Keresés

Részletes keresés

mr. gerison Creative Commons License 2006.03.19 0 0 81

Edith ..

korábban olvastam, amit Demszky márc. 15-ei fellépéséről írtál ..

annyira megértettem a szubjektív nézőpontod, azt, hogy másképp nem is láthatod a dolgokat, hogy bár szögesen ellentétesen láttam Demszky szereplését, viselkedését, szembe sem jutott volna vitatkozni veled ..

most azonban úgy vélem, érdekes lehet megjegyeznem valamit azzal kapcs. amit írsz:

Így legalább az SZDSZ nem engedi ezt,ahogy az MDF is rácsap a FIDESZ kezére,ha már könyékig vájkál az állampolgárok zsebében!

az SZDSZ folyamatosan úgy viselkedik, mint egyfajta ellenzék .. miközben igaziból az ő kezükben van a kormány rúdja (vagy kereke) ..

a látszat, amit feléd mutatnak, csak látszat .. mégis sokan elhiszik, amiben a médiának nagy szerepe van .. (hatalmas) ..

gondolj arra, kik csinálták a taxis blokádot ..?

kik buktatták be meggypetit ..?

kikkel ütközött össze Szabó István felesége, amiért aztán Szabót is feldobták ..?

kiké lesz (ha nyernének) legközelebb az egészségügy - amit jól átreformálnak fizetősre ..?

persze, kicsi párt .. :)

Előzmény: Szegedi Edith (72)
Toxicus Creative Commons License 2006.03.19 0 0 80
Az SZDSZ egyik TV-s szlogenjében meg az áll, hogy "Több SZDSZ-Nyugodtabb élet"

Ezen akkorát röhögtem, hogy ihaj! Méghogy egy ilyen féltrockista, cinikus, kozmopolita párt, mint a nyugalom letéteményesei? Akik mindenen mindig változtatni akarnak? Akiknek semmi sem jó ami tradicionális? Akik avíttnak tekintik a sok ember számára fontos nemzet fogalmát? Akik évente háromszor nekimennek az egyházaknak? Akik egy turulos szoborból képesek ekkora médiabotrányt kavarni? Akik mindig provokálják a többségi társadalmat, hogy nyíltan az ilyen deviáns magamutogatások mellé állnak mint a buzifelvonulás? Akik támogatnák a könnyűdrogok legalizálását?

Ezek mint a nyugalom pártja? Röhej :DDD
Előzmény: homancska (78)
nikigazdi Creative Commons License 2006.03.19 0 0 79
Ez jókedvü?Képzeld el,milyen ha szomoru.....
Előzmény: homancska (78)
homancska Creative Commons License 2006.03.19 0 0 78
Tetszik, nem tetszik, akkor is eldönt(het)i Budapest a választásokat. Volt már ilyen és lesz is ilyen. És tetszik, nem tetszik Budapesten a Fidesz gyenge volt és most is az. Ezzel a szintén ápr 2-re hirdetett gyűléssel egyértelmű, hogy balhézni akarnak, meg erőt felmutatni... azt meg tudjuk, hogy pszicológiailag ki szokott legjobban erősködni és öklöt mutatni... a gyenge...
Egyébként meg D-FürTamás most épp azt nyilatkozta, hogy jókedvű (depressziókampány) és őszinte (???) kampány a fideszé... na ehhez kell ám vastag bőr arctájékon... ime a forrás: http://ma.hu/page/cikk/aa/0/143516/1
Toxicus Creative Commons License 2006.03.19 0 0 77
Hiányzott az Újlipótváros az Erzsébetváros meg a többi SZDSZ-telep ahol nap mint nap láthatom a pofikátokat :)
Előzmény: Szegedi Edith (74)
Derek Creative Commons License 2006.03.19 0 0 76

"Térj be a tízemeletes panel aljában található sörözőben, ahol a melegitőalsós, aranyfuxos, kopasz helyi lakos éppen osztja az észt a hasonszőrű haverjainak. "

Hat tudod ok a nep:-) es a voksnak nincs szaga.De ugy latom eleg gyakran jarsz ilyen helyekre ha ennyire ismered kik jarnak oda.

