Keresés

Részletes keresés

Regehű Creative Commons License 2005.10.26 0 0 36

Akkor mégsem brutális, ha hagynak tanulni, vagy tudsz valamit maszekolni. Akkor király!

Előzmény: Pilóta*keksz (35)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.10.25 0 0 35
Nekem szinte sosem kell dolgoznom, és mégis bent kell lennem. Az is brutális.
Előzmény: Regehű (29)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.10.25 0 0 34
Én is örülök. Nagyon.
Előzmény: cz.ildi (31)
cz.ildi Creative Commons License 2005.10.25 0 0 33

Szia!

Jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Regehű (32)
Regehű Creative Commons License 2005.10.25 0 0 32
Kép felrakással még nem próbálkoztam, majd megpróbálom. A prücsök jól van, csak az én fogam fáj rettenetesen! :o( Feltárták a gyökérkezelt fogamat, azt mondta a doki, hogy ha nagyn fáj, holnap menjek vissza, de azt is mondta, hogy az természetes, hogy fáj, mert megbolygatta. Akkor menjek vissza, ha nagyon fáj. Ha egész nap lüktet a fogam, és még a gyerek is raplis, a tűrőképességem véges!
Előzmény: cz.ildi (30)
cz.ildi Creative Commons License 2005.10.25 0 0 31

Szia Pilóta*keksz!

Örülök, hogy újra találkoztunk!

Előzmény: Pilóta*keksz (24)
cz.ildi Creative Commons License 2005.10.25 0 0 30

Szia!

Most nekem is Vandógom, mert elfelejtettem feladni az ebéd rendelést. Ahonnan szoktuk rendelni ott péntek 14 óráig veszik fel. Na, mindegy.

Az együttes neve: BIG BANG és a CD-re még ez van írva: THE THIN LIZZY COVER BAND főleg a Thin Lizzy számokat játszanak.

Tegnap nem tudtam jelentkezni, rossz napom volt, de erről nem akarok itt írni.

Visszatérve az ablak kertemhez, van olyan növényem amit nem én ültettem, csak tovább gondoztam az Auchanban vettem.

Hogy van a kislányod, nincs róla kép?

Előzmény: Regehű (22)
Regehű Creative Commons License 2005.10.25 0 0 29
Tudod mi a brutális? Amikor nem kell dógozni, de bent kell maradni munkaidő után! Az brutális!
Előzmény: Pilóta*keksz (28)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.10.24 0 0 28
Olyan, hogy ma még dolgozni is kellett. Szóval nagyon brutális munkahely.
Előzmény: Regehű (27)
Regehű Creative Commons License 2005.10.24 0 0 27
Milyen munkahely az, ahol leléphetsz 3-kor? Hol itt az igazság? :o(
Előzmény: Pilóta*keksz (26)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.10.24 0 0 26
Azon kívül most lejárt a munkaidőm.
Előzmény: Regehű (25)
Regehű Creative Commons License 2005.10.24 0 0 25

Örülök, hogy ilyen dógos ember vagy. :o) Topikoláson kívül?

Előzmény: Pilóta*keksz (24)
Pilóta*keksz Creative Commons License 2005.10.24 0 0 24
Nekem is Vandógom.
Regehű Creative Commons License 2005.10.24 0 0 23

Tegnapról maradt ebédem, ma nem főzök, ma eljöhet hozzám Vandógom, holnap biztos elküldeném.

A fiad együttese milyen stílust képvisel?

De ügyes vagy! A snidlinget én is kipróbáltam, de elszúrtam. Túl hamar vágni kezdtem, így nem tudott megerősödni és tönkre is ment. :o( Majd jövőre megpróbálom, addig meg veszek egy dobozzal :o)

Édesanyám is Norbizik, nem hízott tovább, már az is eredmény.

Előzmény: cz.ildi (21)
Regehű Creative Commons License 2005.10.24 0 0 22

Tegnapról maradt ebédem, ma nem főzök, ma eljöhet hozzám Vandógom, holnap biztos elküldöm.

A fiad együttese milyen stílust képvisel?

