Keresés

Részletes keresés

zsemlemorze Creative Commons License 2006.08.31 0 0 80
Ne aggódj, majd megörexel, és beteges leszel. Na, majd akkor költik rád. Ha addig el nem lopják.... :-)
Előzmény: BcclRpM (73)
Xlen Creative Commons License 2006.08.31 0 0 79

Orbán úr, maga úriember, vonja vissza az állításait!

Nem lesz vizitdíj, meg receptdíj! Ötéves adócsökkentési programot csinálunk! Mi nem csak beszélünkj róla, Orbán úr, mi megcsináljuk!

Hát igaztalanul akar nyerni, elnök úr? Vonja vissza az állításait! Ijesztgetni sötétből előugorva is lehet!

Ez a Gyurcsány elmehetne porszívóügynöknek, garantáltan mindent el tud adni, úgy telebeszéli az emberek fejét!

Előzmény: még csak az kéne (67)
USAbarát Creative Commons License 2006.08.31 0 0 78
KUNCZE utolsó beszólása még nem a legjobb, dolgoznom kellne rajta egy kicsit.
Előzmény: konyev (77)
konyev Creative Commons License 2006.08.31 0 0 77
Ez nem rossz!
Vizuális alkat vagyok elképzeltem ezt Vikidár meg a Varga Miklós hangján
Döltem a röhögéstől vagy 5 percen keresztül
Előzmény: USAbarát (72)
halinorbi Creative Commons License 2006.08.31 0 0 76

egy csomó (adócsaló) embernek fizeted az egészségét, nem örülsz? :-)

Más:
mai index hír az M7-esről

A Világgazdaság úgy tudja, a 36,5 kilométeres szakaszt 43,7 milliárd forintért építi meg a győztes - ez kilométerenként 1,2 milliárd forintot jelentAz ár leszorítása a tiszta versenynek köszönhető - vélik szakmai körökben

Vagyis 4 éven át loptak.... ugyanis eddig 2mrd körül épült az autópálya. (A Fidesz idejében pedig szintén csak 1mrd/km volt az ár)

Na ennyit erról a bandáról.

Előzmény: BcclRpM (73)
USAbarát Creative Commons License 2006.08.31 0 0 75
KUNCZE: Flétó, ha Viktort legyőzöd, nem pusztulnak majd a hősök, Hatalmas nagy lesz itt a nép. Rómától Görög-Bizáncig, Rajnától Levédiáig, félik majd utódaid nevét. Mohácsnál győzni fogunk, Dózsa lesz György királyunk, Nagyhatalom századokon át. Rákóczi világot hódít, Kossuth-tal valóra válik A Duna-menti Köztársaság.
USAbarát Creative Commons License 2006.08.31 0 0 74
SAROLT:        Édes fiam, mást itt e nép meg nem ért, csak túlerőt.
               Nem fogja fel a múltat, és nem sejti még az eljövőt.
Szánalmas kis lény az ember önnön sorsán túl nem lát, Könnyen megtéveszti néhány jól irányzott hazugság. Egymás ellen acsarkodva nem egy nemzet itt a nép, Mindannyiunk érdeke, hogy országunk királya légy,
BcclRpM Creative Commons License 2006.08.31 0 0 73

Megnéztem a "magyarorszag.hu"-n az utánam eddig TB által kifizetett összegeket. Az utóbbi öt évben ez összesen kb. 200e forint volt.  A tőlem levont TB járulék havonta is több ennél... Költői kérdéseim: Hol van a pénzem? Miért kell ezek után bármit is fizetnem?

Én nem bánnám, ha bevezetnék a személyhez kötött TB számlát, ahol lehetne látni mennyi a pontos befizetés és onnan vonnák le a szolgáltatások díját. Ha a befizetett összeg felét elvinnék az alapellátás finanszírozására, akkor is maradna elég pénzem, hogy akár egy szívműtétet, vagy egy májtranszplantációt kifizessek.

Adjanak valamit a pénzemért!!!!

