Tegnap, a Millenárison mondott az MSZP pártelnöke egy történelmi mondatot: "A Viktor meg fog hülyülni". Derék, férfias, bátor, felelős pártelnöki
mondat volt ez.
Nekem Hiller nem szivem ugye, hogy milyen politikus az legyen a szocik baja,nem vagyok szoci szavazo, de o akarhogy is nezzuk mielott politikus lett azert valamit dolgozott a szakmajaban es meg lehet nezni a publikacios listajat,ilyennel a Fidesz vezerkarbol senki nem dicsekedhet.Ok mindjart hivatasos forradalmarok lettek
Ettől lett olyan, mint egy bucira vert fejű boxoló? Hiller Szélvész Tanár úr? Betotyog a placcra, mint egy félig hízott pingvin, pöszög is és még el is hiszi, hogy ő a szélvész! A kamikáze...:)
"Stimmt. Kellett is. Az akkori szavazóbázis zömmel a vidékről felkerült elsőgenerációs, többnyire 4 elemi iskolai végzettséggel rendelkező és hangosan kiadott utasításokhoz(intéző) szokott tömege ezt igényelte. "
Mondjuk ez nem igaz,de azt hiszel amit akarsz. Mert ezeknek nem is volt szavazati joga,amikor meg lett akkor a nyilasokra szavaztak.
>>...ez egy kicsit regebbi stilus.meg kell nezni egy 30-as negyvenes evekbeli szocdem gyulest kb igy dumaltak akor a szonokaik
Stimmt. Kellett is. Az akkori szavazóbázis zömmel a vidékről felkerült elsőgenerációs, többnyire 4 elemi iskolai végzettséggel rendelkező és hangosan kiadott utasításokhoz(intéző) szokott tömege ezt igényelte.
Azt idaig is tudtuk, hogy Hiller nem egy nagy lumen.
De, aki vasari kikialto modjara felkonfiguralta Hiller "szeeeelvesz" Istvant, annak meg egyenesen az esze ment el, ha nem eppen melysegesen gunyolodni akart a partelnokkel, aki az utolso lenne, akit egy szelveszhez tudnek hasonlitani.
"azt nem állítom,hogy a Fidesz pártrendezvényein nincs megjegyzés az emeszpére vagy Gyurcsányra de még hálIstennek nem süllyedtek soha az ilyen primitív megjegyzések szintj"
A kormányzás többek között azt jelentené, hogy a mi érdekünkben dolgoznak és nem az ellenfél lejáratásával vannak elfoglalva napi 24 órában. De Gyurcsányék erre képtelenek, ezért fognak bukni.
ugyanis az ellenzék dolga a kormány intézkedéseinek bírálata,a kormánynak viszont nem az ellenzék bírálata a feladata hanem az,hogy dolgozzanak.
azt nem állítom,hogy a Fidesz pártrendezvényein nincs megjegyzés az emeszpére vagy Gyurcsányra de még hálIstennek nem süllyedtek soha az ilyen primitív megjegyzések szintjére ami az az emeszpéseknél már állandóvá vált.
Hagyd man ezt a hulyeseget a kormany kormanyoz ,miert nem mukodnek a kormanyhivatalok? Megis mit ertesz te kormanyzason.hopgy allandoan belepofaznak a dolgaidba,hat az nekem nem kell.
Hat nekem ne is vizionaljon egy part se jovokepet mert abbol eddig meg mindig baj volt. Majd en kitalalok magamnak jovokepet ehhez nincs szuksegem partokra.
Egy part ha kormanyos csinaljon koltsegvetest ha nem kormanyos akkor verje bele a csufot a koltsegvetesbe,azon kivul meg hagyjanak beken.