Keresés

Részletes keresés

attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 222
Azért felhívnám figyelmedet az alábbi topikra:"Egy tébolyult, téboly az emelvényen"...
Előzmény: lektor (219)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 221
/jó, az ált. isk. alatt mélyen mélyenszántó ortográfiád alapján lenyűgözöl, meg vagyok tisztelve/

kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 220
Jó.
lektor Creative Commons License 2005.09.14 0 0 219

Nem vettem észre,hogy a topik vitára lett szánva.Már az inditási hangnem is olyan infantilis,hogy tényleg azt hittem,hogy valami 13 éves van mögötte,és én ilyenekkel nem vitatkozom,mert egy gyerek(általában) érettségi szinvonala miatt nem vita képes.

Előzmény: kwikzilver (213)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 218

Nem sértegettem senkiit, nem minősítgettem senkit az ellenvéleményen lévők közül.

Érdemi módon nem cáfolja senki azt, amit - már többször utaltam e tényre - a sajtó, a média nap mint nap bizonyít: Lopcsányék rögeszmésen csak Orbánnal foglalkoznak. (Szoktál tévét nézni, rádiót hallgatni, szoktál Népszabadságot, Népszavát, M Hírlapot olvasni? Milyen bizonyítékot vársz arra amit mindenki lát és hall?)

Beszélj a dologról magáról...

Előzmény: Thor der Gott (217)
Thor der Gott Creative Commons License 2005.09.14 0 0 217

Vicces fiú vagy !!

Akkor hogyan egyezteted össze a 209 és 211-s hozzászólásod ??

És mit cáfoljak ? A topiknyítót ? Ez hányásnak is gyenge (még sárgarépa sincs benne !! :-PP)

De tudod mit ? Fordítsunk a dolgon !

Bizonyítsd te az állításaid ! Elvégre, te hoztad fel őket !

Vagy lehetünk fordítva is ! Cáfold az esetleges cáfolatokat !

Hülyeségeket én is tudok írni !!

Na akkor pszihologizáljunk !

Nyelván azt hiszed, én biztos a kormánypártok szavazója vagyok, rája adásul súlyos Orbán-fóbia 150%-on stb. Így van ?

Válaszolj !

Előzmény: kwikzilver (216)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 216

Lehet.

De nem én vagyok a téma.

(Ám az intellektuális impotencia biztos, félreismerhetetlen jele az, ha valaki egy diskurzusban nem a vita tárgyával szemben érvel, hanem az ellenvélemény képviselőjét gyalázza:-)) Ne égesd íly harmatgyengén önmagadat: érvelj, cáfolj!

Előzmény: Thor der Gott (215)
Thor der Gott Creative Commons License 2005.09.14 0 0 215

Peniglen a stílus maga az ember.

Hiába is csavarod. Súlyos személyiségzavaraid vannak.

Előzmény: kwikzilver (213)
Thor der Gott Creative Commons License 2005.09.14 0 0 214

Ugyan már !

Dehogynem originál ! :-DD

Olyan orig legalább, mint te !! És ugye te az vagy !! Nekem nagyon annak tűnsz !! :-))

Az tény, a bal oldalon sokan, túl sokat foglalkoznak OV-vel. Az újságírókon kezdve Lendvai Ildikóig bezárolag sokan.

Csak 1 valamit nem árt megjegyezni. Orbán ezt igényli is. Számtalanszor eljátszotta, túlkép nem is értem miért ugranak rá. Szóval valamilyen Fidesz rendezvény. Orbán felszólal. Saját (kritikátlan) publikum. Mond 1 talpas nagy baromságot (szokott). Publikum taps.

Másik oldal ráront. Mire jobb oldalon már a véleménynyílvánítás szabadságának csorbájáról. Nincs ez jól !

Egyik oldalról sem !!

Előzmény: originalqszi (207)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 213

Ne egymásról beszéljünk, lektoráld inkább a mondanivalóm tartalmi lényegét:

Kóros fixációban szenved a Maszop.

Rögeszmésen csak Orbánnal foglakoznak.

Apróházy Lopcsány eszelősen csak Orbánnal foglakozik.

Egy nagy, vezető politikai párt, egy kormány, egy kormányfő feladata, kötelessége, hogy a nép, a nemzet boldogulásán fáradozzon, figyelmét a fontos, nemzeti jelentőségű teendőkre összpontosítsa. energiáját ne így merítse le. Ez káros, destruktív. Ugyanakkor gyalázatosan torz állapot.

Tehát, kedves lektor, ez a téma, nem a te, illetve az én személyem.

Előzmény: lektor (212)
lektor Creative Commons License 2005.09.14 0 0 212
Bameg nem akarlak feszegetni,de fixa ideád kioktatni mindenkit a sértegetésröl.Te meg a hozzászólásaidban olyan ledegradáló,és megalázó jelzökkel illeted a neked nem tetszö politikusokat,hogy az már kimeriti a gyülöletbeszéd fogalmát.Jobb,ha magadba fordulsz és elgondolgozól.
Előzmény: kwikzilver (211)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 211
Bizonyítékaim: az eltelt időszak.

Apórházy Lopcsány "kihívja" "párbajra"...vitára(?) Orbánt.
Izzadtan, hadonászva, hőbörögve, tahó módon nekiront ("nyoomja, nyoomja Orbán úr!")
Azóta folyamatosan, mindegyik mszp-tisztségviselő, minden dokumentálható, rögzített megszólalásának meghatározó része személyeskedően, sértően Orbánról szól, neki adresszált.
Apróházy Lopcsány állandóan sértő jelzőkkel illeti Orbánt (pl. istenkirályoz). Folyamatosan Orbánt gyalázza, célozgat. Ha visszahallgatjátok, visszaolvassátok az interjúi szövegeit, egyértelmű: agykapacitásának tetemes részét Orbán foglalja le.

