Keresés

Részletes keresés

mitibor Creative Commons License 2009.04.08 0 0 137
Talán ezzel is össze lehet gyűlytögetni egy kis pénzt.
Kicsiben megtakarítás, nagyban mellékállás is lehet.

https://sites.google.com/site/mitibor80/
Hedzsnelke Creative Commons License 2009.04.07 0 0 136
Elárulod melyik cég az? A mail címem adott.
Előzmény: r0226 (124)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.06 0 0 135
http://www.101sikerakademia.hu/
h99 Creative Commons License 2009.04.06 0 0 134
menj át másik topicba tőzsde gazdaság v vmi hasonlo a neve
Előzmény: kalkulacska (130)
kzt Creative Commons License 2009.04.06 0 0 133
Nem ertesz hozza es nincs penzed.
Előzmény: kalkulacska (132)
kalkulacska Creative Commons License 2009.04.06 0 0 132
miért?
kzt Creative Commons License 2009.04.06 0 0 131
A helyedben inkabb hagynam a dolgot...
Előzmény: kalkulacska (130)
kalkulacska Creative Commons License 2009.04.06 0 0 130
sziasztok szeretnék tőzsdével kapcsolatos informáciokat.Ha van köztetek broker,vagy olyan aki tőzsdézik az kérem jelentkezzen és legyenszives megosztani velem a tőzsdeinfokat meg hogy mennyi pénz kell hozzá mert sajna abbol va a legkevesebb köszönöm sziasztok.
Jenki666 Creative Commons License 2008.10.30 0 0 128
Jól kell beházasodni.Nyerhetsz a lottón,kaphatsz örökséget,lopsz csalsz hazudsz,feltalálsz valamit,rálelsz egy aranybányára .

Ezek azok amikkel lehet gazdagságot elérni.
Ami a fizikai gazdagságra vonatkozik csak,a szellemi gazdagságot hamarabb lehet elérni mint a fizikait ^^
Sok pénzéhes ember.. :)
r0226 Creative Commons License 2008.04.08 0 0 126
Csak nem a Nuskin?
Előzmény: bionom (123)
r0226 Creative Commons License 2008.04.08 0 0 125
égnek=cégnek
Előzmény: r0226 (124)
r0226 Creative Commons License 2008.04.08 0 0 124
Én ismerek ilyet, a volt osztálytársamat. Én is csinálom 2 hete de nincs sok időm rá ehez meg az kell ,hogy sikeres legyél mert a égnek a termékei nagyon jók.
Előzmény: Titinelly (118)
bionom Creative Commons License 2008.04.07 0 0 123
Kevesen vannak, az tény! Egy barátnőm harmadikra találta meg az ideális céget. Nemzetközi, nincs magyar leányvállalat, mindenki az anyacéghez tartozik, és a teljes EU-ra kértek meg minden engedélyt. Nincs termékforgalmazás, mindenki saját maga vásárol közvetlenül a cégtől, csak a terméknépszerűsítés, ill. munkatársi hálózat építése a feladat. Januárban indult a csaj és húsvétkor már EURÓPA 3. legjobb üzletépítője volt. Drága volt a kezdőcsomag (120e Ft, igaz, 170e értékű cucc volt benne, tehát bőkezű - eladható - termékajándékok!), viszont már a legelső hónapban ennek duplája visszakereshető, mivel minden új embered után 30 ezret kapsz vissza. Ideális mindazoknak, akiknek már kész hálózata van, és 8-10 jó embert át tudnak vinni. Több nem is kell. Hetente fizet a cég, nem másfél-két hónap után. Sok előnyt sorolt fel van!
Előzmény: Titinelly (118)
Titinelly Creative Commons License 2008.03.09 0 0 118
Nagyon sok ismerősöm próbálkozott MLM rendszerű munkákkal. De, senkin nem láttam, hogy picit is jobbra fordult volna a sorsa. Nem ismerek egyetlen olyan embert sem, aki ebből nemhogy meggazdagodott, hanem egyáltalán meg tudott élni. Biztos van én elhiszem, de hihetőbb lenne, ha ismernék ilyet.
buszjegy Creative Commons License 2007.10.12 0 0 116
Sok halandzsa az egesz blogod ocsi. Az alneven vegzett onseggnyalas meg kulonosen gaz.
Előzmény: BIstvan80 (115)
kezdy56 Creative Commons License 2007.01.31 0 0 113
Szerintem olvasd el Kosto- könyveit, és ihletet kapsz.
Kqcka Creative Commons License 2006.09.05 0 0 111
www.web-sky.hu
Metróröfi Creative Commons License 2006.09.01 0 0 110
A lap nem jeleníthető meg!
Előzmény: Kqcka (109)
Kqcka Creative Commons License 2006.09.01 0 0 109

Ha ma akartok valamit az üzleti életben a legjobb az, ha látnak benneteket a neten, ha még nincs jó honlapotok nézzetek el ide: <a href='http://web-sky.hu'>web-sky.hu</a>

Metróröfi Creative Commons License 2006.08.31 0 0 108
Lehet hogy tuti, de elég nagy szemétség másokat kihasználni!
Előzmény: Timna (13)
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.08.31 0 0 107
tehát kell kezdőtőke.
Előzmény: fityoerika (106)
fityoerika Creative Commons License 2006.08.30 0 0 106
Nálunk a kezdő csomag 7.900Ft. Ezzel megalapozhatod a saját üzletedet.
Előzmény: Pirimidin76 (104)
silytb Creative Commons License 2006.08.30 0 0 105
nekem sikerült... van egy szerelőipari bt-m, ami sokáig nem tudott előrelépni... de a cafeteriának köszönhetően, azt vettem észre hogy egyre több pénzem marad..ma meg már egész jól élek.. (( amugy a cég aki segített: http://push-key.hu ))
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.08.30 0 0 104

az mlm-hez nem kell kezdőtőke?

mesélj, mióta?

