konkrétan hol osztogatták ingyen? ha ez igy van, azt már a jobbos sajtó felkapta volna ( igy egy lnket dobhatnál ), ha meg nem tudnak még róla feltétlenül irj nekik:)
Egyébként, ha tudsz ingyenpédányokat gyüjts már párat, pénzt ugyan nem adnék a könyvért, de egy ingyenpéldányba szivesn belelapoznék..
nekem áder szakállas képe ragadta meg a figyelmem, a cigány párhuzammal te hozakodtál elő, sőt, mint látod épp arra a hsz-odra reagáltam, így miért lenne kényelmetlen nekem, hogy te mit látsz rajta, ép ellenkezőleg nem láttam cigány párhuzamot:)
Csak az a szomorú, hogy sok ilyen ember van ma hazánkban, akiken keresztül az Index poénkodik az ellenzéken. Bevallom kb. 16 éves koromban én is röhögtem az ilyen szerencsétleneken (sőt még a vidékieken is), de már rég kinőttem belöle.
Szerintem még a típusterv is fenn van a neten, ami ezekhez az egyen cigánysori házakhoz adoptáltak. Jól látszik a részleges vakolás és jól a szemközti beépítési hiányból a kültelki sor. Kár, hogy a beállításbol a földes út nem jön át igazán.
Szerinted aki a montázst készítette az nem látta? Nem pont azért használta ezt a képet?
Ez a Moszkvai Őrkutya enyhén szólva nem PC, hogy hányná le magát az Uj Péter.
azért akad egy leheletnyi különbség, a vizslát annak is behajigáják, aki nem kéri, a kende könyvét meg csak az olvashatja, aki kicsenget több, mint 2 rugót
Igen, én is arra gondolok. De, miért kell ezt mindig ennyire nyilvánvalóvá tenni?
Ez most elég kicsinyes bosszúnak látszik. Ezzel elég szűk réteget érnek el. Olyan, mintha csak hergelni akarnák a jobb oldalt egy kicsit. Ez a kép nem hiszem, hogy hirtelen készült. Szerintem van belőle több is és elő fognak jönni!!!