Hát még nekem mennyire fáj. De komolyan. Már készültem az ujabb talira. De a nárvégit nem hagyom ki, ha keresztre szögeznének is érte!
Poló: Ha már kereszt, akkor biblikusan: "uram, nem vagyok méltó....." Hiszen se nem megyek, se Panás nem lettem... (pedig már majdnem, madgie a tanú rá...)
Szia Tamás! Hát, tényleg fáj a szívem miatta, de egy hellyel több lesz, amivel tudsz gazdálkodni..:-( Sajnos az egyik kőkemény hátránya bejött annak, ami máskülönben nem rossz éppen: mivel rendes tagja lettem a múltkoriban az egyik ujságíró-szöevetségnek, ez sajna nemcsak előnyökkel jár néha... "Találtak" nekem munkát május 1-2-3 napjára annyit, hogy emeg is határozza a továbbiakat. Sajnos nem tudok menni, amit őszintén bánok...
Én valószínűleg nem ottalvósan vennék részt, de sajnos semmi sem biztos. Túl zűrös az a hétvégém, azt sem tudom melyik nap mennék, bár jó volna már újra találkozni veletek.
Itten az a fagyis fehérszemély vállal aktot. Illetve akar. Én nem voltam annyira oda érte idáig, mert nem az esetem annyira. DE olyan rögeszméi vannak, hogy portfolio kéne neki aktban, meg ilyenek....
Sanya67! HOL tudsz te 4E körül műtermet? Megtisztelnél, ha egy linket, stb. átküldenél....