Keresés

Részletes keresés

lajafix Creative Commons License 2006.03.24 0 0 94

" Ad egy: nem Mikola terjesztette elő a testvérét, ő nem vett részt a döntésben. Erre nem sikerült a propaganda anyagokból magadtól rájönnöd? "

Nos, ilyen alapon Gyurcsány sem vett részt a márc 15 kitüntetések listájának összeállításában? Ne legyünk már hátulgombolósok, ha a saját oldalunkról van szó sem! Értelmes ember nem oszt a saját rokonának kitüntetést. Pont.

Ha már ad egy, hol van az ad kettő?

Előzmény: Törölt nick (92)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.24 0 0 92
"Kitüntette a tesvérét" agyatlankám, próbálj már picit szabadulni a belédivódott propagandától, és próbálj meg gondolkodni... Lehet hogy nem fog menni... Amúgy tipikus önző, ostoba MSZP-s duma amit levágsz, annyira jellemző. Ad egy: nem Mikola terjesztette elő a testvérét, ő nem vett részt a döntésben. Erre nem sikerült a propaganda anyagokból magadtól rájönnöd? Már pedig ha ő nem vett részt a jelölésen, akkor most miért lenne bármi kifogásolni való abban, hogy a ceremónián ő adta át a díjat!! Honnan tájékozódsz? Klub rádió, Népszava? A kiegyensúlyozott tájékoztatás mérföldkövei mi? De legalább ne villogj kétes eredetű félinformációiddal. Capisci?
Előzmény: rettentó (85)
Krokodilvarjú Creative Commons License 2006.03.24 0 0 89

Akkor mostmár felkészültnek tekinthetünk arra hogy Dr. Bubó személyesen töltse fel energiával sivár nemzettudatod ?

Szerintem menj el hozzá a privatizált magánrendelésére, oszt mesélj milyen volt.

Lehet hogy még ki is tüntet.

Előzmény: Diesel Egér (87)
Diesel Egér Creative Commons License 2006.03.24 0 0 87
Mikola úrnak tisztelettel jelentem, hogy felkészültem a következő 20 évre: megszabadultam a techno lemezeimtől, több internetes társkeresőben is feladtam hirdetést, hogy ne legyek szingli, ezentúl nem táncolok sehol, lufikkal vagy lufiárusokkal nem kerülök kapcsolatba, nyakamból levettem a fülbevalóimat, minden kamionra mély megvetéssel nézek (főleg az Andrássy úton), sivár lelkemet mostantól az Ön által megadott lelki gyakorlatokkal edzem. Mielőbb várom további utasításait életem többi részére vonatkozólag!!!
Krokodilvarjú Creative Commons License 2006.03.24 0 0 86

Ez a valós oka, hogy most Mikola a célkeresztbe került...

szerintem meg az a valós oka hogy annyi baromságot tud elmondani egy levegővétellel, mint mondjuk Sztálin vagy Kádár egész életében

Előzmény: Törölt nick (83)
rettentó Creative Commons License 2006.03.24 0 0 85
"Nem véletlenül hordtak róla össze annyi mocskot a ballib médiapatkányok amikor miniszter volt... " Kitüntette a testvérét, 400%-os béremelést igért az egészségügyben, amikor miniszter lett. Hát ezeket ő mondta, ő csinálta, nem nagyon kellett "hordani" a mocskot, gyűlt az a füle mögött rendesen magától is.
Előzmény: Törölt nick (83)
rettentó Creative Commons License 2006.03.24 0 0 84
Szia imbisz! Ritka és derék dolog, hogy egy bármilyen szavazó ne a mundér becsületét védje a kampány kellős közepén, hanem lássa a saját pártja hibáit.Mindannyiunknak be kéne látni, hogy vannak a politikusok között is félnótások és nem kell valakit azért ócsárolni, mert egy pártra mint "XY közhülye" pártjára szavaz. Álmomban sem gondolnám, hogy a fideszesek azért szavaznak a Fideszre, mert el nem tudnának képzelni jobb miniszterelnök-helyetest, mint Mikola.
Előzmény: imbisz (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.24 0 0 83
A Fidesz helyében a miniszterelnöki vitára Mikolát küldeném. A kisebb elszólások ellenére amúgy a faszinak nagyon jó szövege van, és ami fontosabb nagyon jó látja a dolgokat. Nem véletlenül hordtak róla össze annyi mocskot a ballib médiapatkányok amikor miniszter volt... Nagyon sokan nem szeretnék ha újra miniszter lenne. És nem csak a technós hordák miatt beszólásai miatt. Sok befektető áll készenlétben az SZDSZ kórházprivatizációs terveinek elfogadására várva, és jó pénzeket lehet még lehúzni a több biztosítós rendszerben is... Ez a valós oka, hogy most Mikola a célkeresztbe került... Az SZDSZ és holdudvara súlyos milliárdokat veszit.
0.5bit Creative Commons License 2006.03.24 0 0 82
...arról van szó hogy Monika show-k, a kereskedelmi tévé mocsokarról van szó hogy Monika show-k, a kereskedelmi tévé mocsok...

