Keresés

Részletes keresés

tommmmmmmm Creative Commons License 2006.09.01 0 0 30
hahaha...
de most komolyan!! ilyet milyen indíttatásból írsz??? honnan veszed ezt? ki mond neked ilyeneket?
csak azért, mert elfelejtik, hogy nem olyan helyzetben vannak azok az emberek, mint amilyenben mi vagyunk...
pl svájcban az egyik legjobb az eü-ellátás, és náluk magánbiztosító megy.. ennek ellenére nálunk nem ezt kéne bevezetni, mert az emberek anyagi helyzete, ha kis mértékben is, de különbözik...

vááááááááááháháháháháháhá
a legjobban akkor röhögök, amikor- tudatában a divergenciaprogramnak, az évekig tartó visszaesésnek- meglátom lopcsányt szónokolni a pulpituson, ami mögött a falon a "lendületben az ország" felirat van....
Előzmény: mibi (10)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.01 0 0 29
Úgy látom, hogy egy pillanatra felhajtottad az ORBÁNBÁNYÁK feliratú szemellenzőt, de valaki gyorsan visszacsapta a fejedre.
Előzmény: tartós pista (25)
mac.m Creative Commons License 2006.09.01 0 0 28
Ezután a 11szeresével éri be, és jó esetben a tizedrészéről ad nyugtát. Persze ez utóbbi nem biztos.
Télleg vajon ezentúl a lázmérő mellé kölleni fog egy pénztárgép is?
Előzmény: Törölt nick (23)
buyer1 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 27

Felháborít, hogy pofátlanul azt kommunikálják, hogy ingyenes az orvosi ellátás. SOHA NEM VOLT  AZ.

Sarcra-sarc

Undorító!

tartós pista Creative Commons License 2006.09.01 0 0 25
Hidd el: az messze nem orbeanék érdeme volt.
Akkor épp ilyenek voltak a lehetőségek.
Mutasson valaki némi bizonyítékot arra nézve, hogy orbeanék működésének hatására történt itt bármi pozitív dolog! Ja! Persze olyat aminek a fedezetét nem az utánuk következő kormánynak kellett előteremtenie!
Előzmény: Törölt nick (20)
ed wood Creative Commons License 2006.09.01 0 0 24

"Őszintén remélem, hogy féléven belül elzavarja valaki őket a halál faszára."

Ahogy ismerem az országot meg az emberek hozzállását a dolgokhoz, lehet, hogy kitöltik Ferencék a négy évet.

Előzmény: tartós pista (19)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.01 0 0 23
Azt mondták, hogy a vizitdíj az "intézményeknél" marad. Azt nem, hogy a háziorvosnál is, de gondolom. Csakhogy egy orvos nem szokta beérni 300 forinttal. Inkább a 10x-ével...
Előzmény: tartós pista (21)
ninive3 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 22

mi a baj?

a feri megmondta:

"Elnök úr, kérnék öntől valammi szívességet. Most. Itt. Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszer felírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves vonja vissza....

... nem akarhat igaztalan módon, nem igaz vádakkal választást nyerni.

Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet. Önnek van befolyása. Én most mondom önnek ez nem igaz..."

feri nem hazudik

tartós pista Creative Commons License 2006.09.01 0 0 21
perszehogy nem szűnik meg. Ez csak kábítás. Mondta valaki, hogy ez a pénz utána a helybéli EÜ személyzetnél marad? Francokat. Megy a nagykalapba, onnan meg szépen a mindenkori kormányhoz közelálló hié... izé... vállalkozók zsebébe.
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.01 0 0 20
"(persze nem a jobbikos kisnyilasok vagy orbean papa maffiája, mert akkor ugyanott tartunk)"

Hidd ezt, ha így jobban esik lenyelni a keserű pirulákat. :-)

