Ma szerencsém volt kipróbálni egy L2-est. Nagyon tetszett. Elképesztően kezes jószág, abszolút nem érezni a 200-egynéhány kilóját. Gyönyörűen lehet dönteni, és úgy áll fel, hogy először még meg is ijedtem, aztán meg csak vigyorogtam. A pesti utakat is egész jól bírja. Nagyon tetszik a hangja is. Odavagyok a két-hengeresekért. Húz mint a barom, már 3ezertől, de 2500-től is lehet vele szépen tolni. 130-ról olyat gyorsul, de olyat! Azonban volt vele két problémám:
1. A plexi a legmagasabb pozícióban volt. Olyan brutális turbulenciája volt a gépnek, hogy majd megsüketültem. 60-70 fölött gyakorlatilag már csak a szelet hallom, pedig inkább a motort szeretném. 130-nál már kifejezetten bántó a zaj, és fárasztó is. A mostani csupaszomon semmilyen plexi nincs, de még 90-nél is nagyon szépen lehet vele menni, különösebben bántó szélzaj nélkül. Ja, egyébként Nolan N43 AIR a sisakom.
2. Ez egy viszonylag új motor volt, talán 6-7ezer km volt benne. Alapjáraton aritmikusan jár. Nem rázza gépet egyáltalán, csak valahogy olyan furcsa a ritmusa. A hangja nagyon szép.
Na, szóval, megértem azokat, akik a DL650-t veszik, baromi jó kis bringa!
viszont Fékfolyadék 24.e km vagy 2évente; illetve a Hűtőfolyadék cseréje is megejthető; nekem legalábbis ezt javasolta egyik DL-es kollega, akinek épp 160.000van az órájában és még mindig megy.. :)
Helo mindenki!
Ma vettem egy 2007-es 650-est.
Az a hirtelen kérdésem hogy szabad-e gozborotvazni?
Szeretnem lemosni mielőtt hazaviszem. A feleségem jobban elfogadja ha csillog. :-)
Meg nem volt ekkora motorom. Újrakezdo vagyok, remelem hamar meg lehet szokni, mindenhol azt olvastam hogy a legkezesebb motor. A próbakor alatt halalmasnak és labilisnek éreztem, de azt mondjak 1000km és a tenyerembol eszik.
Igaz ez?
Koszi
Eladó Borsod megyében egy Suzuki DL650 Vstrom típusú motorkerékpár második tulajdonostól gyári szereltséggel és állapotban.
Kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban,sérülésmentesen.. A motorkerékpár nagyon keveset futott (garantáltan 13.270KM), megbízható, rendszeresen szervízelt,karbantartott kihasználatlanság miatt eladó.
2012 Április 21-én SUZUKI nyílt napot tartunk a RODEO RIDE 34 kecskeméti üzletében. A nyílt napot egy óriási MEGATESZTTEL kötjük össze. A SUZUKI 2012-es vadi új GSXR1000 L2-es és a DL650AL2 modelleken felül a következő SUZUKIK kipróbálására is lehetőségetek nyílik: GSF1250SAL2 Bandit GSR750 L1 GSX650FAL2 GSXR600L1 GSXR750L1 VL800L2 UX125L2
UH125K5
GS500K7
A tesztelésre nincs előzetes regisztráció, érkezési sorrendben próbálhatjátok ki a fennti modelleket. További hangulatjavítóként ICON és a THOR ruházati termékekre, illetve MOTUL kenőanyagokra 20% kedvezmény adunk a nyílt nap alkalmából, és ezt az aznap felvett rendelésekre is kibővítjük.