A pamacsfejű pöszéről (akinek a nevét meg sem érdemes jegyezni, mert ha kimegy az esőre, belemosódik a csatornába), nem is érdemes szólni. Súlyosan fixált. Ő volna a Maszop elnöke? Vicc.

Aztán ez az évadnyitó parlamenti ámokfutás. Beteg, nagyon beteg: csak Orbánról szólt (nagyon gyáván) másfél órában. Mellesleg Lopcsány utólag kihirdette a hónapokkal azelőtt lezajlott vita eredményét is. Nyílván, szerinte, ő a győztes.
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 210
Negyedszerre:
kwikzilver válasz | megnéz | könyvjelző 2005.09.14 11:00:22 (87)
Nem barátom: egy politikai helyzet képét vázoltam fel.
Leszögezhető: a megállapításom helytálló.
Ti a ténymegállapítás cáfolata - érvek híján - helyett sértegetésbe kezdtek.
Előzmény: Powersystem (80)
Előzmény: kwikzilver (209)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 209
Ideidézem harmadszorra:

" miféle magatartási megnyilvánulás az, hogy vitahelyzetben nem a felvetésekről, állításokról és tagadásokról, hanem a felvetők személyéről beszélsz?
Az érvelési bizonytalanság és szellemi gyöngeség biztos jele az, ha az ellenvélemény hordozóját sértegeted, minősítgeted. Utána nézel az adatainak stb.
Férfi vagy?"
Előzmény: Thor der Gott (206)
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 208
Ő írta... Manapság amúgy is csak igen vékony mezsgye húzódik az ápoló és az ápolt között... :-)
originalqszi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 207

Hmmmm!!!! Thor der Gott????!!!! Hümmögött már más is?????? Nem egészen originál a nick!!!!!:DDDDDDD

Orbánból a ballib farag Istent!!!:))))) Tulképp hál'Ustennek:DDDDDDDDDDDDD

Thor der Gott Creative Commons License 2005.09.14 0 0 206

Pszihiáter az anyukájának a térde kalácsa !

Egy egyszerű provokátor, aki keveri a szezont a fazonnal.

Nemmellesleg meg képtelen az érzelmeitől elvonatkoztatni, sőt. Úgy ferdíti a tényeket, hogy még véletlenül se keveredjen konfliktusba a belső önképével !

Pszihiáter ?? Ugyan már !!!!!

Előzmény: attila40 (205)
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 205
A topicnyitó elment dolgozni... Egyébként állítólag másodsorban pszichiáter-végzettségű (???), elsősorban pedig informatikus.

Amúgy pedig igazad van.
Előzmény: Thor der Gott (204)
Thor der Gott Creative Commons License 2005.09.14 0 0 204

myth is born !!

Most komolyan lérdem: Miért kell Orbán Viktorból félistent kreálni ?

Neki nem lehetnek hibái ? Neki nem kell a szavaiért jót állni ?

A topiknyitónak: ha csak feleannyit értenél a pszihológiához, mint amennyire tartod magad, már réges-régen önvizsgálatot tartanál. Kísértetiesen emlékeztetsz bloki kartácsra, bár ilyen mélyre azért ő sem süllyedt idáig !!

Előzmény: Törölt nick (195)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 203
:D néha nehéz eldönteni melyik
Előzmény: attila40 (202)
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 202
Nem rossz (h)indulatú... :-))
Előzmény: Krokodil Gandhi (201)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 201
Egy jóindulatú és naív krokodil vagyok
Előzmény: Powersystem (200)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.14 0 0 200
Mér komolyan gondoltad, hogy nagykorú?
Előzmény: Krokodil Gandhi (199)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 199
Ez a választási csalás elmélet olyan, mint a mikulás. Bizonyos életkor felett már nem hiszel benne.
Powersystem Creative Commons License 2005.09.14 0 0 198
Vazze ezt regéld el a szavazatszámlálálóknak oldaltól függetlenül akik szerintem megsimogatnák azt az okos tudatlan buksidat.
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 197
Na ez egy kicsit erős. Először is viktor soha nem mondta ki a szájával, hogy nem csaltak a választáson. Azt meg, hogy miér nem számoltatta újra az hadd legyen az ő titka, azon felül, hogy alkotmányellenes újraszámolni. Kicsit sok a feltételezés az érvelésedben.
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 196
Most már bedurrant az agyam: Vazze, kik azok az UGYANAZOK, amikor a bizottságokban mindenki a másik kezét nézte árgus szemmel? Ez már mánia, szvsz, s ez nem csak az én véleményem.

Vesztettetek 3,5 éve és pont. Lehet, hogy jövőre nyertek és pont. Lehet, hogy nem és pont.
Powersystem Creative Commons License 2005.09.14 0 0 194
Ezzel próbálják semlegesíteni orbán megfutamodását, mondván elmebetegnek nem kell válaszolni. Ölég nyomós érv annyi szent! :-)
Előzmény: Krokodil Gandhi (192)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 193
Nem az alkotmányba ütközik, hogy újra megszámolják a szavazatokat.
Előzmény: Törölt nick (187)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 192
Te csak megmondod nekem, mi a retek az, hogy mostanában, minden jobbos topikban a ferkót elmebetegnek mondják? Ez új divat? Lemaradtam valamiről?
Előzmény: Powersystem (190)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!