De ügyes vagy! A snidlinget én is kipróbáltam, de elszúrtam. Túl hamar vágni kezdtem, így nem tudott megerősödni és tönkre is ment. :o( Majd jövőre megpróbálom, addig meg veszek egy dobozzal :o)

Édesanyám is Norbizik, nem hízott tovább, már az is eredmény.

Előzmény: cz.ildi (21)
cz.ildi Creative Commons License 2005.10.23 0 0 21

Szia!:)

Annak ellenére, hogy a Republik előtt léptek fel, egész más stílust képviselnek, de így is sikerük volt. Én nemrégen olvastam a Norbi titok c. könyvet, jónak is tartom az útmutatásait, csak ugye el kellene kezdeni......... és nem holnap, hanem ma. Mindig is voltak plusz kilóim, amit időnként sikerült leadni, de mivel szeretünk enni, vissza is jött ami lement. Az a jó a Norbi módszerben, hogy tulajdonképpen mindent lehet enni csak azt kell betartani, hogy mikor mit. Van két video kazettám is tőle, már csak el kell kezdeni........

Örültem, hogy még megkegyelmezett az időjárás nekünk, vasárnapra még kisütött a napocska. Szeretem amikor ősszel, még kellemes az idő és lehet sétálgatni a szép szines falevelek között. Harmadik emeleten lakunk, sajnos még erkély sincs a házon, de én az ablakban csináltam egy kiskertet cserepekben, kakkukfű, menta, citromfű, zsálya, bazsalikom, snidling, csilipaprika és három tő paradicsom volt az ablak kertemben. A paradicsomnak már vége, de a többit tegnap betelepítettem a konyhába.  Szeretem ezeket a fűszernövényeket használni is, a főzéshez, különleges ízeket lehet a friss fűszerekkel elérni.

Ma jött a Vandógom, de elküldtem, hogy majd jöjjön a jövő héten.:)) 

Előzmény: Regehű (20)
Regehű Creative Commons License 2005.10.23 0 0 20

Ezek szerint Te már hozzászoktál a rockhoz. Ha a Republik előzenekaraként lépnek fel, akkor biztosan lágyabb irányzatot képviselnek. A férjemmel sűrűn hallgattunk rock, még metál zenét is, de a kislányunk megretten a keményebb zenétől, még ha hallkan hallgatjuk, akkor is. A kedvéért egyelőre lemondtunk róla.

Fölösleg, az rajtunk is van, de az édesség, az nagyon finom :o) , a fogyókúra pedig még várhat magára egy hetet, vagy kettőt .... :o) Tornázni azért szoktam, de háttornát, sűrűn fáj a hátam. A torna 2 napra elmulasztja a fájdalmat.

Most lazítok, a dógomat pedig majd kiírom az ajtóra, hagy keressék Vandógomot.

Előzmény: cz.ildi (19)
cz.ildi Creative Commons License 2005.10.22 0 0 19

Szia!:)

Tegnap délután a boltban voltam, mivel a fiam zenélni ment. Azt még nem említettem, hogy szólógitáros egy rock zenekarban. Egy közeli városban fellépett a Republic zenekar és a fiamék voltak az előzenekar. Elötte még egy kis felkészülés volt, így megkért, hogy én legyek a boltba. Hétvégén általában a férjem űl a gépnél, ilyenkor én átadom a terepet, mert ő dolgozik legtöbbször, én meg csak szórakázok itt. Ja, és hétvégén sütés, főzés, ilyenkor igyekszem valami finomat készíteni. Bár nem ártana visszafogni az evészetet, mert bőven van rajtunk fölösleg.:) Én míg beteg voltam akkor sem fogytam, mint mások. Három hónapja hagytam abba a dohányzást, valószínű, hogy az étvágyamra az is hatott. Harmincöt évig cigiztem és a végén napi másfél doboz cigit szívtam el. Egy biofizikai kezelésen voltam egy orvosnál, egy alkalommal, és egy chippet ragasztottak rám. Magam sem hittem volna, hogy ilyen könnyen fog menni, semmi hiányérzetem nem volt és most sincs. Örülök, hogy sikerült megszabadúlni a cigitől.

