Setting - Connections - Connections - Advanced - Select Networorks - Bluetooth Internet Settings - át állitom My ISP Name-re és hajlandó békén hagyni a telcsimet.
Most már csak az ellenpróbát kell megejteni. Ez viszont nem jött be , valamit agyon üttem:-))
de a beállítások/kapcsolatok, speciális-ban talán lehet ilyeneket csinálni. Ott van pl a kivételek. ha az se segít, akkor a hálózat választását kapcsold át My Work Network-re amíg nem akarsz netre menni
Kérdezném az általam nagyra becsült lotht és KoAn kollégákat hogy ha a geos ládalistát html formátumban letöltöm a PDA-ra és megakarom tekinteni mit csináljak az esetben hogy a pda böngészője ne akarjon a blutyukon keresztül a világhálóra kapcsolódni? Korábban még nem pároztattam a pda-t a telcsivel addig minden okés volt és simán megnyította a html file-t. Most meg kikéretkezik a nagy világba. Azt az ötletet hogy fizesek elő nagyobb adat csomagra ( 3 Mb helyett) alapból eldobom.
Beállításokat sem szeretném elpiszkálni mert most infra, blutyuk, wifi szuperül megy.
Ha van mire használni a soros portot, akkor mindenképp... :-) Bár ezek után meg azon kesergek, hogy kicsi a display, és nem fér ki rá olvashatóan 80 karakter... ... dehát az ember már csak ilyen...pár hete még örültem volna, ha egyáltalán működik valami... :-D
Igértem, hogy visszajelzek a soros port működéséről.... Természetesen megy az... a múltkori bénázásom egy apró szerelési malőrnek "köszönhető" (ravasz, szívatós hiba, ami elsőre nem látszott...de ez itt most nem is lényeges...:-) )
128M flash ROM van benne, amiből oprendszer ROM elfoglal valamennyit 64MB jut a főmeghajtóra, kb 25MB külön partícióra (flash disk) 64MB RAM van benne.
Ez egy WM5-ös gép, ott a tárhely és memória nem osztozik a RAM-on, tehát tárhely a flash-ban, memória pedig a RAM-ban van.
Régebbi oprendszereknél (WM2003) ha volt 64MB ram, akkor lehetett állítani, hogy ebből mennyi legyen a tárhely, és mennyi a memória.
Hali Urak! A GPS nevű topicban már tárgyaltuk a dolgot, de itt is megkérdezem. Ennek a készülének mennyi a ROM / RAM értéke? Van oldal ahol 64/64 nek mondják, de láttam már 64/128 és 128/64 megjelölést is. Mi a valóság?
üdvözlök mindenkit! kicsit OFF, de szeretnék felkínálni egy zsir uj , bontatlan csomagolásu asus mypal A636N tipusu készüléket, + 1gb-os sd kártyát IGO-val, a duna vonalától keletre bárhová ingyen leszállítva 115e.ft-ért alku nélkül.ha valakit érdekel, írjon:madura@freemail.hu
Én "gyártottam" a gyári szinkronkábelből...( nem szépségdíjas, az biztos :-/ ) azt ugyanis nem használom... autóban ott a gyári tartó, asztalon meg van egy dokkoló, így a kábel csak porosodna...
Hát reménykedem, hogy nem vágtam haza... :-) Adatlap szerint bírnia kellene még a rövidzárat is (rövid ideig)... Majd ha lesz műszerem kiderül...majd beszámolok...
A csatlakozókiosztása szerint van... Hogy kábel kapható-e azt nem tudom, én gyártottam egy minimálkábelt hozzá, de még nem tudtam szóra bírni (bár sok időm nem volt játszani vele)...még a vonali szintek sincsenek rajta...:-( Van valakinek bővebb hw/sw infója/infó-forrása a kicsikéhez?