Egy másik topikban már írtam a Mónika show-k addig maradnak műsoron amíg nézettségük kellően magas. Ha a kutya sem nézi el fognak tünni. A kereskedelmi TV-k legfontosabb mérőszáma a nézettség, a tartalom másodlagos. Ez kissé olyan mintha valaki azt szeretné az éttermekben ne készítsenek húst, mert a vegetáriánus étrend sokkal jobb: ha a vendégek nem veszik lekerül az étlapról...
Előzmény: Törölt nick (77)
ghostmaster Creative Commons License 2006.03.24 0 0 81
"legyen már a Csiksomlyói passió legalább olyan fajsúlyos mondjuk az RTL Klbuon"

Azt majd az RTL vezetése eldönti, hogy mi legyen fajsúlyos, tudod, pubi, így működik a szabadság. Egyelőre úgy vették észre, hogy a nézők leszarják a passiót. A Hír TV hozta, ha akkora lenne az igény, akkor már átvették volna a vezetést.
Előzmény: Törölt nick (77)
Krokodilvarjú Creative Commons License 2006.03.24 0 0 80

Pontosítanék: Bohócdoktor-diktatúra.

Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.24 0 0 79
Bohóc-diktatúra... hát ez nagyon jó jellemzése ennek a nárcissztikus, önimádó majomnak
Krokodilvarjú Creative Commons License 2006.03.24 0 0 78

Én azt tudom hogy mit nem akarok : 

Bohócdoktor-diktatúrát semmiképp.

Előzmény: víz az úr (76)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.24 0 0 77
nem arról van szó, hogy ki mikor volt acid partin.. arról van szó hogy Monika show-k, a kereskedelmi tévé mocsok lesz-e a mértékadó irány, vagy van valami más alternítíva. Ha tényleg liberalizmus van-e és egyenlő erőviszonyok, akkor legyen már a Csiksomlyói passió legalább olyan fajsúlyos mondjuk az RTL Klbuon és ne a melegparadék, meg déután hatkor bemutatott vetkőzös ribancok. Tudjuk, hogy ez nem olyan izgi, de fura, hogy pont a liberalizmus a legkiresztőbb ilyen témákban mint vallás, nemzeti jelképek, stb...
Előzmény: cc (74)
víz az úr Creative Commons License 2006.03.24 0 0 76

Elszabadult önző, rongáló, firkáló munkanélküli hordákat akarunk vagy rendet?

Mi a célja Magyarországnak? Én országom vagy a Mi országunk?

Magyar Önzés vagy Magyar Szolidaritás?

Előzmény: Krokodilvarjú (75)
Krokodilvarjú Creative Commons License 2006.03.24 0 0 75

Nem korlátozni kell, hanem felmutatni egy más értékrendszert.

Dehát a Fidesz "miniszterelnökjelölt"-je, miniszterjelöltje akarja korlátozni.

Lássuk már ki mit képvisel, és ne a technos hordákról szóljon a vita.

Dehát a Fidesz "miniszterelnökjelölt"-je, miniszterjelöltje beszél erről.

Az állat.

Előzmény: Törölt nick (71)
cc Creative Commons License 2006.03.24 0 0 74
hat, ismerek en olyan tudomanyok doktorat, aki acidpartikra jar levezetni a feszultseget. :)
nem kellene melyremeno kovetkezteteseket levonni, hogy kinek mi tetszik.
Előzmény: Törölt nick (67)
Uránusz Creative Commons License 2006.03.24 0 0 73

...."Kiváncsi lennék egy Kökény-Kuncze-Mikola vitára. Lássuk már ki mit képvisel, és ne a technos hordákról szóljon a vita. "

Egyetértek!

De esetleg szóljon valaki azon az oldalo Mikola úrnak erről...

