Keresés

Részletes keresés

flying dutchman Creative Commons License 2005.12.16 0 0 topiknyitó
Sziasztok,
Tegnap hazafelé sétálva kicsit felment a pumpa. 5 óra előtt mentem haza, ami azt jelenti, hogy az átlag előtt igyekeztem a munkahelyemröl az otthon melege felé, amikoris a Bazilika-Jászai Mari tér viszonylaton 43 mozgássérült kártyával parkoló autót számoltam össze. A szám kb, mert nem az elejétől fogva számoltam össze, hanem csak úgy feltünt, hogy mennyi kék kártya van az ablakokban és utána lettem kiváncsi és kezdtem a számolást.
Elvileg ennek a kártyának az lett volna a hivatása, hogy megakadályozza a visszaéléseket, mert aki valóban mozgássérült, annak akkor legyen már parkolóhelye. Ennek ellenére amióta ez az új kártya van, azóta kb. 15x-re nött a belvárosban (és máshol) parkoló mozgássérültek száma.
Igen, rosszindulatú vagyok! Hát már miért ne lehetne egy Porsche Carrera tulajdonos mozgássérült! Vagy egy BMW X5-ös tulaja, de ami a legmelegebb, az az, hogy olasz meg német autók is simán parkolnak ezzel a kártyával. Nem rossz.
Na, mire ezt leírtam kicsit elszállt a gőz, kiváncsi lennék mások véleményére is a témában. (azért is háborít fel a dolog, mert édesanyám VALÓBAN mozgássérült és a tököm durran el akkor, amikor terepjárók és kabrió autók parkolnak a belvárosban (vagy máshol, de főleg az V. kerület az érintettebb...) a mozgássérült parkolóhelyen és nekünk meg óóóóórákig tart találni egy megállóhelyet.
Köszi, hogy elolvastátok és mivel péntek van kívánok egy kellemes hétvégét mindenkinek. 1 hét múlva karácsony!
Dutch (magyar vagyok, ez csak a nickem!) :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!