Csak még véletlenül se hasonlítsd össze a makroszámokat Orbánék és ezek alatt, mert meglepődsz.
Előzmény: tartós pista (19)
tartós pista Creative Commons License 2006.09.01 0 0 19
Mit?
Én pl. biztosra vettem, hogy kb. a 10-20%-a igaz annak amit fideszék vészmadárkodtak. Meg nem fordult a fejemben, hogy ezek a gazemberek tényleg meg merik tenni mindezt és még többet is...
Nézd meg a nyugdíjazás körüli változásaikat, az újabb tervezett sarcokat, stb.
Őszintén remélem, hogy féléven belül elzavarja valaki őket a halál faszára. (persze nem a jobbikos kisnyilasok vagy orbean papa maffiája, mert akkor ugyanott tartunk)
Előzmény: mac.m (17)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.01 0 0 18
Korrekt a lóf@szt. Szűnjön meg az ezerféle TB-nek fizetendő sarc, aztán majd kötök olyan magánbiztosítást belőle, amellyel nem kell fél napig egy faarcú, hálapénzre ácsingózó orvosra várnok (merthogy a hálapénzt ez nem dzünteti meg az sicher!).
Előzmény: mibi (10)
mac.m Creative Commons License 2006.09.01 0 0 17
Az lehet hogy télleg meghülyültem, de azé ezt nem hittem el.
Előzmény: tartós pista (13)
tartós pista Creative Commons License 2006.09.01 0 0 16
Azt hiszem, az sok lenne neki. Csak vízen. Azt is a szép, tiszta pesti Dunából...
Előzmény: Törölt nick (12)
mac.m Creative Commons License 2006.09.01 0 0 15
Amúgy qrva kíváncsi vagyok ezután a sok 300 Ft után mennyiről lesz számla kiállítva a háziorvosoknál...
Előzmény: ed wood (6)
tartós pista Creative Commons License 2006.09.01 0 0 13
Ja... te hülyültél meg amikor elhitted, hogy a gyurcsány banda jobb mint az orbean maffia - vagy fordítva.
Előzmény: mac.m (9)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.01 0 0 12
Éljen Gyurcsány!

(Kenyéren és vizen.)
tartós pista Creative Commons License 2006.09.01 0 0 11
Ebben két dolog szomorú:
tetűgyurcsányék kereken letagadták -> hazug, szemét gazember az összes (és akkor még finom voltam)
donorbeanék tudták előre és úgy állították be, mintha ez csak a gyurcsánygazemberék kizárólagos ötlete lenne, holott 99.9%, hogy ők is pontosan ugyanezt megcsinálták volna -> ugyanolyan szaralakok mint gyurcsánypajtiék.

Egyébként meg nem győzöm ismételni magam
(ha van megjegyzésed, ne tartsd vissza magad: nem kell regisztráció)
Előzmény: ed wood (-)
mibi Creative Commons License 2006.09.01 0 0 10
Ez így korrekt. Sok országban így működik.
Előzmény: ed wood (6)
mac.m Creative Commons License 2006.09.01 0 0 9

Az tetszik benne a legjobban, hogy 300 Ft az ami ingyen van. Asszem át kell értelmezni a szótáramat.

Jut eszembe erről az a hirdetés:   Ingyenhitel. THM=28%

Na most akkó én hülyültem meg, vagy mi?

ninive3 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 8

"Elnök úr, kérnék öntől valammi szívességet. Most. Itt. Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszer felírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves vonja vissza....

... nem akarhat igaztalan módon, nem igaz vádakkal választást nyerni.

Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet. Önnek van befolyása. Én most mondom önnek ez nem igaz..."v

Grandolin Creative Commons License 2006.09.01 0 0 7
Nem. Ez benne van a 45.785 forintban. Sőt, ebben még a havi, rendszeres elemcsere is belefér a benyomható fejű törpeautódhoz.
Előzmény: Törölt nick (4)
ed wood Creative Commons License 2006.09.01 0 0 6

"Az azért nem fordulhat elő, hogy egy súlyosabb betegségben szenvedő minden pénze orvosra menjen, ha az egy évben befizetett vizitdíja vagy kórházi napidíja eléri a 6000 forintot, efölött többet nem kell fizetnie az orvosért. Természetesen, ha baleset éri az embert, vagy sürgős, életmentő beavatkozásra van szükség, az ellátás ezentúl is ingyenes lesz.

Abban az esetben ha valaki sokat jár háziorvoshoz, szakrendelésre és kórházban is sokat fekszik, akkor ha a befizetett összeg már eléri a 15 ezer forintot, utána az ellátás ingyenes. "

Előzmény: Törölt nick (1)
Grandolin Creative Commons License 2006.09.01 0 0 5
Igen, de akik meg nem veszik meg azoknak nagyon kevés, sőt nekik ez mínusz. Így aztán össztársadalmi szinten plusszban leszünk, hiszen többen vannak azok, akiknek nem kell, a mínusz pedig így több, mint a plussz, ezért jó.
Előzmény: i76k (2)
Grandolin Creative Commons License 2006.09.01 0 0 3

Nem x, hanem kb. 500 forint. Igen, ez nálad így lesz.

Ehhez jön mjajd még a muszájkabátod mosatásának költsége ill. a különböző pótlékok. Te nem úszod meg 45.785 forintnál olcsóbban naponta.

Előzmény: Törölt nick (1)
i76k Creative Commons License 2006.09.01 0 0 2
Nem gondoltam volna,hogy az ingyenes gyógyszerért elkért "minimális összeg"
300 forint lesz.Ez elég sok azoknak akik kénytelenek lesznek megvenni!
EyesOnSight Creative Commons License 2006.09.01 0 0 0
1
ed wood Creative Commons License 2006.09.01 0 0 topiknyitó

Csak lesz vizitdíj.

Pedig Ferenc megrótta Viktort, hogy ezzel riogat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!