Keresés

Részletes keresés

dariaaa Creative Commons License 2005.09.24 0 0 57

Úgye? nekem is nagyon tetszik =)

30Stm forumon találtam...olyan jól megvan csinálva...

Előzmény: Miranda H. (55)
dariaaa Creative Commons License 2005.09.24 0 0 56

jaj köszi az infót, örülök neki =) minél hamarabb megpróbálom megrendelni és nem is drága...

na igen, jó neked...nekem egy kis időbe telne innét felérni szóval inkább várok egy picit a cd-re

majd csinálj képet a cdről =D

Előzmény: Miranda H. (53)
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.24 0 0 55

Jó ég, ez nagyon király.

Előzmény: dariaaa (51)
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.24 0 0 54
Ezt pedig rögtön nézem:)
Előzmény: dariaaa (51)
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.24 0 0 53
A www.cdpince.hu oldalon, ha megrendeled, ők HÁZHOZ KÜLDIK! Én azért nem kértem ezt a lehetőséget, mert a postásunk egy rohadék, mindent eltör, és hetekig nem hoz ki fontos küldeményeket. Annyit kell tenned, hogy a megrendeléskor a házhozszállítást jelölöd meg, és akkor kiküldik. Amikor csütörtökön felhívtak a boltból telefonon, kérdezték, hogy postázzák-e, de mondtam, h. ne, azonnal megyek érte. Még az kellett volna, hogy a másfél órás út helyett még két hetet várjak rá:)
Előzmény: dariaaa (50)
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.24 0 0 52

Szia.

Azt hittem, elvesztél. A Yousenditről én se mindig szoktam tudni letölteni. Így kell: kinyitod a megadott oldalat, és nem kattintasz a letöltésre, hanem megvárod, míg magától felajánlja a lehetőséget. Elsőre a "fájl megnyitása" lehetőséget kell választani, akkor feljánlja mégegyszer, akkor lehet a "lemezre mentést" nyomni. Kiválasztod, hogy a gépeden hová tegye a fájlt, és már lehet is indítani. Nekem kb.6 percig töltötte, BS-playerrel gyönyörűen viszi.

Előzmény: dariaaa (49)
dariaaa Creative Commons License 2005.09.24 0 0 51

na itt is van =)

találtam egy olyan oldalat amire fellehet tölteni...

http://www.savefile.com/files/8833102

dariaaa Creative Commons License 2005.09.24 0 0 50

én is megszeretném szerezni az eredetit...

vmi olyan boltot nem tudsz ahonnan meglehet rendelni? vagyis ahol házhoz küldik?

akkor biztos örültél neki =), de jó ;)

Előzmény: Miranda H. (46)
dariaaa Creative Commons License 2005.09.24 0 0 49

nekem kiírja hogy a file nem elérhető =(

kár pedig kiváncsi lettem volna rá...

ha feltudom vhova rakni a Hunter remix-ét (Jared és Bjork hangja van összemixelve) változatát ide is beillesztem...remélem minél hamarabb...

Előzmény: Miranda H. (48)
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.23 0 0 48

http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=06WE38Z...6I2A32D7BE3VHZE

Tessék. Újravágták az Attack klipjét, és erről a címről már le is lehet tölteni. Nincs sok változás, csak többet lehet látni az együttes tagjait, ami nem egy rossz dolog.

Miranda H. Creative Commons License 2005.09.23 0 0 47
Helyiségnév... Le kéne állni ezzel az éjszaka közepén beírogatással, mert ezzel a helyesírással az általános iskola alsó tagozatából is kibukom. Az együttes ma este Denverben lép fel.
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.23 0 0 46

Üdvözlet.

Az együttes ma este a coloradói Boulderben lép fel. Ez a helyiségnév, ha jól emlékszem, A ragyogásból ismerős. Mindamellett remélhető, hogy mindenki megússza a koncertet anélkül, hogy valaki megkergetné egy baltával.

