Miközben minden szavaddal egyetértek, annyit jegyeznék csak meg, hogy nem mindegy. Egy ország miniszterelnöke egy országos tragédia idején nem maradhat csendben/utazhat el távoli országba a hasát süttetni.
nem mindegy?... eddig se csinált semmit, a lotyaszájú... csak nézett bambán mint a bírka, a nyugdíjasok meg bevízeltek a gyönyörtől. Az elmúlt 3 évben csak kampányolt, kampányolt... narancsbuktázott... beszélt, megdobálták, kifütyülték, hiteleket fel (nem keveset), arab terroristázott, kérdőre vont, ( nem kampányolhat igaztalanul..hehehe ez volt a legjobb), fenyegetőzött ( el lehet menni, kamara elnök) ígért, ígért, ígért... Igazi senkiházi. Az elődöket ember még így nem csúfolta meg...talán rákosihoz hasonlatos figura.
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök azonnali, gyors és alapos vizsgálatot rendelt el a vasárnap esti budapesti vihar miatt – jelentette be Danks Emese kormányszóvivő hétfőn Budapesten. A vizsgálat feladata tisztázni, hogy az időjárásra vonatkozóan milyen előrejelzések álltak rendelkezésre, valamint azt, lett volna-e lehetőség arra, hogy az eredeti forgatókönyvtől eltérjenek – közölte a szóvivő. A vizsgálatot Szilvásy György kancelláriaminiszter vezeti, a miniszterelnök egy korábbi bejelentéssel ellentétben nem szólal meg nyilvánosan.
A kormányszóvivő tolmácsolta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök részvétét a tragédiában elhunytak hozzátartozóinak. Danks Emese elmondta: a kancelláriaminiszter már egyeztetett Demszky Gábor főpolgármesterrel, a budapesti védelmi bizottság vezetőjével "az erőfeszítések összehangolásáról". Mint mondta, a főpolgármester segítséget kért a kancelláriaminisztertől az utakon lévő hordalékok eltakarításához. Közölte: a kért segítséget a közlekedés mielőbbi visszaállítása érdekében a kancelláriaminiszter, illetve az illetékes szervek, a katasztrófavédelem, a tűzoltóság megadta. Danks Emese azt mondta: bővebb tájékoztatást délután ad a kancelláriaminiszter."
Én meg soha énekeltem a szovjet himnuszt fűnyírás közben. Szóval orkánka, sorolhatnánk itt ezeket sohanem dolgokat, de az a helyzet, hogy ez a topik itt van. Gyurcsányos. És azzal magyaráztad hogy a médiára gondoltál.
Nekem, aki sok szerencsétlen agynélküli szerint gyurcsányfan vagyok, nem hiányzik a fletó, elég volt az avatás közben látnom. Neked, aki nem vagy túlságosan nagy híve szegénynek, hiányzik. Mert a médiára gondoltál. Jól van ez így? ;o))))