Visszatérve az előző leveledre, gondolom neked így nehezebb, hogy messze van a családod, de azért néha hagyd a dógod és lazíts egy kicsit.:)

Előzmény: Regehű (18)
Regehű Creative Commons License 2005.10.21 0 0 18

A lányom koránkelő, sikerült visszaaltatnom, így kicsit még kényeztettem magam.

Egy ideig én is hordattam az ebédet, de amióta a lányom mindent ehet, azóta nincs értelme, úgyis főznöm kell.

Az édesanyám szinte még gyerek volt, amikor elvesztette a szüleit. Sokat hallottam tőle, hogy addig örülj, amíg foghatod a kezemet, amikor a kereszteződésnél cikinek tartottam, hogy még fogom az anyám kezét. Hatott rám, ilyenkor mindig jobb belátásra tértem.

Most lenne dógom, de helyette topikolok. Hát, ilyen nap is kell néha!

Előzmény: cz.ildi (17)
cz.ildi Creative Commons License 2005.10.21 0 0 17
Szép jó reggelt! Mindig ilyen korán kelsz vagy a leányzó keltett? Én elég későn kelek, pedig lenne "dógom", de úgy vagyok vele, hogy megvár úgyis nekem kell megcsinálni. Mindig irigyeltem aki korán tud kelni, mert az már mire én felkelek az egy csomó mindent már megcsinált. Sőt még hétfőtől péntekig nem is főzök csak ha kedvem van, mert egy ebédszállító cégnél vagyunk befizetve. Ez még amikor dolgozni jártam akkor alakult így, azután még úgy is maradt. Szóval egy elkényeztett nő vagyok:)) Tudom, hogy ezt ahól kisgyermek van ezt nem lehet megcsinálni. Persze, ha itt az unokám ez nem így van. Visszatérve az előző leveledre én is hasonlóan voltam az én anyámmal, (sajnos az én szüleim elváltak) és nekem is voltak vitáim a lányommal, míg eggyütt laktunk, de ezt elfelejtjük és megbocsátjuk egymásnak mert tudjuk, hogy a másik szeret minket.
Előzmény: Regehű (16)
Regehű Creative Commons License 2005.10.21 0 0 16

Mindkettőnknek elég jó a természete, mégsem fért meg a szánk egymás mellett. Mármint inkább az enyém. Azután rájöttem, nem is olyan könnyű háztartást vezetni, de már késő volt visszaszívni a meggondolatlan szavakat. :o(

Keletmagyarországon laknak a szüleim. Kell ennél többet mondanom? Szegénység és munkanélküliség uralja a térséget.

A fiaddal kapcsolatban pedig a menyed korára alapozva, valóban megértem az aggodalmadat. Ha a fiad nem sürgeti a közös gyermekáldást ............

Előzmény: cz.ildi (15)
cz.ildi Creative Commons License 2005.10.20 0 0 15
Miért volt "ideje"? Hogy-hogy ilyen messzire kerültetek a családtól? Sajnos én is csak rövid ideig élvezhettem a "napi" nagymamaságot, mert három éves volt az Erik unokám amikor elköltöztek. Budapesten laknak családi házban mi a férjemmel egy közeli városban egy társasház harmadik emeletén. Az Erik unokám mégis nagyon szeret itt lenni, ha csak lehet az iskolaszüneteket itt tölti. A kislány még nem marad itt a szülei nélkűl de ő is szeret idejönni. Ő most egy tünemény!
Előzmény: Regehű (14)
Regehű Creative Commons License 2005.10.20 0 0 14

23 éves voltam, amikor elhagytam a szülői házat. Ideje volt már! :o) Most viszont jó lenne, ha közelben lennének a nagyik, de 120 km távolságból csak jó tanácsokat osztogatnak, arra meg nem bízhatom a kislányt, hogy beüljek egy mondjuk egy kozmetikushoz.

