Tudom edzés elött kéne megkérdezni ezeket de mindig elfelejtem, Kitöl kell / hol kell Cowboysos sportszárat venni? A másik: Még a Tata elleni meccs elött volt Cowboysos póló rendelés és én is rendeltem csak mivel nem voltam a meccsen nem tudtam átvenni kitől tehetem ezt meg? Előrre is köszi.....Gáspár Attila #34
Vasárnap 9kor indulunk a szokásos helyről, az Ecseri úti, a templom oldalán található OMV kút melletti parkolóból. Az utiköltséget mindenki hozza magával!!!
Tudom, hogy nekem most nem sok szavam van mivel nem veszek részt a következő meccsen. Mégis rossz volt nézni, hogy a ballagás és a munkahely ennyi embert vitt el. Nem akarok nagy számokat mondani de lent volt kb 10 ember a kezdőkből és így készülünk Miskolc ellen? 2 hete kapom az oltást, hogy Csanád így meg úgy mi a bánatért nem tudok menni.... Mindenesetre sok szerencsét a csapatnak! Akinek nem inge, ne vegye magára.
Helló! Elnézést szeretnék kérni mind az edzőktől mind a csapattól, hogy az elmúlt két edzést kihagytam de iskolai elfoglaltságaim voltak. Sajnos a következő két hetet is kihagyni kényszerülök ugyanis elkezdődnek az érettségik és a lehető legjobban kell hogy sikerüljenek számomra.
Sok sikert a Miskolc ellen és még egyszer elnézést. gólya
Sziasztok a Zrínyi nyaranta szervez tábort 14-20 éves közöttieknek igazából az egész egy tömény állóképesség fejlesztés (katonás módra) szóval jól jöhet egy kis plusz erő juniorra akit érdekel edzésen vagy itt szóljon.
Edzések hétfő, szerda, pénteken vannak 18:15-től. Helyszín: A Budapesti Olimpiai Sportcentrum Népligeti Sportkomplexuma, (X. Budapest, Vajda Péter 38.440/43) Keresd Kovács Sándort, vagy Tóth Miklóst.
További infót itt találhatsz: http://www.cowboys.hu
Amennyiben további kérdésed lenne keress meg minket az it[kukac]cowboys pont hu e-mail címen.
aki jön pénteken, azzal reggel 7-kor találkozunk a Campona melletti stúdióban. Pontos eligazitásért, vagy ha kérdésed van: kalovits@gmail.com, vagy kérd el a számom a Mikitől.