es lehet folytatni. tehat a tokeletes provokacio egy kereszt egetese lett volna. hiszen a tomeg szettepte volna a keresztegetot. micsoda propaganda lett volna ez akaar a moszadnak, akaar egy szomszedos orszag provokatorainak. ugye?
'a fasiszta csocselek meglincseli a velemenyszabadsag kifejezoit'...
mar elnezest ezt a moszad dolgot a (szelso)jobb szokta alkalmazni. volt itt mar szabo albert is moszad ugynok.
egyebkent hozzam johetnenek barmikor barmilyen zsaszlot egetni. meeg egy orban keepet sem. szalmababut sem. szerintem ezek a dolgok a vilag mas reszen szoktak tortenni.
ha itt megtortent akkor volt ra fogadokezseg. es a tomeg ott volt. es elegedett mormogott. ertettek azt ami tortenik. es akkor mar teljesen mindegy hogy provokacio volt e vagy sem.
a tomeg az mukodott.!
probalt volna ott VALAKI keresztet eegetni. ugye nem probalt?
rogton azt kerestem hogy van e ertelme? termeszetesen lenne ertelme ha a kancellarokat altalaban is a lovakhoz szoktak volna hasonlitani es schroderben ferfiassaga lett volna a legjellemzobb. de azt hiszem a nemetek nem ilyen 'veermesek'. en (termeszetesen altalanositva) meglehetosen langyosaknak ismerem oket. ok viszont magyarokra siman alkalmazhatjak a csodor es kanca kifejezeseket. mert ilyen a velemeny rolunk. meg piroschkakrol.
olyan butasag ez. mintha orbant tigrishez hasonlitottak volna. marmost barkinek eszebe jutna anikot tigrisnokent aposztrofalni?
"egy moszad ugynok termeszetesen, aki aztan denaturizalt opiumcukorkaval megboditotta a nemzet gyorgyojat. "
Fel sem tételezed azt, hogy esetleg egy szomszédos ország belső ellentéteket akar szítani? Vagy esetleg a titkosszolgálatunk egy része nem magyar érdekekért dolgozik?
Olyan vagy mint Havas Henrik: valamikor régen talán az ATV- n(?) arról beszélgetett, hogy ha a zsidó szót kimondják, miért jut mindenkinek negatív gondolat eszébe! Ő biztosan így gondolkozott.
hat ja. de tudod ez a kereskedelmi media lenyege: ha mocsok kell az embereknek, add nekik el a mocskot. Sokan nem akarjak belatni, hogy ez tokeletesen oldal- es partfuggetlen jelenseg. CSak ugye mindenkinek a masik oldal mocska a mocskosabb. Van azonban egy szint (es ez az eset ilyen volt), ahol azert a jozanesz megalljt parancsol. Az onszabalyozas mechanizmusai lassan epulnek fel. Ido kell neki.
én csak azon csodálkozom módfelett, hogy miért vették le? Nyilván meg voltak győződve róla, hogy most aztán baromira szellemesek voltak, ráadásul egynémely olvtársak itt is lelkesen kontráztak nekik, felemlegetvén némely ennél jóval büdösebb történetet is.
Bocs, de ez ugyanolyan általánosítás, minthogy minden cigány..., stb.
Ökörség.
Ez nem amagyar "értelmiség" (Kire gondolt, aki ezt írta? Darvas Ivánra, Kertész Ákosra, Katona Tamásra vagy Kocsis Zoltánra?), ez nem Magyarország: ez a bulvár... Semmi se szent, semmi sem számít, csak a pénz. Egy "jó" mocskos poén pedig sokat ér.
