Fideszes aktivisták keresték meg egyik ismerősömet, aki híres arról, hogy nagy ívben tesz a politikára. Elmesélte, hogy győzködték mindenféle indokkal, hogy miért is lesz nekünk rosszabb, de végül arra adta be a derekát, hogy az euro 300Ft vagy még több lesz, ha megint a Gyurcsány alakít kormányt. Megígérte, hogy mindenképpen elmegy szavazni.
Azt már csak nekem tette hozzá nevetve, hogy a Gyurcsányra fog szavazni! Merthogy ő soproni, Ausztriában dolgozik és euroban kapja a fizetését...:):):) Kedves aktivisták, nem kéne tájékozódni, mielőtt valakit megpróbáltok meggyőzni??? :)
Kedves Szarvasmarha! Azért nézzük és olvassuk az általad leírtakat,mert : 1.:Halgattassék meg a másik fél is! 2.:Nem lehet egy médiából hitelesen tájékozódni!
Mekkora öngól, te jó Magasságos! A sok sutyermák nemtutta hogy a rokon Ausztriában dolgozik. A választásokig ezen fog röhögni a fél ország, de talán még utána is! Kiakasztó!
"Teljesen hihető a történet, magam is sok komcsit ismerek aki az mszp-re szavaz, viszont félreállna a szája, ha azt a bért kapná itthon amit a kedvenc pártja biztosít."
Ertem tehat aki mondjuk az AUDI-nal dolgozik annak a beret az MSZP adja.Termeszetesen Fidesz kormany eseten a haromszorosat kapna:-)) A fidesztol.ugye ?
Nyilván vannak a Fidesznek értelmes üzenetei is (bár most nem sokat tudnék felsorolni), de akkor miért nem azokkal kampányolnak, miért ezzel a mocsokkal?
Én is euróban kapom a fizetésemet, gyakorlatilag alig függ az egzisztenciám attól, hogy itt hogy alakulnak a dolgok, mégis a Fideszre szavazok. Nem csak azért, mert vannak gyerekeim és unokáim, hanem azért is, mert alapvető kötelességem és felelősségem megakadályozni azt, hogy ezt az országot tovább rombolja, rongálja, kiárusítsa a mostani balliberális koalíció.
Sziasztok! Az a szegény aktivista nem tudhatta,kihez csenget! Szerintem nem ez a lényeg,hanem az,hogy jól menjenek az ország dolgai! Nézzük a választást egy nagy közvéleménykutatásnak és nem kétséges az eredmény! Ha annyira rossz lenne,nem nyert volna az MSZP! Kár volt az országot megosztani,gyűlölködni,az egyházat bevonni,negatív kampányt folytatni stb....
Én is exportra termelek és sűrűn visszasírom a 300 HUF-os dollárárfolyamot :))
Egyébként a versenyszféra nagy része szintén exportból él, a többiek meg belőlük. Ha meg drágábban lehet importálni a sok kínai szart, az is csak a hazai iparnak jelent mentőövet. Aki meg olyan jól él, hogy külföldre jár nyaralni, azt nem tudom sajnálni, minthogy azokat sem akik nemzetietlen módon és meggondolatlanul devizahitelt vettek fel. Szóval ez az egész kampány el van baszva rendesen, ezzel megint csak azokat lehet megszólítani akiknek fingjuk sincs a világ dolgairól és azt várják, hogy a állam bácsi rakja a szájukba a sültgalambot.
Bolgár Gy. Beszéljük meg / Klubrádió 2005/05/18 -részlet-
Betelefonáló: Jónapot Bolgár Ur, én vagyok adásban?
Bolgár Gy.: Jónapot, legyenszíves egy kicsit hangosabban beszélni, nem halljuk.
Betelefonáló: Nem merek.
Bolgár Gy.: Hogy, tessék nem értem.
Betelefonáló: Attól félek lehallgatnak, ezért halkan beszélek és kérem a telefonszámomat azonnal semmisítsék meg, ha vége az adásnak.
Bolgár Gy: Nem kell félni, de azért a telefonszámot természetesen mint mindíg megsemmisítjük.
Betelefonáló: Bizony isten?
Bolgár Gy: Igen megsemmisítjük.
Betelefonáló: Akkor jó. Bolgár Ür nagyon félek.
Bolgár Gy: Mitöl fél?
Betelefonáló: Ha a Fidesz megnyeri a választásokat, itt kitör a fasizmus. Azt javaslom magának is, ha teheti hagyja el az országot minél elöbb, mert amit itt a Fidesz rendezni fog, az szörnyü lesz.
Bolgár Gy: Hát biztos nehéz idök jönnek, de fasizmus nem hiszem hogy visszatérne.
Betelefonáló: De, de, s maguk kiváló ujságírók lesznek az elsök a sorban, ezért akartam javasolni, hogy már most gondoljanak arra, hogy külfödre menjenek, Pl. Prágába.
Bolgár Gy: Miért éppen oda?
Betelefonáló: Ezt csak úgy mondtam, mert ami itt jönni fog attól mi nagyon félünk, hogy amit az MSzP és Gyurcsány miniszterelnök Ur felépített azt egy másodperc alatt porba döntik és visszajön a fasizmus.
Teljesen hihető a történet, magam is sok komcsit ismerek aki az mszp-re szavaz, viszont félreállna a szája, ha azt a bért kapná itthon amit a kedvenc pártja biztosít.
Ezért eljár egy normális országba pénzt keresni, ahol a komonisták max wc pucolásra használatosak.
Szerintem ott is várd ki a végét. Bár állítólag ott az MSZP-s Kránitz és a Fideszes Firtl egyaránt elsősorban Sopron érdekeit nézik és csak másodsorban pártérdekeket. És még úgy is szóbaállnak egymással, hogy nem anyázzák egymást... Furcsa, nem? :):):)
1
FIRTL MÁTYÁS
FIDESZ-KDNP
17 563
46,54
2
DR. FRIEDL LÁSZLÓ MIHÁLY
MVPP
253
0,67
3
DR. KERTÉSZ ZOLTÁN
SZDSZ-A MAGYAR LIBERÁLIS PÁRT
2 142
5,68
4
KRÁNITZ LÁSZLÓ
MSZP
14 613
38,72
5
NAGY TAMÁS
MDF
2 021
5,35
6
PÉNZES ANDRÁS
MUNKÁSPÁRT
138
0,37
7
SÁRDY BARBARA
MIÉP-Jobbik
1 011
2,68
Hát ez marha jó! Még szerencse, hogy a 1 millió állampolgárból van pár százezer, aki Euróban kapja a fizetését. A maraddék 9 millió valamennyit majd megnyugtatja a tudat, hogy a te ismerősödnek legalább jó! :)