Ahogy az emberek felismerik ennek a modern kori kalandornak az igazi énjét, azt, hogy 5-6 éves ámokfutásával tönkretette ezt az egyébként jobb sorsra érdemes országot, akkor, abban a pillanatban elzavarják Gyurcsányt a hatalmi trónjáról. A kérdés csak az, hogy mikor jön el ez a pillanat?
Az jó. Az elejével vigyázzatok, mert levág vele ( mármint a ló) a hátuljával pedig rendesen megsoroz, ha a közelébe mentek. ( Jelzem a jó vídiás patkó simán beszakítja bármelyik autó oldalát is) Még a végén bajotok lesz és ivalidusokkal nem lehet forradalmat nyerni. Ugyhogy csak óvatosan azzal az edzéssel.
' Becsületes paraszt az tehénnel szánt mi nem pedig a földjére felvett jelzálogra vett traktorral ugye?'
30-40 millást. És a nulla bevételből törleszti. É s még mindig az övé, a bank nem vette vissza. Aha. Hiteles. Nagyon hiteles. Mit nem mondok, mindennapos eset.
'gyurcsótány és csapata 1988-1989 körül belenyúlt az államkasszába (lenyúlták például a nyugdíjkasszát,mert üres volt,mint az állat),aztán abból elmentek üzletemberkedni..saját maguknak. '
Nem hiszem, hogy sírnék. Nem nem sírok. Életem párja is megerősítette, hogy egy könnycseppet sem lát a szememben.
Viszont a fentiekre némi hiteles dokumentumot ha kérhetnék.
Az az érdekes mennyi bőr van még a seggek fején, hogy a mai állás mellett is az Orbánozást érzik fontosnak.
Megbolondulnának. Letagadni nem tudja hogy a szocikra szavazott mert előtte agitált a szocik mellett - közben tele van egzisztenciális szorongással ezért gyorsan rávágja hogy a Fidesz is így csinálta volna meg hogy neki ennyit megért hogy azOrbán ne.*
*Szóval a nagy részük csak így élheti túl. Gyakorolják is.
Kulákok ezek mind, ugye elvtárs? Becsületes paraszt az tehénnel szánt mi nem pedig a földjére felvett jelzálogra vett traktorral ugye? A sutyerák városi proli mintapéldánya vagy!
Jó eza 400%-os béremelés ígéret a komcsi sajtólegendáriumban. Már annyiszor kértem rá forrást, de sosem kaptam. Annyit sikerült megtudnom, hogy egy kampányrendezvényen talán a Gógl egyszer azt mondta, hogy az egészségügyben 400%-kal magasabb béreknek kellene lenniük ahhoz, hogy normális legyen a bérezés. Aztán azóta ez úgy van az komcsi sajtóban, hogy 400%-os béremelést ígért a Fidesz. Persze, ha valaki megmutatja, hogy hol ígért ilyet a Fidesz, készséggel megváltoztatom a véleményemet az ügyben.
MIndenkitől cak azt hallom, hogy jó lenne ez, jó lenne az. De senki sem áll az élre, és mondja azt, hogy 'Aki magyar velem tart!!!' vagy mit szoktak ilyenkor rikkantani.
'Remélem, kedves topiktársam, komolyan elgondolkozol azon, hogy le akarsz e még számolni a Fidesszel és O. V, val, '
Picinyem! ( Hogy Kojak szavaival éljek)
Leszámolni ti akartok mindenáron. Felőlem a FIDESZ ott marad, ahol van, azt mond amit akar, éljen boldogul. Bár élhetne békében is, anélkül, hogy állandóan szítaná az ellentéteket, de ez már túl nagy kérés a részemről, belátom.
'némi birkapaprikással enyhítve) A végén már nem sok kellett hozzá, hogy a "birka" pesti nép némi törés-zúzást rendezzen a lizingelt traktorok között.'
hát ínségről beszélni egy 30 millás traktor klimatizált vezetőfülkéjéből valóban visszás kissé.
'Te viszont köszönd szépen meg O. V-nak és Kerényinek, no meg a biztonsági embereiknek, no meg a meghasonlott tömegnek, hogy némi tettlegességgel vették elejét a Fideszes szervezők a TV elfoglalásának annó.'
Miért köszönném? Felőlem vihetitek. Ráadásként tőlem a Kossuth rádió is legyen a tiétek. Vedd úgy, hogy az én részemet rád hagyományozom. Vagy a forradalmadnak, ahogy tetszik.
'Nem a megszorító intézkedések, hanem az azt kikényszerítő, döbbenetesen felelőtlen, cinikus és haszonleső döntések sorozata miatt kell elzavarni az mszp-szdsz kormányt.'
Most értettem meg végre, hogy mit miért is szeretnél. Úgy látszik a több ilyen témájú párhuzamos topic miatt olyan áthallásaim is voltak aminek itt nincs alapja.
Te vagy egyszerű. Nem azért kell elhúzniuk a picsába, mert akkor nem lesznek megszorítások, hanem mert amit eddig intéztek, amiatt lesznek megszorítások. Ennyi.
Azért mert Megyó betartotta a választási ígéreteit? Tehát az aki betartotta a szavát, az bűnös... Érdekes...
Riport Kósával:
"Riporter: - Amikor a Fidesz 1998-ban kormányra került, régiókat ígért, autópályákat, négyszáz százalékos egészségügyi béremelést, egyszeri, nagyarányú adócsökkentést, és hogy Torgyán Józseffel soha nem lép koalicióra. Ebből semmi sem valósult meg. Most akkor a fidesz hazugsággal került hatalomra?
Kósa: - Érdekes, hogy ez a kérdés nyolc évvel a választás után kerül elő..."
Szerintem ha nyolc éve történt, ez akkor is hazugság volt... illetve kampányfogás.
Szerencsére a Pannon közvetítette, annyira megható volt az a sok eccerű, békés ember....
Jut eszembe eccerű: a Franka műsorában a betelefonálókat szwerettem a legjobban meg ahogy a "műsorvezető úr" végszavazott nekik. Hallom ismét visszatér - klassz... de tényleg :)
Vagy tavasszak, mint tavaly. Akkor is "hatalamas gazdatüntetés" volt, (némi birkapaprikással enyhítve) A végén már nem sok kellett hozzá, hogy a "birka" pesti nép némi törés-zúzást rendezzen a lizingelt traktorok között.
"Ha leváltod a minelnököt, akkor nem lesznek megszorítások? Ennyire nem lehetsz egyszerű!!!"
Stimmt, helyben vagyunk. Nem a megszorító intézkedések, hanem az azt kikényszerítő, döbbenetesen felelőtlen, cinikus és haszonleső döntések sorozata miatt kell elzavarni az mszp-szdsz kormányt.