Keresés

Részletes keresés

prenotalis Creative Commons License 2006.11.14 0 0 53

Előzmény: Törölt nick (51)
weress Creative Commons License 2006.11.14 0 0 52

Dehát épp a túlkapások a probléma. Ha egy lett vona az is az lenne, de, hogy nagyon sok volt, az már komolyabb kérdés.

Kit érdekel, ha a barikádépítő-dobálódzókat helyrerakják? Senkit. Helyes, tegyék! Ezent túl viszont ne terjeszkedjenek! Ráadásul az esetleges barrikádépítőt is csak addig szabad verni, míg ellenál. Ha a földön van, megbilincselve, akkor bizony nem szabad verni. Ha egy rendőrségben ilyen komoly arányban vannak, brutális a törvényekre szaró egyedek, akkor bizony ott komoly gond van és az a komoly gond, nem a dobálódzók elfogása.

Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.14 0 0 51
Egy lófaszt volt békés a tömeg.

Egyetlen felvételt sem láttam, amelyiken egyetlen rendőrt is megtámadott volna bárki.

Rengeteg felvételt láttam, amelyiken a földön fekvő, ellenállást semmilyen formában nem tanusító emberbe 8-10 rendőr belerúgott, miközben az egyikük a tonfa végével szorgalmasan döfködte a szerencsétlen bordáit.
A többi rendő pedig gyorsan körülállta az eseményeket, hogy ne lehessen látni, mit művelnek.

Jobb lenne, ha minden oldalról tájékozódnál és nem a vekkered hülyeségeit szajkóznád

Szóval jobban tennéd....
Előzmény: ForgottenSoldier (47)
weress Creative Commons License 2006.11.14 0 0 50
Miért lennének? Csak egy ténymegállapítás volt.
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (34)
jegec Creative Commons License 2006.11.14 0 0 49

Amíg nem kezdrék el lőni és verni őket a rendőrök, addig igen.

Előzmény: ForgottenSoldier (47)
jegec Creative Commons License 2006.11.14 0 0 48

Életszerűnek gondolod azt, hogy a tüntetők direkt kérték, lőjjék már ki a szemüket?

Előzmény: Törölt nick (45)
ForgottenSoldier Creative Commons License 2006.11.14 0 0 47
Egy lófaszt volt békés a tömeg. Jobb lenne, ha minden oldalról tájékozódnál és nem a vekkered hülyeségeit szajkóznád.
Előzmény: jegec (42)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.14 0 0 46
Teljesen igazad van, a hülyeség iszonyúan ragadós.

A barikádépítő, dobálózó embereket lecsőcselékezni jogos dolog.

A nem barikádozó, nem dobálózó embereket lecsőcselékezni vadbarom dolog, hogy idézzelek.

A tömegoszlató rendőrök azon cselekedetéről beszélni, miszerint pl. a tömegből egy általuk kiválasztott egyént a rendőrök csoportban lerohannak, majd amúgy becsületes küzdelemben megvernek, az teljes mértékben fedi a valóságot és eme tényekről történő publikáció nem vadbaromság.

Október 23.-án a rendőröknek nevezett csürhe nem a barikádépítőket és a köveket dobálókat tette ártalmatlanná, hanem válogatás nélküli sértettek kárára csoportosan követtek el hivatalos eljárásban történő bántalmazást.

Aki törvényt sértett az állampolgárok közül, azt állítsák elő, indítsanak ellene eljárást, állítsák bíróság elé és majd a bíróság kiszabja a büntetést, de a rendőrnek nincsen joga senkit megverni semmilyen törvénysértésért.

Valóban iszonyúan egyszerűen van összerakva azaz egyed, aki úgy gondolja, azt állítja, hogy a rendőr jogosan tapos bele valakinek az arcába akkor, ha az nem teljesíti a rendőr távozásra szóló utasítását.

Az ilyen egyszerűen összerakott egyedeknek elegendő ezt a végtelen ostobaságot egyszer elmondani, és rájuk ragad egyből, osztán azután egész életüket ebben a primitív intellektuális közegben tengetik tovább.