:))))

Előzmény: Törölt nick (71)
Langoskepu Creative Commons License 2006.03.24 0 0 72
Az értékek csak egy törpe értelmiségi kisebbséget érdekelnek, az embereket a gázár érdekli meg ilyenek. Orbán mondta. Tehát a másik Magyarország nagyon pici.
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.24 0 0 71
Izlések és pofonok.. Szabad a választás... Nem korlátozni kell, hanem felmutatni egy más értékrendszert. A ballib médiahorda most kivetette hálóját Mikolára... Jobb lenne, ha érdemi kérdésekről lenne szó. Mondjuk az egészségügyi ellátórendszer terveiről. Kiváncsi lennék egy Kökény-Kuncze-Mikola vitára. Lássuk már ki mit képvisel, és ne a technos hordákról szóljon a vita.
Előzmény: Krokodilvarjú (68)
Feruska2 Creative Commons License 2006.03.24 0 0 70
Na látod ez a baj. A hibákat nem magyarázni, hanem elismerni kell. Mikolát hiba volt olyan helyzetbe hozni, hogy a Fidesz zászlaja alatt beszélhessen, hidd el, hogy ténykedése árt a Fidesznek.
Amerigo61 Creative Commons License 2006.03.24 0 0 69

Szó sincs semmilyen hisztiről, csak itt a soha vissza nem térő alkalom a ballib médiafölény ellensúlyozására: Mikolát a médiákba!

Gondolom, ebben egyetértünk :)

Előzmény: Törölt nick (59)
Krokodilvarjú Creative Commons License 2006.03.24 0 0 68
Ne bántsd a technós ribancokat, én szeretem őket.
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.24 0 0 67
Azért érdekes dolog, hogy a pártállam volt vezetői, a cenzor Lendvai beszél szabadságkorltáozásról és a Kisz tiktár Gyurcsány, aki nyivlán olvasta a Megyóék 3/2-es jelentéseit... Mikola, ha nem is pontosan fogalmaz, de jól látja a helyzetet. A társadalom ténlyeg a szétesés szélén van. A liberalizmus totál káoszt okozott. Magyarországon ennek jelei mindennél jobban láthatók. Itt két felfogás van. Van egy Szdsz-es. Laissez-faire, hagy döntse el a gyerek akar-e drogot, cigit vagy hogy feljelenti a szüleit. Ott van a teljes nihil, a felmagasztolt melegparadék, a kereskedelmi tévék mocska... ez az egyik világ.. És van a másik Magyarországé. Bal és jobboldaltól függetlenül, amely az értékeket helyezi középpontba, a családok támogatását. Nem emeli piedesztára az önpusztítást, az élvezetek habzsolását. Nem korlátozni kell, hanem jó példával kiállni. Mert többen állnak ezen az oldalon, mint az Andrássy úti technós ribancokkal... Lehet, hogy egyszer édesanyák lesznek ők, is, de kérdem, hogy milyenek???
Uránusz Creative Commons License 2006.03.24 0 0 66

Működése idején anno sikerült a tagnak az orvosi kar nagyobbik részét magára-haragítania...

Dehát a FIDESZ őt akarta... most megkapták...

Kiváncsi leszek mennyi idő múlva merik "kimondani", hogy kár volt!!!!

:(

Előzmény: Zser (64)
Zser Creative Commons License 2006.03.24 0 0 65
-val
Zser Creative Commons License 2006.03.24 0 0 64
Mikolával lehet, hogy jó szagember, meg okos, művelt, hű de szjuper fickó, de hogy politikusnak utolsó az biztos.
Előzmény: imbisz (-)
Uránusz Creative Commons License 2006.03.24 0 0 63

Magánproblemed!!!

Előzmény: Dr. Kotász (54)
Feruska2 Creative Commons License 2006.03.24 0 0 62
Igazad van, nem kell elhatárolódnia. Mikola nem véletlenül beszélhet a Fidesz színeiben, ők választották miniszterelnök helyettes jelöltnek. Következésképpen amit mond a Fidesztől jön. Kibújik a szög a zsákból. Ám ez nem baj, még egy-két ilyen és esélytelenek lesznek április 9-én.
Előzmény: Dr. Kotász (39)
víz az úr Creative Commons License 2006.03.24 0 0 61
Főleg a szingli hiénak marcangolnak Mikolát. Jó a műsor :DDD
Előzmény: Törölt nick (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!