Egyiken se látszódik a teljes társaság, de legalább látni hátul a plexivel elzárt részt (benne Keresztes Rafival :) ), ahova eredetileg voltunk elhelyezve.
Az lemaradt, hogy a duda még mindig baromi idegesítő. A 15-20 veszprémi pont a kamerás palánk mögött ült, és azt ugye tudjuk a kézilabda meccsekről, hogy Veszprémben ez az eszköz valamiféle polgári tartozék lehet. :)
Nyolcvanas évektől kezdve ellenséges a viszony, már a "B" csoportban is az volt. Néha csillapodott, de semleges soha nem volt, baráti meg pláne nem. Van ennek előzménye bőven.
Nem hiszem, hogy akár a rendőrség, de főként - ha neadjisten odáig jut a dolog - később a bíróság bármilyen formában felhasználhatna egy névtelen internetes hozzászólást, mint az ítéletben bármilyen szerepet játszó dolgot. Idegenbeli, (elvileg) létszámhátránybeli győzelmet meg nyilván büszkén hirdetnek.
Igazából engem az lepett meg, hogy két, egymással nagyjából semleges tábor ilyet balhézott - mindkét fél kereste a találkozást a leírtak alapján. Volt ennek bármilyen előzménye?
Én nem voltam ott, csak halottam dolgokat amik nem feltétlenül erről szólnak amiket a soproniak leírtak, de az, hogy ezzel büszkélkednek megvilágítja, hogy milyen mikroaggyal rendelkeznek. Csoportos garázdaság miatt nyomoz a rendőrség ami három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Majd legközelebb már nem fogják csinálni.