Előzmény: fityoerika (91)
leonclov Creative Commons License 2006.08.29 0 0 103
Hali!
Adj fel egy lotto-t!/talán/:)))))))
rottleradam Creative Commons License 2006.06.22 0 0 102

Helló mindenkinek!!

Én kosárfonó vagyok és ezáltal szeretném hirdetni termékeimet! Legfőbképpen fonott árut kínálok: kosarak, bútorok: asztalok, székek, fotelok és különböző használati tárgyak színvonalas választékban. Ha valaki esetleg érdekelődne az imént említett kézműves termékek az érdeklődjön emailcímemen: kosarfonoadam@freemail.hu -n!!

ÜDV: Rottler Ádám

mary62 Creative Commons License 2006.06.17 0 0 101

Sziasztok!

Örülök,hogy rátaláltam erre a fórumra,mivel látom,hogy mások is- és nem titokban- foglalkoznak az MLM-mel, network-marketinggel.Persze én is érintett vagyok az ügyben.

Először is eleve egy ilyen cégnél dolgozom (nagyon fiatal cég,amely termékek kizárólagos forgalmazásával foglalkozik az egészség területén,tagjainak komoly karriertervet nyújt,és rohamosan fejlődik),másrészt magam is próbálkozom egy saját "hálózat" kiépítésével. Az utóbbi lehetőségre e-mailben hívták fel a figyelmemet és gondoltam,megpróbálom.Biztos sokan hallottatok már a vásárlói kártyáról,amellyel

kedvezményesen vásárolhattok,sőt,ha ajánljátok másoknak is és ők is megveszik,akkor jutalékot kaptok ezért.Kis anyagi ráfordítás és egy évig hasznot húzol belőle,majd évről évre megújíthadod.Ha bárkit érdekelne a fentiek közül valami,szívesen átadom a tudnivalókat: angyalka2@freemail.hu

Azt hiszem,ezeknél az internetes vagy MLM-es üzleteknél az a sarkalatos pont,hogy van-e elég ismerősöd,akit tájékoztathatsz a lehetőségekről.

Mindenkinek,aki MLM-ezik, FM-ezik,Oriflame-zik,Avonozik,Lifevave-zik...stb.,tehát

próbál egy kevés (vagy sok) mellékeshez jutni,kívánok nagyon sok sikert!

Üdv.!

Mary62

mammamija Creative Commons License 2006.06.07 0 0 100
Azért mégiscsak átfáradhatnátok a szaktopikba.....
Előzmény: fityoerika (91)
fityoerika Creative Commons License 2006.05.30 0 0 99

Te egyébként találtál valami lehetőséget?

Írtad, hogy örülnél vmi mentor-szerűségnek is. Találtál ilyet????

Előzmény: Törölt nick (79)
fityoerika Creative Commons License 2006.05.30 0 0 98

Hali!

Ezek konkrétan parfümök (közel 100 illat) (ugyanilyen illatú after shave és tusfürdő). Remek minőségű alternatív illatok. Pont az a jó az egészben, hogy illatokat mindenki használ. Vmelyik nap egy barátom mondta, hogy ő sosem használ parfümöt. Kérdeztem tőle, hogy akkor nincs is kedvenc illata? Erre mondta, hogy De, csak ő nem parfümöt használ, hanem after shave-t lögyböl magára minden nap. Úgyhogy rendelt is tőlem.

(Kozmetikai dolgok (smink, arckrémek, stb. ) én sem lennék hiteles, mert nem nagyon értek az ilyesmihez.)

A legjobb tényleg az az egészben, hogy dinamikusan fejlődik az egész piacunk, a csapatot könnyű bővíteni, mert illatot mindenki használ. Mindenki jól jár. Az is, aki

- csak magának és családjának akar vásárolni (mert nagyon kedvezményesen juthat a termékekhez)

- aki eladásból akar pénzt keresni 40-44%-os árrés!

- aki hálózatot akar építeni (mert parfümöket szinte mindenki használ, és mindenki örül, ha még olcsóbban juthat a kedvenc illataihoz)

- parfümökhöz külön ismeretre nincs szükség, könnyű eladni

De jobbat mondok. Csapatom egyik tagja hivatásos katona (tiszthelyettes). Pici gyerekük van, úgyhogy kapásból megtetszett neki az egész, amikor mutattam. Elhatározta, hogy a baba "dolgait" a parfümeladásból / hálózatépítésből fogja fedezni. Hetente 10eFt-ot keres belőle (havi 40eFt) és most még nem dolgozik vele, csak mindenkinek elmondta, hogy mivel foglalkozik. Most kezd vele tul.képpen igazából dolgozni, mert most kezd el építeni Hálózatot.

Szóval, tudom ajánlani, ha gondolod írj mailt: pfityo@freemail.hu

Ilyen tapaszokat még nem hallottam.

Előzmény: Törölt nick (96)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!