Akit hozzám hasonlóan zavar, hogy egyesek öncélúan zárt topicot csinálnak és kiskirályt játszanak benne, azonkívül szereti Agassit vagy csak véleménye van róla, az ide bármikor írhat.
Egyebkent meg lenyugozo ahogy kuzdott,pedig nagyon latszott rajta h nincs rendben.Ha nincs neki,akkor szerintem akarmi lehetett volna a kesobbiekben,de az biztos h ezt a meccset behuzza es meg kicsit nezhetnenk.Telhetetlen vagyok.
Hat en is koszonom!Meg ha az utobbi idoben nem is tudtam vegigkovetni az oszes mecccset,nem is tudok masnak szurkolni.Mindig csak leultem es hihetetlen lelkesedessel neztem minden mozdulatat,fantasztikus sportember es persze egy legenda!
(szerintem nem csak a sracait fogja tanitani,fog meg versenyezni egeszsegi allapotatol fuggoen)
Kiesett az amerikai nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában a világklasszis Andre Agassi. Ez döntése értelmében karrierje utolsó meccse volt.
A hazai közönségkedvenc Andre Agassi négy játszmában, 3 óra 3 perc alatt kikapott a selejtezőből feljutott német Benjamin Beckertől az amerikai nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában és ezzel befejezte bámulatos pályafutását.
A klasszis nagyszerűen küzdött, a negyedik szettben egyenlíthetett volna, ám nem tudott élni a lehetőséggel. Az amerikai teniszező a tornán végig hátfájdalmakkal küzdött, ezért szombaton egész nap nem edzett, szinte még leülni sem tudott. A közönség tombolva ünnepelte Agassit, aki könnyeivel küszködve köszönte meg a bíztatást.
A Las Vegas-inak becézett 36 esztendős sztár hosszú pályafutása során - 1986 óta profi játékos - összesen 60 ATP-tornát nyert egyesben, s ebből nyolc Grand Slam-diadal fűződik a nevéhez (Australian Open: 1995, 2000, 2001, 2003, Roland Garros: 1999, Wimbledon: 1992, US Open 1994, 1999). Karrierje során 870 alkalommal győzött, 276-szer hagyta el vesztesen a pályát. Az idén különböző sérülései miatt csupán 18 meccset játszott, s ezekből nyolcat elvesztett.
Agassi azon ötök egyike, aki mind a négy GS-viadalt legalább egyszer megnyerte.
Hú srácok........................ ezt nem esett jól látni!
Utálom a búcsút:-( , és ez nagyon szívszorító volt!
Nehéz felfogni, hogy nem lesz ott a kövi GS-en....... hiányozni fog a pályáról! Egy igazi egyéniség, akit minden korosztály, nemtől független, valamiért tudott szeretni:-)
Koszi szepen:) Csak legyen mit felvenni! Mert Zoli szerint nagyon rossz allapotban van Andre, a meccs utan meg a korhazba se tudtak elvinni, mert nem tudott ulni a kocsiban...