Előzmény: Toxicus (73)
Toxicus Creative Commons License 2006.03.19 0 0 75
Soha nem voltam kommunista, mint ahogy a családom is mindig következetes antibolsevik volt. (Tudod, KÖVETKEZETES, nem úgy mint az SZDSZ). Több családtagom is részt vett anno a Demokratikus Ellenzékben, majd a szabad hálozatokban is, de aztán ők időben ('89 végén) rájöttek, hogy miféle párt is ez.

A birka meg az, aki körülnéz a városban aztán mégis beszopja a dilletáns asszonyverő dumáját, és megszavazza őt főpolgármesternek.
Előzmény: libsike2006 (70)
Szegedi Edith Creative Commons License 2006.03.19 0 0 74
Felcsútról,miért költöztél vissza,drága Pubikám?
Előzmény: Toxicus (68)
Toxicus Creative Commons License 2006.03.19 0 0 73
Menj ki a békásmegyeri vagy a havannai lakótelepre, és beszélgess az ottani emberekkel egy kicsit. Térj be a tízemeletes panel aljában található sörözőben, ahol a melegitőalsós, aranyfuxos, kopasz helyi lakos éppen osztja az észt a hasonszőrű haverjainak.

Na ezek azok a helyek (pl. Békásmegyer-Óbuda 4 sz. választókerület) ahol az MSZP általában a legjobb eredményeit éri el. A nevedből itélve liberális szavazó lehetsz, így tényleg minden provokáció nélkül megkérdezem: Te tényleg büszke vagy ezekre az emberekre vagy csak potenciális Fidesz-ellenes szavazókat látsz bennük?
Előzmény: libsike2006 (70)
Szegedi Edith Creative Commons License 2006.03.19 0 0 72
Jó lenne a kétpárti parlament?
Na akkor menne,csak hátul a mutyizás!
Így legalább az SZDSZ nem engedi ezt,ahogy az MDF is rácsap a FIDESZ kezére,ha már könyékig vájkál az állampolgárok zsebében!
Előzmény: v_peti (51)
libsike2006 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 71
:-))))) De legalább van önkritikája és vállalja, hogy ő mi is valójában.
Előzmény: Szőlőbányaorsó (69)
libsike2006 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 70
Csakhogy régen még gondolom kommunista voltál, mielőtt orbán lelkes birkájává váltál volna.
Szőlőbányaorsó Creative Commons License 2006.03.19 0 0 69

mert annyi értelmi fogyatékost, meg ostoba prolit amennyi Pesten összezsúfolódott, sehol sem találni máshol.

No igen...itt vagy nekünk mindjárst te is...

Toxicus Creative Commons License 2006.03.19 0 0 68
Én Budapest V. kerületében születtem, egy 3 éves megszakítás kivételével azóta is itt élek. Soha nem szavaztam az MSZP-re, és nem is fogok. Az SZDSZ-re jó érzésű ember nem szavaz, így azt már nem is említem.

Én mint autentikus fővárosi hadd mondjam el: roppant jót kacagtam ezen az "okos pestiek" kifejezésen amit írtál. Nem tudom, te mióta élsz itt, bár az nyílvánvaló számomra, hogy nem ismered a várost, mert annyi értelmi fogyatékost, meg ostoba prolit amennyi Pesten összezsúfolódott, sehol sem találni máshol.

És hogy öszínte legyek, én azt nem fogom elfelejteni soha, amit az asszonyverő pszeudopesti Demszky csinált a városunkkal. Nem kéne mást csinálni: minden budapestit ki kéne küldeni Prágába, és megmondani nekik, hogy ők a rendszerváltáskor onnan indultak mint mi. Garantálom, hogy többet nem nyerne a Demszky.
Előzmény: libsike2006 (6)
Szegedi Edith Creative Commons License 2006.03.19 0 0 67
Saját zsebbe?
Előzmény: Derek (65)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.19 0 0 66

egyébként a forrás: hírszerző - alias Political Capital - alias SZDSZ ..

náluk jelent meg ilyen cikk először ..

sajna, nem találom ..

