most azt hiszed eltereled a figyelmet errol az erkolcsi valsagrol. amig az szdsz gondterheltnek tuno elnoke minden erejevel azon van hogy ezt a politikai es alkotmanyos erkolcsi valsagot megoldja, vagy mivel megoldhatatlan legalabb enyhitse es joszolgalati kuldottseg eeleen mar a tokoli repuleteret is megjarta kisunokajaval egymas kezet fogva es mint vak vezetve vilagtalant, addig a mainstream szdsz, kiindulva az elnokvalasztasban jatszott szerepukbol titkos paktummal lepaktalt az orbancsocselekkel es magahoz vonta a magyarorszagi vekkergyartas kizarolagos jogait. egyben a szabadalmi hivatal lefizetett/lecukorkazott elnokevel szabadalmi vedettseget is bejelentettek a nemzetiszinu oktober 6-i emlekpecsettel es orban keppel ellatott vekkerek gyartasi technologiajara.
azt hittetek hogy nem derul ki. de az oszodi brigad dolgozik es nyomon van!
arra gondoltatok mar hogy gyurcsany keppel ellatott wc papirt is elo kellene/lehetne allitani? aki nem eleeg gyors azt elsodorja a kapitalizmus farkastorvenye...
te terelokutya te terelsz. most jott a hir hogy a gizella utcai szekhazban ezek a fifikas szdszesek berendezkedtek a vekkergyartasra. hulye tereleseddel errol akartad elterelni a figyelmet... a motorosok szdszes terelok voltak, azt hittetek hogy igy nem jovunk ra.
allitolag mar 1 millio vekkerorat gyartottatok le, szereltetek ossze, azt hiszem mondanom sem kell hogy milyen szarmazasu (genetikai vekker) alkatreszekbol.
azt is mondtak hogy a vekker hajtoanyaga egy kek cukorka elnevezesu zaszloegeto drogtalalmany, ami kigozolgesenek megfelelo kanalizalasa altal keszteti majd a vekkeres tuntetoket arra hogy mindenfele zaszlokat egessenek. ugy hallotam hogy az szdszes noi kulonitmeny a melygarazsban ismeretlen fennhatosagu zaszlokat allit ossze a szinet tudtak csak a forrasok, az olyan vilagoskek. es mintha csikokbol allnak. ugy jellemeztek hogy kek/feher szinu arpad savos lobogo...
Ennek így nulla értelme van. Nyert a Fidesz. pont. Nem fölényesen, de meggyőzően, kivételek a megyei közgyűlések, amelyeknek viszont több adósságuk van, mint hatalmuk, de pár stallumot ott is lehet azért osztogatni. Az igazán fontos a polgármesterválasztás volt, többségük független. pont. Az is tény, hogy sok p.mesteri és képviselőtestületi helyet nyert a Fidesz. Jóval többet, mint ahány alkalmas jelöltet indítottak. Lesz pár település, melynek lakói hamar megbánják, hogy nemcsak a megyei listákra szavaztal dacból (az épp elég lett volna jelzésnek), hanem a saját életüket közvetlenül meghatározó személyekre is.
Persze , de nincs szemmifele foldindulas. Atfordult az inga,de szo sincs elsopro gyozelmekrol .Elsopro gyozelem az amikor 80 szazalekos foleny van,de nem az 52-48 .Par szazalekos eltolodasok voltak ami eleg volt az ellenzeknek,hogy ellenzekbol ne ellenzek legyen.De ez igy is van rendjen. Elsopro gyozelem volt Szita gyozelme, meg Kosae, de az varhato is volt. Volt olyan amikor szinte egy szoci polgarmester sem volt pl 90-ben,csak szadis,es MDF-es ,most a fuggetleneket hagyjuk az tartja a kb 60 szazalekos aranyt azota is az onkormanyzatok osszessegeben.
Ami a kulonbseg ,a szocik es a szadistak tudomasul vettek ,hogy vesztettek es kesz es nem agalnak sem valasztasi csalasrol se masrol es amikor ok gyoztek 4 eve akkor nem hadovaltak elsopro gyozelemrol,hogy akkor most vege a fidesznek,mert a jobboldal ezt mantrazza,hogy akkor mos vege a mo-n az MSZP-nek es a szadinak egy nagy turot,most 4 evig ellenzekben lesznek tobb helyen,es?Igy van ez miden demokraciaban.
Nekem pl az a hozzaallas tetszik amit Gore mondott Bush elso elnoki gyozelme utan:
A kampanynak vege innentol megkeri a ra szavazokat,hogy tamogassak az uj elnokot,hogy politikaja sikeres legyen. Ez a normalis .nekem tokmindegy ket valasztas kozott,hogy fideszes,vagy szadista ,vagy szoci az onkormanyzati tobbseg az erdekel,hogy jol csinaljak helyileg a dolgokat,en soha egy rossz szot nem szoltam Nogradirol a morahalmi fideszes polgarmesterrol se a vasarhelyi fideszesrol,jol csinaljak,megerdemlik a valasztok tobbsegenek a bizalmat e nem szavaznek rajuk,mert nem oda tartozom.
Megyei közgyűléseknél 2002 óta mszpé fölény volt, pont ez a lista ami által kimutatta a nép a kormány elleni ellenszenvét..
Megyei városokban fölényesen nyert az mszp 2002-ben, most megfordult a helyzet.
Veszprém 16 éve szdszes volt, Győr, Szolnok, Salgótartján, Békéscsba ,Tatabánya fidesz nyert, Pécset minimálisan nyert az mszp, Eger a maszop egyik fellegvára, ott a független jobboldal által támogatott tag nyert stb.
épp most nyekegett a Nyitrai Zsolt Olgánál, hogy mitől is elsöprő győzelem, hogy a 8 milla szavazóból 1.289.000 a fideszre, 1.153.000 pedig a szocikra szvazott, még annak a szavazatnak a felét se kapták mint tavasszal
Sajnos a Gizellában a jelek szerint vége a műsornak. Nem vállalnál közvetítést más helyszínekről is? (Igaz, nem vagyok Ms Pulitzer, de liberális szavazó vagyok, és mint tudjuk, miénk a média 95%-a, s ha ez igaz, biztos tehetek valamit az érdekedben:-)
kedves olvasóim, még mindig könnyezek, alig látom, azt hiszem végzetes tüdőrákot kaptam, de kitartok, az aljas csőcselék vastagon beterítette szmoggal a környéket, miközben súlyos halláskárosodást okozv bőgette motorjait, rettegést keltve az ártatlan kisdedekben, a közeli pünkösdista imáhazban életüket féltő ártatlan polgárok imádkoznak az Úrhoz