USAbarát Creative Commons License 2006.08.31 0 0 72

Flétó
Flétó, Flétó

KUNCZE:
Figyelj Feri!
Halgass most az én szavamra
Nincs több gond ha Viktor már nem él
Minden eszköz
mely a trónra téged juttat
elfogadható mert szent a cél
FLÉTÓ:
Ôsi joggal
Engem választ majd az ország
Árpád népe, hej
KUNCZE:
Ôsi jognál
erôsebb az ôsi érdek
Nem tudja senki, a harcunk majd hol dôl el
TÖMEG:
Flétó, Flétó, Flétó
FLÉTÓ:
Szemtôl szembe!
Így kivánja tisztességünk
A becsület mindennél többet ér
Büszke népünk
idegen hatalmat nem tűr
Az igazságunk gyôzni fog, ne félj

Micsoda? Na hát ez lárifári

nem vagyok normális

igazad van

Ősi jognál erősebb az ősi érdek

KUNCZE:

Menj Ferikém, hazudj et nagyot

mac.m Creative Commons License 2006.08.31 0 0 71
Talán előugrott valaki a setétből és vizitdíj bevezetésével riogatja a pógárokat?
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.08.31 0 0 70

300 ft... jaj telesírom a kispárnámat! legalább a sok unatkozó nyugdíjast nem kell kivárnom amikor 2 évente bajom van...

no comment

vonja vissza, Orbán Úr!!!!!!

Előzmény: Timna (48)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.31 0 0 69
Setét!
Előzmény: Drágaaranyosbolgárúr (59)
még csak az kéne Creative Commons License 2006.08.31 0 0 68
Voodoo szertartás keretében eltesznek az alapkővel egy népszabadságot, akkor ha felépül, annak az intézménynek biztos komonista igazgatója lesz. :)
Előzmény: halinorbi (58)
még csak az kéne Creative Commons License 2006.08.31 0 0 67
VOOONJA VISSSZZZZAAAA OOORRRBÁÁÁÁNNNÚÚÚRRRR!!
Előzmény: mac.m (66)
mac.m Creative Commons License 2006.08.31 0 0 66
Bevezetiiiik??? Ez nem csak LÁRIFÁRÍÍÍÍÍ ????
Előzmény: főnixmadárka (-)
halinorbi Creative Commons License 2006.08.31 0 0 65
jav: woodoo
Előzmény: halinorbi (58)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.31 0 0 64
A szokásos játék is lezajlik.
Van 1 előírás, hogy csak 1 havi gyógyszert lehet egyszerre felírni, uténna meg KELL jelenni az orvosnál, hogy ne csak úgy szedje a pirulákat a paciens.
És most díjat kérnek érte.

Mint a kötelező bankkártyára utalása a bérnek.

A kötelező szemétszállítás.

A kötelező csatorna bevezetés.

Jogosak ezek?
RomAnti Creative Commons License 2006.08.31 0 0 63
Ha minden politikai erő visszapakolná azt, amit 16 év alatt ellopott, akkor az ingyenes tankolás mellé ingyen szendvicset is osztogathatna az állam bácsi...
Előzmény: Törölt nick (56)
Létszámfeletti Creative Commons License 2006.08.31 0 0 62

Az egészséges életmód mellett a legfontosabb a prevenció lenne.

Lenne, mert a vizitdíj után a kisebb és lényegtelennek látszó tünetekkel jóval kevesebben fognak orvoshoz menni.

Több SZDSZ, kevesebb egészséges ember.

USAbarát Creative Commons License 2006.08.31 0 0 60

Most háromszáz, jövőre 500, utána 1000.

Ha már egyszer be van vezetve, tetszés szerint lehet emelni, nem lesz háborgás.

Ez a Flétó nagy mester, egyre jobban tetszik nekem.

Drágaaranyosbolgárúr Creative Commons License 2006.08.31 0 0 59
A szoci nyugdíjasok megérdemlik a vizitdíjat és a recept felírási díjat.
Vállaláják büszkén kormányuk intézkedéseit.
halinorbi Creative Commons License 2006.08.31 0 0 58

a Fidesz gyűlöletet annyira belétek táplálták, hogy most két szék közül a földre fogtok esni :-))

Más:
most nézem az index cikkét a városrehabilitációról.
Miért kell az alapkőletétellel együtt egy Népszabadságot is "eltemetni"???

