A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Voigtlander Vito rangefinder fényképezőgép gyűjteményből eladó. Igazi ékszer, kopás mentes, új állapotban van. Eredeti bőr tokja megvan. Működik, keresője poros nem volt még szétszedve. serial:6363300
Voigtlander Ultron F1,4 új állapotban eladó. Tiszta kifogástalanul működik, minden mai vázra feltehető, nekem D810-en volt. Nagyon szeretem, de 7 darab 50-es fényerős objektívem van egyet legalább el kell adni. Tok, kupak jár hozzá. Karc, gomba és por mentes, 200,000 forintig a legjobb 50 miliméter körüli objektív. Tesztképeket mellékeltem. Csere nem érdekel. Serial:6105963
Bár az én konicám is nagyon öreg,de ott a használat jelei másként vannak.Van az a két tartó amibe a nyakszíjj karikája jön ,na az papírvékonyra van kopva.A furat tojásalakúra kopott ,és igen látszik,hogy rézből van.
Na, már változott is: keresek T4-et is, valamint kettő olyan ötven mili körüli olcsó objektívet, ami külsőre ronda - bár az is elég, ha a gumigyűrű hiányzik. A lencsék ne legyenek nagyon gombásak.
SLRt és SLR objektívet keresek, de különösen az alábbiakat: Hexanon 135 3.5 hátsó lencsetag (csak a hátsó lencsetag, jó állapotú objektív kevésbé érdekel) Auto-Reflex és bármelyik nagy (azaz fém) Autoreflex, illetve FC/FS gépek, különösen ha rettenetesen kopott - a fémre kopott állapot más gép esetén is érdekes lehet.
Eladó lett egy fellelt állapotú Rathenower Optische Werke Rectimascop 48 / 2x. A fókusz kicsit száraz, de végigforog (nem erőltettem). Az optika kipróbálva nem volt, így működését nem tudom garantálni, egy alapos átnézés szükséges lehet. Az ára 19.000 forint. Budapesten megtekinthető, vagy előre utalás után postázom is a vevő terhére. A megkereséseket a juhaszmarton6@gmail.com címre várom.