Még a rendszerváltás előtt dolgoztam Németországban és gyakran láttam az újságosstandon a BILD-et. Akkor nem tudtam elképzelni, hogy előbb-utóbb nálunk is mindenhonnan ez a mocsok virít majd.
es persze ez a liberalbolsiknak koszonheto, a mijep meg a jobbik meg szervezi a tunteteseket az asszonyvero a kocsmabol hazatenfergo matyobrutalucus hungaricusok ellen...
egy moszad ugynok termeszetesen, aki aztan denaturizalt opiumcukorkaval megboditotta a nemzet gyorgyojat. Hegedus Galiciazos Lorant a tanum, meg a himnuszt is elenekelte!
ja es azert, mert az meg tole sem oszinte. popularitasert meg nem kone jatszani az agyat. Mert nincs sok. Beallt azok koze, akik a megosztottsagot lovagoljak meg egy kis mulando hirnevre valtva. nem jo valuta az...
amit sickratman csinal nem emlitheto egy napon Tota cikkeivel. Sickratman maradjon csak a fekaliafethisnel, az az o szintje, es bevallottan szivehez kozelallo temakore. Amig tablaval a nyakaban lezeng a mijepatak kozott, addig meg ok, de a balraattal nalam leirta magat. Ez maganvelemeny. Huncutkodni lehet egy forumon (en is szok), de ez mas teszta.
ez szvsz egyaltalan nem ujdonsag. ha jol emlekszel senki nem allt ki orban aniko ellesezese mellett, senki nem allt ki orban ciganyozasa mellett.
egy picit a jobboldal igyekszik ezeken a dolgokon fogast keresni.
pelda erre szanyi befeketitese, aki elitelte az ellesezest.
az mar masik ugy hogy allitolag a kover nok az szdsz-hez allnak kozel. persze ez vagy igaz vagy sem. de szdsz-es sem volt aki kiallt volna a az ellesezes mellett.
a tilos radios bonmot mellett sem allt ki senki viszont a jobbos tulliheges ertelmetlennek tunik. foleg a most kipointirozni nem kivant jobbos 'akciok' mellett...
bizony bizony, eretlen vagyok. igy azokba a fenkolt magassagokba nem is tudok feljutni, ahol a becukorkazott csocselek izraeli zaszlokat eget, vagy ippeg temetoben unnepel futyulovel, kereplovel. Igy csak az az orom jut nekem, mikor Tota pajtas bedob egy darab fekaliat a ventilatorba, es ennek oromere a magaskulturaju indexes poogari publikum elkezdi itt hanyni (es alligatni) a keresztet. Na ez nehanapjan megdobogtatja azt a randa nemzetidegen szivemet. Hozzateszem, ha elolvasod amit irtam, akkor azt is olvashattad volna, hogy a bundeszkancazast en is epp ugy eliteltem, mint te. Ugylatszik azonban azokban a magaslatokban ahol te jarsz, az olvasas nem feltetlenul szukseges a boldogulashoz :)))))))))
semmi szandekom nincs tagadni hogy ROSSZ szoviccek is vannak. csak az altalanositas ellen szoltam.
a szent benedeket meg hulyesegbol irtam. szerintem a mostanaban latott indul a bakterhaz hatasa alatt. meg hogy mi lett olvaszto imrebol, benedekbol.
az index jol tette ha levette, hiszen LEGALABB valami ERTELME lett volna a megbelyegzo szo hasznalatanak. de nem hiszem hogy barmi erdemi kifogas lenne MOST angela ellen. hiszen nagykoalicio lesz. es ez a lenyeg. MOST nem a szembenallasra hanem az egyuttmukodesre helyeztek a hangsulyt. arra ami erdekes modon nalunk nem lehet ott meg lehet.
pedig a nemetek is emberbol vannak. vagy mondjam ugy hogy a nemetek emberbol vannak? tovabb nem is merem gondolni.!
na jó, esetleg előfordulhatnak még éppen elfogadható szóviccek is; ez szvsz nem volt az.
De magad is láthatod: mennyire alpárinak kellett lennie, ha még az index is levette; ilyesmit az ember legfeljebb a legzüllöttebb politikai ribancokkal szemben enged meg magának, azokkal szemben is csak ritkán.