Takarító hölgyet keresünk Németországban (étterembe és háztartásba)
Kedves érdeklődő!
Kedves és megbízható takarítónőt keresünk németországi éttermünkbe és négyfős magánháztartásunkba. Az Orangerie étterem Darmstadtban található, amely körülbelül 20 percre van Frankfurt am Main-tól. Évek óta két lengyel hölgy dolgozik nálunk felváltva, körülbelül hat héten keresztül. Sajnos a két nő egyike családi okok miatt megszünteti a velünk való munkaviszonyát, ezért keresünk egy új hölgyet, aki felváltva dolgozna a jelenlegi takarítónővel. A munka elsősorban az étterem takarítását jelenti. Ezen kívül az étterem feletti lakás takarítása, a szennyes vasalása és a háztartási munkák segítése is a feladat része. A munkavégzés helyétől gyalogosan elérhető távolságban lévő szállást és étkezést biztosítanánk. A német nyelvtudás nem elengedhetetlen, de természetesen megkönnyítené a kommunikációt. A németen kívül angolul és olaszul is beszélünk.
Ha beszél németül, angolul vagy olaszul, és felkeltette figyelmét az álláshirdetés, hívja a 0049-6151-2787050-es telefonszámot, hogy tisztázza kérdéseit és a feltételeket vagy küldje rövid jelentkezését a orlando@orangerie-darmstadt.de email-címre.
Kedves ingatlantulajdonosok - van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, régóta ismerem. Lakástakarítást, iroda- és rendelőtakarítást vállal, vasalás kivételével (2000.-/óra). Dolgozott magánsebészeten is. Ha jó természetű, alapos, becsületes munkaerőt kerestek, akit bátran beengedhettek, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28.
Takarítást vállalok irodában, rendelőben vagy magánlakásban Bp-en. Több éves tapasztalattal rendelkezem, magamra és a munkámra is igényes vagyok. Bevásárlást, kisebb főzést (1-2 főre) is vállalok. Alkalmanként 4-5 órát tudok vállalni, az óradíjam: 3000 Ft. Érdeklődés esetén konkrét ajánlatát (hol, mekkora területről van szó, milyen rendszerességgel stb.). a takaritas2022@freemail.hu címre várom. Köszönöm!
Ezen a héten csütörtökön megüresedett egy napom. Ezért vállalok egy egyszeri takarítást. Ha úgy érzed, hogy otthonodban, irodádban, stb szükség lenne egy takarításra keress bizalommal.
Budapesten keresem. Preferált kerületek: 11,22,9,14, 6,7.
Esetlegesen a későbbiekben rendszeresen is tudok vállalni takarítást. Kéthetente hétfőn. Díjazás megbeszélés tárgya.
Takarítást vállalok irodában, rendelőben vagy magánlakásban Budapesten. Több éves tapasztalattal rendelkezem, magamra és a munkámra is igényes vagyok. Bevásárlást, kisebb főzést (1-2 főre) is vállalok. Alkalmanként 4-5 órát tudok vállalni, az óradíjam: 3000 Ft. Érdeklődés esetén konkrét ajánlatát (hol, mekkora területről van szó, milyen rendszerességgel stb.). a takaritas2022@freemail.hu címre várom. Köszönöm!
120 nm-es családi házba keresek takarítónőt! Nagyon precíz vagyok, nagyon alaposan dolgozó hölgyet keresek! Jó természetem van, békés, kedves család vagyunk! A házban mindig rend van!
Heti takarítást szeretnék, ha megfizethető áron találok, akkor egy hónapban minimum három alkalommal! Életvitel szerűen ketten élünk a házban és egy kicsi kutya, időnként nálunk van felnőtt lányunk! Modern bútorozású ház, újszerű, könnyen takarítható, de nagyon alaposan szeretném! Csütörtök, vagy pénteki napok a megfelelők számomra, minimum alkalmanként 5-6 óra! Email címem: poesz.eva@atlantiszklima.hu +36 20 3907756 Poesz Éva
XVII. kerületbenegy nagy családi ház takarítására keres az ismerősöm egy precíz, alapos, leinformálható bejárónőt. Kérlek Benneteket jelentkezzetekfényképes önéletrajzzal esetleg referencialevéllel (ajánlólevéllel) a szolidarkft@gmail.com- ra.
