Felkorbácsolta az indulatokat a Paris Saint-Germain- Hapoel Tel-Aviv futballmérkőzés utáni incidens, amelyben egy civil ruhás rendőr halálos lövéseket adott le. Az áldozat egy szélsőjobbos drukker, aki az izraeli csapat rajongójára támadt.
Több hsz-t olvastam egymás után és többen azon örvendeztek, helyeselték, hogy egy rendőr szíven lőtt egy szélsőjobbos támadót. Lényegében az írásból nem tudom mit követett el, még az sincs benne, hogy megverték volna vagy a rendőrt, vagy a a Hapoel szurkoló zsidót. Szóban támadták, de ahogy olvasom tettlegességre nem került sor. Ez ok, hogy meghaljon???
Ezt a következtetést az én hsz-emből nem vonhatod le. Ha mégis megteszed, az csak a te felelősséged, én ártatlan vagyok, ugyanis semmi erre utalót nem mondtam. Jó premisszából hibás következtetésre jutottál.
"Egyik támadóját szíven lőtte(!!!!!!!!!!!!!!!!!!), egy másikat súlyosan megsebesített."
Kérdés az, hogy két lövés megállít-e 150 támadót. Főleg ha egyikük meghal. Ha közvetlen életveszélyben lett volna a civil ruhás rendőr, akkor sztem ezután halálra lincselik.
Figyu, a nyugaton élő középiskolásoknak halvány fogalmuk sincs arról, h mi is a létező szocializmus, és h a működő miért nem létezhet sose. Annyira abszurd és felfoghatatlan számukra mind az, amit 1 szintén "vadkeleti" bnőmmel a boncasztal mellett továbbatdunk nekik a szüleinK (számunkra is hihetetlen) történeteiből, mind a saját posztkommunista történeteink, h fel sem tudják fogni...És ugye a nácizmus rémtetteiről kicsit többet hallanak a sulban, mint a kommunizmuséról, pláne, ha a tanáruk még némi nosztalgiával emléxik vissza a hippis-tüntetős-baloldalis énjére...
Egy rasszista néger rendőr rálőtt a Paris St. Germain labdarúgócsapatának két szurkolójára a francia együttes csütörtök esti, hazai UEFA Kupa mérkőzését követően. Az egyik drukkert megölte, a másik súlyos sérüléseket szenvedett. Ha francia rendőr lőtt volna le egy színes bevándorlót máris autók ezrei égnének az idegenek megszállta franciaországi külvárosokban.
Mondjuk ebben van vmi: "Ha francia rendőr lőtt volna le egy színes bevándorlót máris autók ezrei égnének az idegenek megszállta franciaországi külvárosokban."
Szerintem 1956 óta kommunnista érzelem nem fejlõdhetett elvi meggyõzõdéssé egészséges lelkü és normális ember tudatában. Azok, akik 1956 után Európában kommunistának vallják/vallották magukat, azok vagy nem tudják hogy mire esküsznek, -tehát ostobák-, vagy tudják, de ennek ellenére a ROSSZ oldalára állanak,-tehát gonoszok- vagy egyszerüen mennek a csordájuk csapásán mint a homály ökör, anélkül hogy az elvet és annak megtörtént gyakorlatát, azaz lényegét átlátnák. Aki az utóbbi évtizedekben azt állitja hogy õ kommunista, az a szememben azonos a földbutával, vagy a gonosszal. Tertium non datur.
Nézd, ha neked jó az, hogy ezzel a rasszistázó handabandázással, amit itt évek folytattok, magatok ellen hergelitek a közvéleményt, akkor csináld csak. Sztem magatoknak keresitek a bajt, de ti tudjátok.
Tényleg! Kommunista olasz is volt már a "praxisomban". Hiába mondtuk neki, h az ő kis individualizmusávan hamargyorsan kitelepítve találná magát igazi kommunizmusban, meg h a létezőben hosszú hajjal nem sok helyre engedték vón' be :p