korábban olvastam, amit Demszky márc. 15-ei fellépéséről írtál ..
annyira megértettem a szubjektív nézőpontod, azt, hogy másképp nem is láthatod a dolgokat, hogy bár szögesen ellentétesen láttam Demszky szereplését, viselkedését, szembe sem jutott volna vitatkozni veled ..
most azonban úgy vélem, érdekes lehet megjegyeznem valamit azzal kapcs. amit írsz:
Így legalább az SZDSZ nem engedi ezt,ahogy az MDF is rácsap a FIDESZ kezére,ha már könyékig vájkál az állampolgárok zsebében!
az SZDSZ folyamatosan úgy viselkedik, mint egyfajta ellenzék .. miközben igaziból az ő kezükben van a kormány rúdja (vagy kereke) ..
a látszat, amit feléd mutatnak, csak látszat .. mégis sokan elhiszik, amiben a médiának nagy szerepe van .. (hatalmas) ..
gondolj arra, kik csinálták a taxis blokádot ..?
kik buktatták be meggypetit ..?
kikkel ütközött össze Szabó István felesége, amiért aztán Szabót is feldobták ..?
kiké lesz (ha nyernének) legközelebb az egészségügy - amit jól átreformálnak fizetősre ..?
Az SZDSZ egyik TV-s szlogenjében meg az áll, hogy "Több SZDSZ-Nyugodtabb élet"
Ezen akkorát röhögtem, hogy ihaj! Méghogy egy ilyen féltrockista, cinikus, kozmopolita párt, mint a nyugalom letéteményesei? Akik mindenen mindig változtatni akarnak? Akiknek semmi sem jó ami tradicionális? Akik avíttnak tekintik a sok ember számára fontos nemzet fogalmát? Akik évente háromszor nekimennek az egyházaknak? Akik egy turulos szoborból képesek ekkora médiabotrányt kavarni? Akik mindig provokálják a többségi társadalmat, hogy nyíltan az ilyen deviáns magamutogatások mellé állnak mint a buzifelvonulás? Akik támogatnák a könnyűdrogok legalizálását?
Tetszik, nem tetszik, akkor is eldönt(het)i Budapest a választásokat. Volt már ilyen és lesz is ilyen. És tetszik, nem tetszik Budapesten a Fidesz gyenge volt és most is az. Ezzel a szintén ápr 2-re hirdetett gyűléssel egyértelmű, hogy balhézni akarnak, meg erőt felmutatni... azt meg tudjuk, hogy pszicológiailag ki szokott legjobban erősködni és öklöt mutatni... a gyenge... Egyébként meg D-FürTamás most épp azt nyilatkozta, hogy jókedvű (depressziókampány) és őszinte (???) kampány a fideszé... na ehhez kell ám vastag bőr arctájékon... ime a forrás: http://ma.hu/page/cikk/aa/0/143516/1
"Térj be a tízemeletes panel aljában található sörözőben, ahol a melegitőalsós, aranyfuxos, kopasz helyi lakos éppen osztja az észt a hasonszőrű haverjainak. "
Hat tudod ok a nep:-) es a voksnak nincs szaga.De ugy latom eleg gyakran jarsz ilyen helyekre ha ennyire ismered kik jarnak oda.
Soha nem voltam kommunista, mint ahogy a családom is mindig következetes antibolsevik volt. (Tudod, KÖVETKEZETES, nem úgy mint az SZDSZ). Több családtagom is részt vett anno a Demokratikus Ellenzékben, majd a szabad hálozatokban is, de aztán ők időben ('89 végén) rájöttek, hogy miféle párt is ez.
A birka meg az, aki körülnéz a városban aztán mégis beszopja a dilletáns asszonyverő dumáját, és megszavazza őt főpolgármesternek.
Menj ki a békásmegyeri vagy a havannai lakótelepre, és beszélgess az ottani emberekkel egy kicsit. Térj be a tízemeletes panel aljában található sörözőben, ahol a melegitőalsós, aranyfuxos, kopasz helyi lakos éppen osztja az észt a hasonszőrű haverjainak.
Na ezek azok a helyek (pl. Békásmegyer-Óbuda 4 sz. választókerület) ahol az MSZP általában a legjobb eredményeit éri el. A nevedből itélve liberális szavazó lehetsz, így tényleg minden provokáció nélkül megkérdezem: Te tényleg büszke vagy ezekre az emberekre vagy csak potenciális Fidesz-ellenes szavazókat látsz bennük?
Jó lenne a kétpárti parlament? Na akkor menne,csak hátul a mutyizás! Így legalább az SZDSZ nem engedi ezt,ahogy az MDF is rácsap a FIDESZ kezére,ha már könyékig vájkál az állampolgárok zsebében!
Én Budapest V. kerületében születtem, egy 3 éves megszakítás kivételével azóta is itt élek. Soha nem szavaztam az MSZP-re, és nem is fogok. Az SZDSZ-re jó érzésű ember nem szavaz, így azt már nem is említem.
Én mint autentikus fővárosi hadd mondjam el: roppant jót kacagtam ezen az "okos pestiek" kifejezésen amit írtál. Nem tudom, te mióta élsz itt, bár az nyílvánvaló számomra, hogy nem ismered a várost, mert annyi értelmi fogyatékost, meg ostoba prolit amennyi Pesten összezsúfolódott, sehol sem találni máshol.
És hogy öszínte legyek, én azt nem fogom elfelejteni soha, amit az asszonyverő pszeudopesti Demszky csinált a városunkkal. Nem kéne mást csinálni: minden budapestit ki kéne küldeni Prágába, és megmondani nekik, hogy ők a rendszerváltáskor onnan indultak mint mi. Garantálom, hogy többet nem nyerne a Demszky.
Orbánra gondoltál a gátlástalansággal ugye? Egyébként én a Kuncze pártjára szavazok,mint az egyetlen hiteles pártra! Libsikének meg ne nagyon emlegesd az MSZP-t,mert elkapja a harctéri idegesség! A FIDESZ-nél,meg az undor,ami mondjuk teljesen jogos!
Ő mondja mennyire felcsuti. Ezért is kapott felcsut sportpályát, modern nyugati szinvonalú sportlétesítményt. A tolvaj gyerek sokat adott haza. Felcsuton még egyszer 25 méter magas szobrot is emeltet magának!
az SZDSZ minden felmérés szerint 6.8%-on áll, a biztos liberális szavazók mellett. Ehhez fognak jönni csupán őpluszban az átszavazó szocik. Együtt így simán elérjük, hogy tokaj himveszeje ne kerüljön veszélyesen közel közpénzekhez.
Hogy nektek egy volt besúgó értelmesebb és közelebb áll hozzátok mint egy szocdem-liberális az meg sem lep. Neobolsevik párt sizmpatizánsai esetében ez természetes reakció.