Fontos: szolgáltatást nyújtok a legjobb tudásom szerint.
Ha megállapodunk a feladatok tekintetében, melyik nap kb hány órában, akkor nem szeretném azt, hogy ennek ellenére alkudozás legyen. Ez egy szolgáltatás nem piac.
Illetve ha megállapodunk a feladatok elvégzésében akkor ne legyen az, hogy ó még, ezt is meg azt is. Főleg nem fix időben fix díjazásért.
Fontos még: dohányzom! Nem rohangálok 5 percenként cigizni van, hogy rá sem gyújtok.
Állat, kisgyermek nem probléma.
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress bizalommal: 06704060222
Takarítást vállalok irodában, rendelőben vagy magánlakásban Budapesten. Több éves tapasztalattal rendelkezem, magamra és a munkámra is igényes vagyok. Bevásárlást, kisebb főzést (1-2 főre) is vállalok. Alkalmanként min. 3-4 órát tudok vállalni, az óradíjam: 2500 Ft. Érdeklődés esetén konkrét ajánlatát (hol, mekkora területről van szó, milyen rendszerességgel stb.) a takaritas2022@freemail.hu címre várom. Köszönöm!
Jónapot/Sziasztok! Több éves tapasztalattal,referenciákkal takarítást vállalok egyenlőre HÉTVÉGI munkavégzéssel. Leginkább családoknál takarítottam,bejárónői feladatokat végeztem, rendszereztem, de takarítottam már kisebb/nagyobb irodákat is. 2gyermek édesanyja vagyok,a nagyobbik fiamnak közeledik a nyári szünet,kisebbik fiamat szeptembertől veszik fel a bölcsibe,ezért addig mindenképpen csak hétvégén tudok munkát vállalni. Pilisen élek,vonattal közlekedek, ezért a környező településeken (Cegléd,Albertirsa,Monor,Vecsés)illetve Budapesten belül könnyen megközelithető helyekre is szívesen megyek.
Újpestre (Bp. IV. kerület) családi ház takarítására keresünk megbízható, munkájára igényes, nem dohányzó takarítónőt heti 1 alkalomra. A ház egyszintes, 140 nm, könnyen takarítható. Takarítás előtt rendet rakunk, pakolni, szemetet üríteni nem feladat. Jelentkezni fényképpel, telefonszámmal, fizetési igény megjelöléssel lehet a ceruza2011@gmail.com címen.
Zuglói 70 m2-es lakásomban takarítónőt keresek, kéthetente 5-6 órára. Megbízhatót, lelkiismeretest, több éves gyakorlattal rendelkezőt. Jelentkezni a neskro@gmail.com emailcímen lehet.
Kedves ingatlantulajdonosok - van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, régóta ismerem. Lakástakarítást, iroda- és rendelőtakarítást vállal, vasalás kivételével (2000.-/óra). Jelenleg is dolgozik egy magánsebészeten. Ha jó természetű, alapos, becsületes munkaerőt kerestek, akit bátran beengedhettek, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28.
Takarítást vállalok irodában, rendelőben vagy magánlakásban. Több éves tapasztalattal rendelkezem, magamra és a munkámra is igényes vagyok. Bevásárlást, kisebb főzést (1-2 főre) is vállalok. Alkalmanként min. 3-4 órát tudok vállalni, az óradíjam: 2500 Ft. Érdeklődés esetén konkrét ajánlatát (hol, mekkora területről van szó, milyen rendszerességgel stb.) a takaritas2022@freemail.hu címre várom. Köszönöm!
Kedves ingatlantulajdonosok - van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, régóta ismerem. Lakástakarítást vállal, vasalás kivételével (2000.-/óra). Ha jó természetű, alapos, becsületes munkaerőt kerestek, akit bátran beengedhettek, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28.