Előzmény: cz.ildi (13)
cz.ildi Creative Commons License 2005.10.20 0 0 13

Látod milyen vagyok...........? Van még egy 9 éves fogadott unokám is ! A fiam párjának az első házasságából született kisfia. Nagyon helyes kisfiú, a fiam nagyon szereti, és ő is a fiamat. Nem is akarom én őket sürgetni, csak néha én fantáziálok, hogy talán ő is örülne már egy saját gyereknek is, 35 éves és a párja is annyi. Mindigis szerette a fiam a kisgyerekeket, tudom, hogy jó apa lenne. Tudom, hogy sok mindenen múlik, csak az idő miatt aggódom kicsit. Én korán szültem, a lányom 28 éves volt amikor az Erik unokámat szülte, a fiam nem tudom hány évesen lesz apa... 

de bíztosan mindennek eljön az ideje.

Ti szülőknél vagy önállóan éltek, vannak közelbe Nagyik?

Előzmény: Regehű (12)
Regehű Creative Commons License 2005.10.20 0 0 12

Igen, Ő az első gyermekünk, de remélem, lesz folytatás. :o) Ez a korszak valóban nagyon hálás, rohamléptekben okosodik, nyílik az értelme. Dacol, mindent egyedül akar csinálni, egyre ügyesebb.

Elégedj meg egyelőre 2 unokával, a fiadat ne sürgesd, minél idősebbek a szülők, annál gondosabbak lesznek. (Azt mondják, hogy minél idősebbek a szülők, annál okosabb lesz a gyerek.)

Egyébként, hogy hű legyek a topikhoz, a férjem kiteregetett, úgyhogy most nincs dolgom.

Előzmény: cz.ildi (11)
cz.ildi Creative Commons License 2005.10.19 0 0 11

Kedves Regehű!

Igen én is nagyon örültem az eredményeknek, mert amikor kiderűlt a baj, azt hittem, hogy én is rövidesen a szüleim sorsára jutok. (A bemutatkozásban leírtam) Bár ezután is egész életemben folyamatosan kell járnom ellenőrzésre, jelenleg jól vagyok és jól is érzem magam. Nekem két gyerekem van, a lányom az idősebb, álltala van két unokám, egy kisfiú Erik aki 10 éves múlt, és egy kislány Luca aki novemberben lesz 4 éves, a fiamak még sajnos nincs gyereke, de remélem egyszercsak rászánják magukat. Imádom őket.

Gondolom, a te kislányod is nagyon aranyos, ebben a korban olyan tündérek. Egy gyereked van? Na, már megint kérdezgetek!!!:))

Előzmény: Regehű (10)
Regehű Creative Commons License 2005.10.19 0 0 10

Örülök a jó híreknek! Jó ez a boltosdi, ilyenkor pletyizhetsz egy kicsit.

Én Gyed-en vagyok a másféléves lányommal. Novemberben leszek 30 éves.

Előzmény: cz.ildi (9)
cz.ildi Creative Commons License 2005.10.19 0 0 9

Kedves Regehű!

Köszönöm kérdésed, igen jól vagyok és a mammográfia eredmény is jó lett.

Augusztus óta leszázalékolt nyugdíjas vagyok, így többnyire lógatom a lábam :) de a fiamnak van egy boltja és amíg Ő árúért megy, vagy egyéb dolga van, addig én szoktam helyettesíteni.

Te mit csinálsz, mivel foglalkozol? Hány éves vagy? Bocs, egy kicsit sokat kérdeztem! :)

Előzmény: Regehű (8)
Regehű Creative Commons License 2005.10.18 0 0 8

És ma egész nap lóbálod a lábad?

Bocs, nem akarok indiszkrét lenni, de elolvastam a bemutatkozásodat. Sikerült elérned a célodat? Meg van már az eredménye a szeptember 20-i mammográfiának? Jól vagy?

Előzmény: cz.ildi (6)
Regehű Creative Commons License 2005.10.18 0 0 7

Szia Rózsaszín Áramlat!

Örülök, hogy sikerült! Szép, hosszú nevet választottál. Fűződik hozzá valami kedves sztori?

Előzmény: Rózsaszín Áramlat (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!