Keresés

Részletes keresés

szaband66 Creative Commons License 2006.04.18 0 0 35
Kedves Szarvasmarha!
Azért nézzük és olvassuk az általad leírtakat,mert :
1.:Halgattassék meg a másik fél is!
2.:Nem lehet egy médiából hitelesen tájékozódni!
NevemTeve Creative Commons License 2006.04.18 0 0 34
Igen! És a TV-műsort is a kormány csinálja! Meg az időjárást is! Az árvíz mondjon le!
Előzmény: Derek (27)
Gogolák Creative Commons License 2006.04.18 0 0 33

Pontosan!

De ezekben a percekben ismét élőben élvezhetjük Gyuri bá alakításait.

Előzmény: szarvasmarha (18)
kőbalta Creative Commons License 2006.04.18 0 0 32

Magánszorgalomból?

Hamár olyan jól sikerűlt az első!

Előzmény: Derek (29)
szarvasmarha Creative Commons License 2006.04.18 0 0 31

mijafasznak néznek itt a balosok hírtévét és olvasnak mn-et?

nu ezen az alapon:pppp

Előzmény: Timna (20)
texas rangell Creative Commons License 2006.04.18 0 0 30

Hülye komcsi, ne ugass! :o)

Mert Te biztos a kelet kutyája vagy..

Előzmény: 32nick (2)
Derek Creative Commons License 2006.04.18 0 0 29
Ha ennyien szavaztak a fideszre akkor miert van masodik fordulo?
Előzmény: Törölt nick (24)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.04.18 0 0 28
Mekkora öngól, te jó Magasságos! A sok sutyermák nemtutta hogy a rokon Ausztriában dolgozik. A választásokig ezen fog röhögni a fél ország, de talán még utána is! Kiakasztó!
Derek Creative Commons License 2006.04.18 0 0 27

"Teljesen hihető a történet, magam is sok komcsit ismerek aki az mszp-re szavaz, viszont félreállna a szája, ha azt a bért kapná itthon amit a kedvenc pártja biztosít."

Ertem tehat aki mondjuk az AUDI-nal dolgozik annak a beret az MSZP adja.Termeszetesen Fidesz kormany eseten a haromszorosat kapna:-)) A fidesztol.ugye ?

Előzmény: még csak az kéne (17)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.18 0 0 26
Nyilván vannak a Fidesznek értelmes üzenetei is (bár most nem sokat tudnék felsorolni), de akkor miért nem azokkal kampányolnak, miért ezzel a mocsokkal?
Előzmény: kalocsay (23)
kalocsay Creative Commons License 2006.04.18 0 0 23

Én is euróban kapom a fizetésemet, gyakorlatilag alig függ az egzisztenciám attól, hogy itt hogy alakulnak a dolgok, mégis a Fideszre szavazok. Nem csak azért, mert vannak gyerekeim és unokáim, hanem azért is, mert alapvető kötelességem és felelősségem megakadályozni azt, hogy ezt az országot tovább rombolja, rongálja, kiárusítsa a mostani balliberális koalíció.

Előzmény: ctur (-)
szaband66 Creative Commons License 2006.04.18 0 0 22
Sziasztok!
Az a szegény aktivista nem tudhatta,kihez csenget!
Szerintem nem ez a lényeg,hanem az,hogy jól menjenek az ország dolgai!
Nézzük a választást egy nagy közvéleménykutatásnak és nem kétséges az eredmény!
Ha annyira rossz lenne,nem nyert volna az MSZP!
Kár volt az országot megosztani,gyűlölködni,az egyházat bevonni,negatív kampányt folytatni stb....
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.18 0 0 21
Én is exportra termelek és sűrűn visszasírom a 300 HUF-os dollárárfolyamot :))

Egyébként a versenyszféra nagy része szintén exportból él, a többiek meg belőlük. Ha meg drágábban lehet importálni a sok kínai szart, az is csak a hazai iparnak jelent mentőövet. Aki meg olyan jól él, hogy külföldre jár nyaralni, azt nem tudom sajnálni, minthogy azokat sem akik nemzetietlen módon és meggondolatlanul devizahitelt vettek fel. Szóval ez az egész kampány el van baszva rendesen, ezzel megint csak azokat lehet megszólítani akiknek fingjuk sincs a világ dolgairól és azt várják, hogy a állam bácsi rakja a szájukba a sültgalambot.
Timna Creative Commons License 2006.04.18 0 0 20
Miafasznak hallgatod akkor? :)
Előzmény: szarvasmarha (18)
Timna Creative Commons License 2006.04.18 0 0 19
Hátazért a Fideszeseket leidiótázni... De te tudod! :))
Előzmény: halinorbi (11)
szarvasmarha Creative Commons License 2006.04.18 0 0 18

kb ez a színvonal:-))))

Bolgár Gy. Beszéljük meg / Klubrádió 2005/05/18 -részlet-

Betelefonáló: Jónapot Bolgár Ur, én vagyok adásban?

Bolgár Gy.: Jónapot, legyenszíves egy kicsit hangosabban beszélni, nem halljuk.

Betelefonáló: Nem merek.

Bolgár Gy.: Hogy, tessék nem értem.

Betelefonáló: Attól félek lehallgatnak, ezért halkan beszélek és kérem a telefonszámomat azonnal semmisítsék meg, ha vége az adásnak.

