Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
Nem szoktam TV-t nézni, Vityka baromságai különben is leírva élvzetesebbek, úgy jobban tud az ember asszociálni az egymásnak ellentmondó szóképeire:-)))
Erre gondolsz? Ezt az ünnepbe pártpolitikát belevivő bohocót valahogy nem fütyölte ki senki. Valszeg azért, mert a fröcsögéseire, ökörségeire csak az agyhalott csápolói kíváncsiak.
Hi, a Fidesz kukástagozata viszont a Tabánban volt:-))) Aztán az emberke, úgy döntött, hogy könnyít egyet magán, és odabrunyált a fal tövébe:-))) Kezében Fidesz és a magyar zászlóval. Pógári kannásbor kultúrha:-)))
Mindig elcsodálkozom, hogy hány ember követi szolgaian, amit az ő orákuluma mond neki talpnyaló hadán keresztül.... (legyen szó akármelyik oldalról)
A kommandósokat kéretik nem bántani, ők azért mentek oda, mert oda parancsolták őket, a fegyveres szervekben meg sztem nincs demokrácia.
Viszont pont demokrácia van pici hazánkban-->ha valaki úgy érzi nyugodtan kifütyülheti a min.elnököt. Ezzel csak magáról állít ki bizonyítványt, mint ahogy az is aki az ország vezetőjeként pártpolitikát visz a nemzeti ünnepbe (és mindezt a pulpitusra KÖNYÖKÖLVE adja elő).
"Pl. 56-ban. Mikor az FM padlásáról lövették a bolsik a tömeget!"
Bocs, hogy ilyen késve szólok hozzá, de muszáj volt elolvasnom a topikot.
Konkrétan a Szűrös, Pozsgai, Csintalan és hasonló emberekre gondolsz akik lőttek ill. a lövést elrendelték annak idején? Vagy rugalmasan netán másokra?
Ahhoz, hogy érzelmileg viszonyulj bárkihez, meg kell ismerned. Nem ismerlek. Tehát csak a leírt szövegehez viszonyulok: nem is akarlak megismerni. Ha vágyod a terrort, a megfélemlítést, ha a lopcsányék által reprezentált korrupt posztterrorállami kultúrát támogatod, akkor nem szerethetlek - "l'art pour l'art"- felebaráti szeretettel...Talán felfigyeltetek itt néhányan a lopcsány "mellékesen" elkottyantott, freudi elszólásra, hogy a 90-es évekkel kell a folytonosságot visszaállítani..Na ja!
Na ez szép volt! Hogy idehoztad Istent, ebbe a topicba latinul.....
Tudod mi az, ami félelmet kelt, az, ahogy ti gyűlöletre úszítotok és kiátkoztok mindenkit, akinek önálló véleménye van és nem elvakult. Ez engem jobban ijeszt, mint egy kommandós a tetőn, aki nem rám vadászik - meg rád se! Elriasztottatok attól is, hogy mint régen, jókedvűen és gondtalanul ünnepeljünk legalább márc.15-én
Te MVSZ alapító tag:O))
Istenem!
Mellesleg: HiírTv már mosakodik:O)) A szokásos képsorok alá bemondták, hogy a HírTv stábja a MIÉP gyűlésén találkozott újra az ugatós magyarokkal:O)))))
Én csak a terrort és a demokrácia megbecstelenítését gyülölöm. Azokat utálom, akik a diktatúrát sóvárogják. Akik a megfélemlítés, a csalás, a hazugság oldalán állnak. Te melyik oldalon állsz?