Az elvtársak hallottak arról, hogy a felújított városrészben lakók általában közelebb állnak a Fideszhez, mint a komcsikhoz?

Ez valami wodoo szertartás akart lenni????

Előzmény: tartós pista (51)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.31 0 0 57

300 ft... jaj telesírom a kispárnámat! legalább a sok unatkozó nyugdíjast nem kell kivárnom amikor 2 évente bajom van...

A szüleim kisnyugdíjasok,és sűrün járnak dokihoz,mert az egész életen át végzett munka tönkrevágta őket.Ketten kapnak 90 ezer nyugdíjat.Neked lehet,hogy 2 évente nem sok.Csak rajtad kívül mások is vannak,akik nem 2 évente járnak,és nem unalomból.

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.31 0 0 56
Viszont ha nem hazudnak akkor a Fidesz csinálja ugyanezt szóval tök mindegy. Vagy esetleg Orbán megvalósítja az adócsökkentős rémálmát, me' ugye az amerikában is müködött. LOL.
Drágaaranyosbolgárúr Creative Commons License 2006.08.31 0 0 55
2006 április: Riogat a Fidesz a vizitdíjjal !
udvaribolond Creative Commons License 2006.08.31 0 0 54

ha nagyon betegen kihívom a háziorvost, akkor ő fizet nekem vizitdíjjat?

:)

Svejk a derék dakota Creative Commons License 2006.08.31 0 0 53

.. és a közértben, gyógyszertárban is kevesebb unatkozó nyugdíjas fog tolongani, kicsit visszafogják majd a három villanykörtés herdálást és jelentős gázmegtakarítás várható a hidegen elfogyasztott csirkefarhátaknak köszönhetően.

Max. a kukák mellett lesz egy kis harc a zsákmányért, de kérem ahol konvergálnak hullik a forgács.

Ulrika Creative Commons License 2006.08.31 0 0 52
Biztosan túléli. Nem indokolja semmi hogy tartósan naponta járjanak oda. Max heti 1x és akkor már sűrűn jár.
tartós pista Creative Commons License 2006.08.31 0 0 51
A vizitdíj egy dolog. Sokkal nagyobb gáz, hogy az mszp egészen nyíltan a pofánkba hazudott. Mivel fideszéktől ez már jól megszokott dolog (ti. hogy hazudnak mint a vízfolyás) szerintem sokan most sem hittek nekik. Kivételesen úgy fest vagy nem hazudtak vagy ... vagy hazudtak de nem tudták, hogy igazuk lesz.

Szóval a t. mszp mehet a fidesz maffia után a bús picsába.
Ezekben a díj és adóemelésekben az a legszebb, hogy
a) egyedül élő nyugdíjas vajon miből fogja fizetni?
b) az a nyugdíjas akinek van közvetlen hozzátartozója talán túléli, ott viszont a hozzátartozók fizethetik duplán.

Most kezdek komolyan gondolkodni rajta, hogy én is csalni fogok az adóval és egyéb ú.n. közterhekkel ahol tudok... gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra közel 50%-kal csökken a havi jövedelmem. Fizetem a saját megnövelt adóimat, áremelések következményeit, plusz ugyanezt fizessem anyám helyett is, mert neki már nincs miből.

Szóval ha valaki nagyon forradalmat akar csak szóljon és segítek elzavarni patkányékat! :-)
(persze azzal a feltétellel, hogy nem a nejlonnyilasokkal immár nyíltan összeálló fideszt akarják a helyükre ültetni)

még csak az kéne Creative Commons License 2006.08.31 0 0 50

Na igen, nem szokták egyből az egekig emelni, először csak bevezetni szokták. :)))

A sok kisnyugdíjas meg te leszel akit nem kell kivárnia azoknak:

-akiknek van a dokira pénzük.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!