Bolgár Gy: Nem kell félni, de azért a telefonszámot természetesen mint mindíg megsemmisítjük.

Betelefonáló: Bizony isten?

Bolgár Gy: Igen megsemmisítjük.

Betelefonáló: Akkor jó. Bolgár Ür nagyon félek.

Bolgár Gy: Mitöl fél?

Betelefonáló: Ha a Fidesz megnyeri a választásokat, itt kitör a fasizmus. Azt javaslom magának is, ha teheti hagyja el az országot minél elöbb, mert amit itt a Fidesz rendezni fog, az szörnyü lesz.

Bolgár Gy: Hát biztos nehéz idök jönnek, de fasizmus nem hiszem hogy visszatérne.

Betelefonáló: De, de, s maguk kiváló ujságírók lesznek az elsök a sorban, ezért akartam javasolni, hogy már most gondoljanak arra, hogy külfödre menjenek, Pl. Prágába.

Bolgár Gy: Miért éppen oda?

Betelefonáló: Ezt csak úgy mondtam,  mert ami itt jönni fog attól mi nagyon félünk, hogy amit az MSzP és Gyurcsány miniszterelnök Ur felépített azt egy másodperc alatt porba döntik és visszajön a fasizmus.

Előzmény: Gogolák (15)
még csak az kéne Creative Commons License 2006.04.18 0 0 17

Teljesen hihető a történet, magam is sok komcsit ismerek aki az mszp-re szavaz, viszont félreállna a szája, ha azt a bért kapná itthon amit a kedvenc pártja biztosít.

Ezért eljár egy normális országba pénzt keresni, ahol a komonisták max wc pucolásra használatosak.

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.18 0 0 16

Ugyan nem volt annyi sosem, de gondolom ennyi memóriazavart elnézhetünk nekik, végül is az ő buksijuk se káptalan.

Gondolom, ilyenkor nem szokik a Feri arra hivatkozni, hogy az árfolyamról nem a kormány tehet, az csak akkor érv, mikor a benzin megy 300 fölé:)))

Előzmény: Mindenky (8)
Gogolák Creative Commons License 2006.04.18 0 0 15
Ez a történet olyan klasszikus "Klubrádiós" hangulatú. Nem kellene az ismerősödnek betelefonálnia? Talán Irénke néni mellé még beférne.
PETYUS Creative Commons License 2006.04.18 0 0 14
Matematika rulez ;O)
Előzmény: Toxicus (9)
ctur Creative Commons License 2006.04.18 0 0 13
Szerintem ott is várd ki a végét. Bár állítólag ott az MSZP-s Kránitz és a Fideszes Firtl egyaránt elsősorban Sopron érdekeit nézik és csak másodsorban pártérdekeket.  És még úgy is szóbaállnak egymással, hogy nem anyázzák egymást... Furcsa, nem? :):):)
Előzmény: 32nick (4)
Zézé Creative Commons License 2006.04.18 0 0 12

Neki sem lesz jo, legfeljebb nem lesz rosszabb ... :)

ha romlik az forint, akkor minden dragul ami importbol szarmazik ... de ezt ma mar az elso osztalyban is tanitjak ;)

Előzmény: Toxicus (9)
halinorbi Creative Commons License 2006.04.18 0 0 11
"Kedves aktivisták, nem kéne tájékozódni, mielőtt valakit megpróbáltok meggyőzni"

az elmebeteg idiótákat valóban ki kéne hagyni.. Ők 89 előtt is hittek a vezetőiknek.. nem sokat változtak.
szarvasmarha Creative Commons License 2006.04.18 0 0 10
1 FIRTL MÁTYÁS FIDESZ-KDNP 17 563 46,54 2 DR. FRIEDL LÁSZLÓ MIHÁLY MVPP 253 0,67 3 DR. KERTÉSZ ZOLTÁN SZDSZ-A MAGYAR LIBERÁLIS PÁRT 2 142 5,68 4 KRÁNITZ LÁSZLÓ MSZP 14 613 38,72 5 NAGY TAMÁS MDF 2 021 5,35 6 PÉNZES ANDRÁS MUNKÁSPÁRT 138 0,37 7 SÁRDY BARBARA MIÉP-Jobbik 1 011 2,68

Előzmény: 32nick (4)
Toxicus Creative Commons License 2006.04.18 0 0 9
Hát ez marha jó! Még szerencse, hogy a 1 millió állampolgárból van pár százezer, aki Euróban kapja a fizetését. A maraddék 9 millió valamennyit majd megnyugtatja a tudat, hogy a te ismerősödnek legalább jó! :)
Mindenky Creative Commons License 2006.04.18 0 0 8
És volt? :)))
Előzmény: tejfölfancsi (6)
Álné Vendel Creative Commons License 2006.04.18 0 0 7

he he he he

de nagyon vicces.. röhögjél csak

tejfölfancsi Creative Commons License 2006.04.18 0 0 6
Gyurcsány ma Havas Henrik orra alá dörgölte, hogy fidesz alatt volt 300 az euro
Big-B Creative Commons License 2006.04.18 0 0 5
Ja, de lehet, hogy másik15 meg pont emiatt szavaz a fideszre.
32nick Creative Commons License 2006.04.18 0 0 4
Sopronban minek győzködni az embereket? Jobbra szavaznak maguktól is... :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!