Egy lépés programja: O.V.
A maszop egyetlen programpontja: OV
A maszop EGY LÉPÉS PROGRAMJA
A maszop patologikus fixációja: OV
A maszop kormány kormányülésének napirendi pontjai:
1. Orbán Viktor.
2. Orbán Viktor.
3. Orbán Viktor.
4. Orbán Viktor.
5. Orbán Viktor.
6. Orbán Viktor.
7. Egyebek
A maszop elnökség napirendi pontjai:
1. Orbán Viktor.
2. Orbán Viktor.
3. Orbán Viktor.
4. Orbán Viktor.
5. Orbán Viktor.
6. Orbán Viktor.
7. Egyebek
A maszop választmány napirendje:
1. Orbán Viktor.
2. Orbán Viktor.
3. Orbán Viktor.
4. Orbán Viktor.
5. Orbán Viktor.
6. Orbán Viktor.
7. Egyebek
A maszop parlamenti frakciójának minden ülésén:
1. Orbán Viktor.
2. Orbán Viktor.
3. Orbán Viktor.
4. Orbán Viktor.
5. Orbán Viktor.
6. Orbán Viktor.
7. Más se…
Lopcsány-Dobrev nászágy napirendi pontjai:
8. Orbán Viktor.
9. Orbán Viktor.
10. Orbán Viktor.
11. Orbán Viktor.
12. Orbán Viktor.
13. Orbán Viktor.
14. Orgazmus
Reggel, indulás előtt bekapcsoltam a tévét: a pamacsfejű, pösze maszop-pártelnök (marionettfigura, a nevét sem érdemes mgjegyezni), magából kikelve, hisztérikusan Orbánról sipítozott, átkokat szórt...
Még ez a szerencsétlen, cseppfolyós senki is - akit valszeg a neje kell harci pózba masszírozzon és aki esőzéskor mindig nagyon kell vigyázzon arra, hogy nehogy feloldódjon és lefolyjon a csatornán – még ő is totál bevadul?
Mi van ezekkel?
A maszop fő, sőt egyetlen programpontja, az Egy Lépés programja: Orbán Viktor!
Hát ez szánalmas.
Nem vettem észre,hogy a topik vitára lett szánva.Már az inditási hangnem is olyan infantilis,hogy tényleg azt hittem,hogy valami 13 éves van mögötte,és én ilyenekkel nem vitatkozom,mert egy gyerek(általában) érettségi szinvonala miatt nem vita képes.
Nem sértegettem senkiit, nem minősítgettem senkit az ellenvéleményen lévők közül.
Érdemi módon nem cáfolja senki azt, amit - már többször utaltam e tényre - a sajtó, a média nap mint nap bizonyít: Lopcsányék rögeszmésen csak Orbánnal foglalkoznak. (Szoktál tévét nézni, rádiót hallgatni, szoktál Népszabadságot, Népszavát, M Hírlapot olvasni? Milyen bizonyítékot vársz arra amit mindenki lát és hall?)
(Ám az intellektuális impotencia biztos, félreismerhetetlen jele az, ha valaki egy diskurzusban nem a vita tárgyával szemben érvel, hanem az ellenvélemény képviselőjét gyalázza:-)) Ne égesd íly harmatgyengén önmagadat: érvelj, cáfolj!
Olyan orig legalább, mint te !! És ugye te az vagy !! Nekem nagyon annak tűnsz !! :-))
Az tény, a bal oldalon sokan, túl sokat foglalkoznak OV-vel. Az újságírókon kezdve Lendvai Ildikóig bezárolag sokan.
Csak 1 valamit nem árt megjegyezni. Orbán ezt igényli is. Számtalanszor eljátszotta, túlkép nem is értem miért ugranak rá. Szóval valamilyen Fidesz rendezvény. Orbán felszólal. Saját (kritikátlan) publikum. Mond 1 talpas nagy baromságot (szokott). Publikum taps.
Másik oldal ráront. Mire jobb oldalon már a véleménynyílvánítás szabadságának csorbájáról. Nincs ez jól !
Ne egymásról beszéljünk, lektoráld inkább a mondanivalóm tartalmi lényegét:
Kóros fixációban szenved a Maszop.
Rögeszmésen csak Orbánnal foglakoznak.
Apróházy Lopcsány eszelősen csak Orbánnal foglakozik.
