecáztunk a zavarosból egy center, aki mindenhol játszott, volt ahol 4 meccset is bírt lehúzni. Ők azok a játékosok akik azt sem tudják, hol vannak , céljuk, hogy kitöltsék a szezont, aztán repülnek tovább. Úgy gondolom többet érdemelne a klub és mi nézők is. Kellene már valami koncepció és csapat építés, hogy ne minden évben új légiós brigádot kelljen szerezni és Voja mellé pár magyart összeterelni!
Ezt a szintű triplázást, még akkor is ha ma jó százalékkal volt is, de nem tartom célravezetőnek. 1-1 meccset meg lehet nyerni, szarba nyúlva rangadót is, de sorozatokat nem...
A második félidő rendben volt. Grat a csapatnak. 41 triplát emeltünk rá…… Remélem az új center hoz egy masszív dupla-duplát, akkor kedvenc lesz. Azon a poszton Dickey magasra tette a lécet…