Mi történik ebben az országban?
Az MSZP-vel, esetleg az SZDSZ-szel nem rokonszenvező zsidó származású magyar állampolgárok kipécézhetők, szabadon, a cselédsajtó vigyorgó, cinkos asszisztenciájával kutatható, vizsgálható a vérségi eredetük, faji hovatartozásuk?
Az MSZP_vel szembenálló zsidó honfitársaink "díszzsidók"? "Díszzsidó" listák készülhetnek, sorszámozott ellenséges "díszzsidó" kimutatások?
Röhögve - a gestapós pribékek, és SS-keretlegények gyilkos röheje visszhangzik! emlegetik immár a nagytekintélyű Szabad Györgyöt, Tímár Györgyöt, Fónagy Jenőt...
MEGÁLLNI!
Ne tűrjük tovább!
Ezzel az egysejtű (amőbás) intelektussal nem is nagyon van mit vitázni. Csak arra vigyázz nagyon fel ne fújd magad mert kipukkansz mint a mesebeli kecskebéka. :)
nezd, nekem ne mond, nekem megyo sosem volt a szivemcsucske. viszont amennyi ugynok van az egyhazi vezetesben, no meg a fideszben, akkor is furallottam, hogy jonnan veszitek a batorsagot a d209-ezeshez.
Pasztor zsido. lehet velemenye arrol, hogy DFT mikent aljasodhat le odaig, hogy a Frankafele naci mocskot propagalokkal fexik ossze zsido letere. DFT egy karrierista (es mellesleg idiotasaganak okan nem veletlenul a kirakatba tett) dizszsido.
Geo tette szóvá Toxicusnak, hogy honnan tudja az V.kerületi MSZP-SZDSZ frakció nem zsidó tagjainak létszámát, illetve azt ki számolta meg. Ez a kérdés önmagában jelentéktelen lenne, és érdekes módon akkor nem is volt jelentősége, amikor arról volt szó, hogy kik a díszzsidók a FIDESZ-ben és mennyi a sorszámuk.
Merüljünk hát bele a balliberális körmönfont okoskodásba és tegyük fel a kérdést:az a fontosabb ismeret, hogy kik a zsidók ,ill. a nem zsidók a két politikai oldal szevezeteiben, vagy az, hogy miként lehet őket megszámolni.A FIDESZ esetében a zsidó származású tagok kiléte az érdekes, kérdésedből ítélve a ballib tömb esetében pedig az, hogy ki és milyen módon számolja meg őket .Egy bizonyos Pásztor képviselő(MSZP) egyébként tudja a módját a zsidó származású politikusok megszámolásának, igaz, ezt csak a FIDESZ esetében gyakorolta. Mivel szabadság, egyenlőség és testvériség van, a számlálás joga mástól sem vitatható el.
A válaszom tehát az, hogy Pásztor hogyan számolta meg a FIDESZ-ben lévő díszzsidókat.
na picibogaram, pattogj csak, nem sokaig pattoghattok. alabbiakat probalgasd meg cafolgatni, de ne nekem, mert felesleges erolkodnod, ugyis tudom, hogy keptelen vagy ra. jobboseknal ugyanis az utolso nehany het ota szemmellathatoan kotelezove tettek a hazudozast. lepihenhetsz, magasrol szarom le, mit hazudoztok ossze. :))))))))))))))))))
Majd ha megtanultad a számokat is nem csak a betüket fiatal barátom :) (kevesebb sulinet több matek!) Addig is vegyél egy füzetet és előről kezd írni ki a náci, hátulról meg ki a zsidó. Ha kész vagy vidd el Hiller havernek. Hálás lesz..
ugribugri, ez a nacizas nektek nem jon be. ezzel nem terelitek el arrol a figyelmet hogy egy rakat torvenysertesen, es megtobb erkolcstelensegen lett tettenerve mostansag az a fidesz, amelyiknek a programja seholsem olvashato, de azert 3 milliardot odaiger, csak hogy a husosfazekhoz engedjek orbant. EGY NAGY LOFAXOT
azert erdekes, hogy a nacit kialto, es hirtelen rettentoen antifasiszta "jobboldal" tuntetesen a frankafele naci irodalmat, meg a tobbi szittyamocskot aruljak, es ezek a lelkes "antifasisztak" meg veszik mint a cukrot :))))))))))))))))))))))))
Ez az okoskodás nem jön be. Ha a szembenálló politikai táborból fikázni akarják egymást, hogy a másik zsidó tagja mint csinált, vagy mit mondott, akkor tegyék azonos mérce szerint. Legalább a nem zsidók is tanulhatnak belőle.
DFT "zsidosaga" a fideszben csak arra volt jo mindig, hogy leplezni probalja azt az ideologiailag szalonkeptelen tahosagat, hogy a szelsojobbos szavazok lenyulasanak kedveert nemegyszer mocsadekmod lealacsonyodtak csurkaek szintjere. Igen, ha targyilagosan nezzuk, DFT a fidesz egyik prominens diszzsidoja. Meg az is osszepasszol, hogy a fideszen belul is idiotanak tartjak. Ugyhogy az itt tobbzodo nacipalantak DFT szavaival elve bekephattyak :))))))))))))))))))))))))))
Ugyanazzal a módszerrel, ahogy eljutottak a FIDESZ kettes számú díszzsidójáig. A számolást végezhetné ebben az esetben is ez a kis zsidózó maszpos pásztor.
Pásztor nem szidta a zsidókat. Ezt azért jó tisztázni. Egyvalakit nevezett díszzsidónak. Azért azt érdemes lenne hallanotok, hogy a mi kis városunkban milyen undorral nevezik a romák díszcigánynak Farkas Flórit, meg a többieket. Utálják őket. nem azért, mert cigány, hanem mert díszcigány. Érdekelne, hogyan állapítottad meg a képviselők faji hovatartozását?
Ez az egész ügy fel lett fújva amolyan Rogánosan. Ilyen díszzsidózások nap mint nap elhangzanak a színfalak mögött mindkét oldalról, nem nagy ügy.
Itt most többen azt a kérdést tették fel, hogy antiszemita-e az, aki zsidó létére szidja a zsidókat. Pl. ha én magyar létemre azt mondom, hogy a magyar egy beszűkült tudatú, birka nép, akkor én most hungarofób, rasszista vagyok?
De ha már a Pásztornál tartunk (a blogtulaj), akkor én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy vajon a 14 fős V. kerületi MSZP-SZDSZ frakcióból miért csak ketten vannak akik nem zsidó származásúak? Plusz még ugye a polgármester is az. Pedig ez nem a VII. kerület, a jobboldali frakciókban meg nincs ilyen jelenség, tehát valahogy mégiscsak pártfüggő a dolog.
Neocortex válasz | megnéz | könyvjelző 2006.03.05 15:05:42 (145) (Kicsit unom már a k0rcsokat németre tanítani. Úgysem lesznek német juhászok.) Előzmény: Geo (142)
"a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat a k0rcsokat"
te nem németszakos vagy, hanem németszaros maszopnáci.