Szóval igazad van, a hülyeség ragadós, csak megfelelő felület kell hozzá.
Előzmény: mibi (39)
borosodó Creative Commons License 2006.11.14 0 0 44

:-(

Előzmény: Kettes számú törzsvendég (37)
jegec Creative Commons License 2006.11.14 0 0 43

Ez igaz.

De ha egy tyúkot lopó cigány kap egy nyaklevest és az nagyobb bűn legyen, mint könnygázgránáttal és gumilövedékkel lőni többezres tömeget politikai okból, azt mégsem hinném.

Előzmény: Törölt nick (41)
jegec Creative Commons License 2006.11.14 0 0 42

Ok és okozat tipikus bolsi felcserélése a véleményed.

Előbb a rendőrök kezdték el lőni és verni a tüntetőket, azután épült védekezésül a barikád.

De hogy még előbbre menjünk: a békésen tüntetőket kiszorították a Kossuth térről, majd másnap is ok nélkül lőni kezdték a párszáz fős csapatot, akikből hamarosan (a Fidesz gyűlés felé szorítva őket) 30 ezres tömeg lett.

A rendőrök tökéletes alkalmatlansága aztán brutalitásba fordult.

Jellemző, hogy ezt a rendőrtábornokot marasztalják.

Alkalmatlan rendőrség, alkalmatlan kormány.

Előzmény: mibi (39)
jegec Creative Commons License 2006.11.14 0 0 40

Olyan esetről még nem hallottam, hogy cigányokat jogtalanul vertek volna.

Viszont olyanról igen, hogy nem mernek cigányokhoz nyúlni.

De a témához:

Demszky liberátor könyörögve könyörgött, maradjon az a rendőr aki gumibotozza, lövi a politikai tüntetőket, viszont szabadon hagyja verni a TV székház előtti rendőröket, noha 300 rendőr állig felfegyverkezve várakozik a közeli utcában.

Demszky egy görény.

Előzmény: Törölt nick (38)
mibi Creative Commons License 2006.11.14 0 0 39
Valami félelmetes, hogy a hülyeség mennyire ragadós.  Ott van pl. Pálinkás, aki úgy általában normális.  Erre a mai Népszabiban megjelenik egy írása, amiben vadbaromságokat ír a békésen demonstrálókra támadó rendőrökről.  Ez a f@szi nem néz Hír TV-t?  A barikádépítő, köveket dobáló csőcselék mióta számít békés demonstrálónak? 
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.11.14 0 0 37
És mi van a kétszer megvert jezsuitával? Remélem, már tudja morzsolni a rózsafüzért.
Előzmény: jobbhorog (35)
jobbhorog Creative Commons License 2006.11.14 0 0 35

2006. november 13. 21:15
Két műtéten esett át hétfőn délelőtt az a férfi, akinek egyik szemét még az október 23-i rendőrségi oszlatás közben találták el egy gumilövedékkel.

A férfi bal szemét teljesen eltávolították, majd kisebb koponyaműtétet is végrehajtottak rajta. Állapota jelenleg kielégítő - tudta meg a Független Hírügynökség az Országos Baleseti és Traumatológiai Intézet ügyeletes ápolójától.

Gratulálok, demokraták...

Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.11.14 0 0 34
És neked ettől nyugtalan álmaid vannak.
Előzmény: weress (33)
weress Creative Commons License 2006.11.14 0 0 33
A ma a pártjukat vezető szadeszesek messze nem liberálisok, ahogy a ma pártjukat veztető szocik, messze nem baloldaliak.
elemes Creative Commons License 2006.11.14 0 0 32
A kinai öngyújtó csak arra alkalmas, hogy Magad is meggyőződj arról a tényről

Mobility management (wikipedia)

Előzmény: ooloo (21)
elemes Creative Commons License 2006.11.14 0 0 31
jól megtalálta a zsák a foltját :-)
Előzmény: Powersystem (29)
coboly Creative Commons License 2006.11.14 0 0 30

o)

eccerűen nem tudják elfogadni, más megoldás is van, más is lehet a hatalmon, stb.