Derek Creative Commons License 2006.03.19 0 0 65

"Ott aztán mindent fog ígérni,mivel nem olyan szegény,hogy azt ne tudna!
A mi pénzünkből,persze" 

De hat isszzen errol szol a valasztas minden demokraciaban,ki kapjon megbizatast az adofizetok penzenek elkoltesere.

Előzmény: Szegedi Edith (49)
Szegedi Edith Creative Commons License 2006.03.19 0 0 64
Orbánra gondoltál a gátlástalansággal ugye?
Egyébként én a Kuncze pártjára szavazok,mint az egyetlen hiteles pártra!
Libsikének meg ne nagyon emlegesd az MSZP-t,mert elkapja a harctéri idegesség!
A FIDESZ-nél,meg az undor,ami mondjuk teljesen jogos!
Előzmény: szocska (52)
taltam Creative Commons License 2006.03.19 0 0 63

Már megbocsáss, te budapesti, minek a gyíknak kell a szociknak átszavazni, ha tutira bent van a szadesz a parlamentben?

Másrészt meg nem érzed magad ilyet leírva, hogy "minden felmérés szerint 6,8 %-on áll? Tizedesszámokat egy normális felmérés nem is közöl...

Előzmény: libsike2006 (57)
libsike2006 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 62
Ő mondja mennyire felcsuti. Ezért is kapott felcsut sportpályát, modern nyugati szinvonalú sportlétesítményt. A tolvaj gyerek sokat adott haza. Felcsuton még egyszer 25 méter magas szobrot is emeltet magának!
Előzmény: taltam (58)
taltam Creative Commons License 2006.03.19 0 0 61

"Gyurcsány a 100 nap programot is ellenezte"

Bizonyítsd. De ne későbbi interjúval, az nem ér.

Előzmény: libsike2006 (47)
libsike2006 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 60
De jó lenne!
Előzmény: zsolti05 (56)
szocska Creative Commons License 2006.03.19 0 0 59
Mi történt? Valaki fikázott?
Előzmény: nikigazdi (54)
taltam Creative Commons License 2006.03.19 0 0 58

Budapesti, hát milyen rossz módszer erre a lista élére meg a harmadik helyére tenni valakit. Ez az Orbán ennyire hülye, látod.

(Ez a felcsútizás nagyon ciki, nem gondolod? ki a franc fordítja a vidéket a főváros ellen, te flaszterparaszt?)

Előzmény: libsike2006 (42)
libsike2006 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 57
az SZDSZ minden felmérés szerint 6.8%-on áll, a biztos liberális szavazók mellett. Ehhez fognak jönni csupán őpluszban az átszavazó szocik. Együtt így simán elérjük, hogy tokaj himveszeje ne kerüljön veszélyesen közel közpénzekhez.
Előzmény: v_peti (51)
zsolti05 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 56
nem csak Budapestet
libsike2006 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 55
Hogy nektek egy volt besúgó értelmesebb és közelebb áll hozzátok mint egy szocdem-liberális az meg sem lep. Neobolsevik párt sizmpatizánsai esetében ez természetes reakció.
nikigazdi Creative Commons License 2006.03.19 0 0 54
Ne mondd,és ezt honnan tudod?Ezek a jelzők inkább valaki másra illenek,de ott tökéletesen
libsike2006 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 53
A felcsuti már érzett lőporszagot, majd kerényi udvari bolond bejelentette ugye a választási vereség ellenére a forradalom lehetőségét is.
Előzmény: Szegedi Edith (49)
szocska Creative Commons License 2006.03.19 0 0 52
Nehogy azt mond nekem, hogy a Medgyessy butább, tapasztalatlanabb, mint a Gyurcsány. Gátlástalan, primitív, buta, stb. a Gyurcsány. Azért szereted.
Előzmény: libsike2006 (47)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!