A Világgazdaság úgy tudja, a 36,5 kilométeres szakaszt 43,7 milliárd forintért építi meg a győztes - ez kilométerenként 1,2 milliárd forintot jelent. Az ár leszorítása a tiszta versenynek köszönhető - vélik szakmai körökben
Vagyis 4 éven át loptak.... ugyanis eddig 2mrd körül épült az autópálya. (A Fidesz idejében pedig szintén csak 1mrd/km volt az ár)
KUNCZE: Flétó, ha Viktort legyőzöd, nem pusztulnak majd a hősök,
Hatalmas nagy lesz itt a nép.
Rómától Görög-Bizáncig,
Rajnától Levédiáig, félik majd utódaid nevét. Mohácsnál győzni fogunk, Dózsa lesz György királyunk,
Nagyhatalom századokon át.
Rákóczi világot hódít, Kossuth-tal valóra válik
A Duna-menti Köztársaság.
SAROLT: Édes fiam, mást itt e nép meg nem ért, csak túlerőt. Nem fogja fel a múltat, és nem sejti még az eljövőt. Szánalmas kis lény az ember önnön sorsán túl nem lát,
Könnyen megtéveszti néhány jól irányzott hazugság.
Egymás ellen acsarkodva nem egy nemzet itt a nép,
Mindannyiunk érdeke, hogy országunk királya légy,
Megnéztem a "magyarorszag.hu"-n az utánam eddig TB által kifizetett összegeket. Az utóbbi öt évben ez összesen kb. 200e forint volt. A tőlem levont TB járulék havonta is több ennél... Költői kérdéseim: Hol van a pénzem? Miért kell ezek után bármit is fizetnem?
Én nem bánnám, ha bevezetnék a személyhez kötött TB számlát, ahol lehetne látni mennyi a pontos befizetés és onnan vonnák le a szolgáltatások díját. Ha a befizetett összeg felét elvinnék az alapellátás finanszírozására, akkor is maradna elég pénzem, hogy akár egy szívműtétet, vagy egy májtranszplantációt kifizessek.
KUNCZE: Figyelj Feri! Halgass most az én szavamra Nincs több gond ha Viktor már nem él Minden eszköz mely a trónra téged juttat elfogadható mert szent a cél FLÉTÓ: Ôsi joggal Engem választ majd az ország Árpád népe, hej KUNCZE: Ôsi jognál erôsebb az ôsi érdek Nem tudja senki, a harcunk majd hol dôl el TÖMEG: Flétó, Flétó, Flétó FLÉTÓ: Szemtôl szembe! Így kivánja tisztességünk A becsület mindennél többet ér Büszke népünk idegen hatalmat nem tűr Az igazságunk gyôzni fog, ne félj
A szokásos játék is lezajlik. Van 1 előírás, hogy csak 1 havi gyógyszert lehet egyszerre felírni, uténna meg KELL jelenni az orvosnál, hogy ne csak úgy szedje a pirulákat a paciens. És most díjat kérnek érte.
Ha minden politikai erő visszapakolná azt, amit 16 év alatt ellopott, akkor az ingyenes tankolás mellé ingyen szendvicset is osztogathatna az állam bácsi...
300 ft... jaj telesírom a kispárnámat! legalább a sok unatkozó nyugdíjast nem kell kivárnom amikor 2 évente bajom van...
A szüleim kisnyugdíjasok,és sűrün járnak dokihoz,mert az egész életen át végzett munka tönkrevágta őket.Ketten kapnak 90 ezer nyugdíjat.Neked lehet,hogy 2 évente nem sok.Csak rajtad kívül mások is vannak,akik nem 2 évente járnak,és nem unalomból.
Viszont ha nem hazudnak akkor a Fidesz csinálja ugyanezt szóval tök mindegy. Vagy esetleg Orbán megvalósítja az adócsökkentős rémálmát, me' ugye az amerikában is müködött. LOL.
.. és a közértben, gyógyszertárban is kevesebb unatkozó nyugdíjas fog tolongani, kicsit visszafogják majd a három villanykörtés herdálást és jelentős gázmegtakarítás várható a hidegen elfogyasztott csirkefarhátaknak köszönhetően.
Max. a kukák mellett lesz egy kis harc a zsákmányért, de kérem ahol konvergálnak hullik a forgács.
A vizitdíj egy dolog. Sokkal nagyobb gáz, hogy az mszp egészen nyíltan a pofánkba hazudott. Mivel fideszéktől ez már jól megszokott dolog (ti. hogy hazudnak mint a vízfolyás) szerintem sokan most sem hittek nekik. Kivételesen úgy fest vagy nem hazudtak vagy ... vagy hazudtak de nem tudták, hogy igazuk lesz.
Szóval a t. mszp mehet a fidesz maffia után a bús picsába. Ezekben a díj és adóemelésekben az a legszebb, hogy a) egyedül élő nyugdíjas vajon miből fogja fizetni? b) az a nyugdíjas akinek van közvetlen hozzátartozója talán túléli, ott viszont a hozzátartozók fizethetik duplán.
Most kezdek komolyan gondolkodni rajta, hogy én is csalni fogok az adóval és egyéb ú.n. közterhekkel ahol tudok... gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra közel 50%-kal csökken a havi jövedelmem. Fizetem a saját megnövelt adóimat, áremelések következményeit, plusz ugyanezt fizessem anyám helyett is, mert neki már nincs miből.
Szóval ha valaki nagyon forradalmat akar csak szóljon és segítek elzavarni patkányékat! :-) (persze azzal a feltétellel, hogy nem a nejlonnyilasokkal immár nyíltan összeálló fideszt akarják a helyükre ültetni)