Beteg lelkekkel nem lehet mit kezdeni, -> orvos.

Ott van nekik Mikola a nemzet orvosa, de ő is beteg.

Akkor??

??

Előzmény: Powersystem (29)
Powersystem Creative Commons License 2006.11.14 0 0 29
Mondjuk aikor felvetettem a fideszfanoknak ugyan mondják má meg hogy a fidesz mér ellenez mindent amit a kormány beterjeszt vagy felvet akkor erre az a válasz hogy azé mert ők az ellenzék és ez a dolguk, szerintem meg nem de ez legyen az én problémám! A kormány helyébe én az egyik javaslatba belefoglalnám hogy a fidesz ezentúl legyen az intelligensek pártja szerintem elolvasás nélül csípőböl elutasítanák ezt is :-)
Előzmény: coboly (28)
coboly Creative Commons License 2006.11.14 0 0 28

Ilyen köpönyegforgatókkal egy értelmes mondatot nem lehet váltani: bármit mondanak kúrmányoldalon az mind xar.

Előzmény: Powersystem (27)
Powersystem Creative Commons License 2006.11.14 0 0 27
Érdekes mert őár nappal ezelőtt meg az volt a baja a fidesznek hogy fltónak kellemetlenné vállt gergényi azé akarja eltávolítatni. Most hogy mégis maradásra bírták akkor szerintük ezzel elismerték hogy felelősek ők is! Na ez a tipikus sapka meg nyúl esete!
Előzmény: naiv (-)
coboly Creative Commons License 2006.11.14 0 0 26

A gumibotra értettem.

A mobil más, eddig nem vótt ez téma ígyen.

Előzmény: coboly (24)
elemes Creative Commons License 2006.11.14 0 0 25
Az NBH pedig úgy és akkor fér hozzá ezekhez az adatokhoz, hogy a szolgáltatók azt meggátolni sem tudják.

Ez is stimmel, tehát a törvényekben mexabott kapcsolatokat a szolgáltatók oly módon kötelesek nyújtani, hogy a szaxolgálatok beavatkozását nem is ismerhetik (vagyis a szolgáltató nem tudhatja, ki van rajta a figyelőlistán).
coboly Creative Commons License 2006.11.14 0 0 24
nincs téma 26. xarkupacot kell leszopni??
elemes Creative Commons License 2006.11.14 0 0 23
Itthon, nyugodt körülmények között a lila rabszolga mobilom kb. három óránként fecseg egyet a cellával

Stimmel. De ha ebben a kb három órában közben arrébb mész száz cellával, akkor arról a telefonod egy büdös szót nem szól a hálózatnak.
elemes Creative Commons License 2006.11.14 0 0 22
Neee... Akinél bekapcsolt mobil van, nyomot hagy minden útjába kerülő GSM-átjátszó állomás (cella) automatikusan készülő listáján (log).

Nem baj, ha sokan ezt hiszik :-)
ooloo Creative Commons License 2006.11.14 0 0 21

Neee... Akinél bekapcsolt mobil van, nyomot hagy minden útjába kerülő GSM-átjátszó állomás (cella) automatikusan készülő listáján (log). Az NBH pedig úgy és akkor fér hozzá ezekhez az adatokhoz, hogy a szolgáltatók azt meggátolni sem tudják. Innentől kezdve pedig csak elegendő számítógép-kapacitás, egy jó program és elhatározás kérdése akár a teljes (mobilt használó) lakosságról személyiségprofilt készíteni.

A kinai öngyújtó csak arra alkalmas, hogy Magad is meggyőződj arról a tényről, hogy a telefonod tudtodon kívül is rendszeresen kommunikál a cellával. Itthon, nyugodt körülmények között a lila rabszolga mobilom kb. három óránként fecseg egyet a cellával... :(

Előzmény: jakobi (20)
jakobi Creative Commons License 2006.11.14 0 0 20
Mimimi? Aszondod, hogy egy kínai öngyújtóval bárki bemérhető és azonosítható, akinél mobil van?
Előzmény: ooloo (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!