Egy nagy, vezető politikai párt, egy kormány, egy kormányfő feladata, kötelessége, hogy a nép, a nemzet boldogulásán fáradozzon, figyelmét a fontos, nemzeti jelentőségű teendőkre összpontosítsa. energiáját ne így merítse le. Ez káros, destruktív. Ugyanakkor gyalázatosan torz állapot.
Tehát, kedves lektor, ez a téma, nem a te, illetve az én személyem.
Bameg nem akarlak feszegetni,de fixa ideád kioktatni mindenkit a sértegetésröl.Te meg a hozzászólásaidban olyan ledegradáló,és megalázó jelzökkel illeted a neked nem tetszö politikusokat,hogy az már kimeriti a gyülöletbeszéd fogalmát.Jobb,ha magadba fordulsz és elgondolgozól.
Apórházy Lopcsány "kihívja" "párbajra"...vitára(?) Orbánt. Izzadtan, hadonászva, hőbörögve, tahó módon nekiront ("nyoomja, nyoomja Orbán úr!") Azóta folyamatosan, mindegyik mszp-tisztségviselő, minden dokumentálható, rögzített megszólalásának meghatározó része személyeskedően, sértően Orbánról szól, neki adresszált. Apróházy Lopcsány állandóan sértő jelzőkkel illeti Orbánt (pl. istenkirályoz). Folyamatosan Orbánt gyalázza, célozgat. Ha visszahallgatjátok, visszaolvassátok az interjúi szövegeit, egyértelmű: agykapacitásának tetemes részét Orbán foglalja le.
A pamacsfejű pöszéről (akinek a nevét meg sem érdemes jegyezni, mert ha kimegy az esőre, belemosódik a csatornába), nem is érdemes szólni. Súlyosan fixált. Ő volna a Maszop elnöke? Vicc.
Aztán ez az évadnyitó parlamenti ámokfutás. Beteg, nagyon beteg: csak Orbánról szólt (nagyon gyáván) másfél órában. Mellesleg Lopcsány utólag kihirdette a hónapokkal azelőtt lezajlott vita eredményét is. Nyílván, szerinte, ő a győztes.
Negyedszerre: kwikzilver válasz | megnéz | könyvjelző 2005.09.14 11:00:22 (87) Nem barátom: egy politikai helyzet képét vázoltam fel. Leszögezhető: a megállapításom helytálló. Ti a ténymegállapítás cáfolata - érvek híján - helyett sértegetésbe kezdtek. Előzmény: Powersystem (80)
" miféle magatartási megnyilvánulás az, hogy vitahelyzetben nem a felvetésekről, állításokról és tagadásokról, hanem a felvetők személyéről beszélsz? Az érvelési bizonytalanság és szellemi gyöngeség biztos jele az, ha az ellenvélemény hordozóját sértegeted, minősítgeted. Utána nézel az adatainak stb. Férfi vagy?"
Egy egyszerű provokátor, aki keveri a szezont a fazonnal.
Nemmellesleg meg képtelen az érzelmeitől elvonatkoztatni, sőt. Úgy ferdíti a tényeket, hogy még véletlenül se keveredjen konfliktusba a belső önképével !
Most komolyan lérdem: Miért kell Orbán Viktorból félistent kreálni ?
Neki nem lehetnek hibái ? Neki nem kell a szavaiért jót állni ?
A topiknyitónak: ha csak feleannyit értenél a pszihológiához, mint amennyire tartod magad, már réges-régen önvizsgálatot tartanál. Kísértetiesen emlékeztetsz bloki kartácsra, bár ilyen mélyre azért ő sem süllyedt idáig !!
Na ez egy kicsit erős. Először is viktor soha nem mondta ki a szájával, hogy nem csaltak a választáson. Azt meg, hogy miér nem számoltatta újra az hadd legyen az ő titka, azon felül, hogy alkotmányellenes újraszámolni. Kicsit sok a feltételezés az érvelésedben.
Most már bedurrant az agyam: Vazze, kik azok az UGYANAZOK, amikor a bizottságokban mindenki a másik kezét nézte árgus szemmel? Ez már mánia, szvsz, s ez nem csak az én véleményem.
Vesztettetek 3,5 éve és pont. Lehet, hogy jövőre nyertek és pont. Lehet, hogy nem és pont.