De a lényegre térve: ma délután telefonáltak a CD pincéből. A kagyló lerakása, és a heveny sírógörcs után összekaptam magam, és bementem Budapestre. Háromnegyed négy magasságában már a kezemben tartottam az új albumot. Most ideírhatnám mindezt nagy betűvel, aláhúzva, és megdöntve, a lényeg az, hogy az államokbéli megjelenés után 3 héttel én is hozzájutottam a lemezhez. Amúgy 3200, vagyis 3190 forint volt.

A lemez meghallgatására csak később került sor, mert bementem meglátogatni a nagymamámat a kórházban (köszi, jól van), aztán a munkahelyemre, mert a barátnőmmel/váltótársammal megbeszéltük, hogy készít néhány sztárfotót a CD-ről, ha megjön. A lemez maga műanyag védőbugyiban van, így csak a "pucér fotóknál" látszott, hogy a tok egy kicsit meg van törve. Ekkor kaptam egy kisebb infarktust, de a lemez maga teljesen ép. (Egyébként most olvastam egy portugál lányzó levélkéjét, aki tegnap jutott hozzá a lemezhez, és egy kicsit "smashed" az övé is. Úgy látszik, a tengerentúli szállítmányt egy hangyányit... dobálták:)) Nem mintha ez elkeserítene, hisz ez máris JÓ OK arra, miért veszem meg a következő példányt a lemezből, ha a Zeneház is leszállítja. Amúgy is megvettem volna, de így legalább ok is van rá.:)

Itthon helyből a DVD-lejátszóba tettem a lemezt, mert azt hallottam róla, hogy a 98-as Windows nem viszi, és az én számítógépemen még az a program fut. (Aztán megpróbáltam lejátszani, és megy rajta, tehát 98-as vindóz rulez.)

A lemez csodálatos. A következő számok vannak rajta:

1. Attack

2. A Beautiful Lie

3. The Kill

4. Was It a Dream?

5. The Fantasy

6. Savior

7. From Yesterday

8. The Story

9. R-evolve

10. A Modern Myth

Bónusz:

11. The Battle of One

12. Hunter - ez az egyetlen szám, ami nem a zenekar saját szerzeménye, hanem egy Björk-feldolgozás.

Ezek közül az első négyet ismertem eddig, mind a négy nagyon hűha. A számomra újak közül hirtelenjében a The Story és a From Yesterday ütött nagyot. A Hunter is szép, az együttes tagjait egyszer arról kérdezték, kivel készítenének szívesen közös dalt, és ők Björkre gondoltak.

Hát, ennyi. Szorri a napom helyszíni közvetítéséért, de tényleg endorfinszint emelő túra volt.

M.

Miranda H. Creative Commons License 2005.09.22 0 0 45

Ma este nem lesz fellépés. Itt vannak a hétfői koncert képei.

Miranda H. Creative Commons License 2005.09.20 0 0 44

http://www.myspace.com/sts

Ezt most találtam. Egy négy perces mix az együttes egyik számának zenei alapjára.

Miranda H. Creative Commons License 2005.09.20 0 0 43
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.20 0 0 42
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.19 0 0 41
Ma este fellépés St.Louisban.
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.18 0 0 40
Ezt a rajzot egy francia rajongó készítette az együttesről. Alapvetően nem nagyon emlékeztet rájuk, de azért nem kicsit aranyos.
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.18 0 0 39
2005 09 15 Knoxville
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.18 0 0 38

Az együttes ma este az ohioi Daytonában lép fel.

Miranda H. Creative Commons License 2005.09.18 0 0 37

http://thirtysecondstomars.emiforums.com/index.php?showtopic=293666

2005.09.15. A Capricorn című szám akusztikus változata, élő fellépés, vidofelvétel. E fenti címről elérhető, letölthető, megtekinthető. Csodás.

2005 09 14 Orlando
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.18 0 0 36

"Yesterday, for absolutely no reason, I went out and bought another copy of ABL. I didn't go with the intention of buying it, but I was in Newbury Comics, and it was sitting there on the shelf, looking so pretty, plus it was on sale...the rest is history. So now I have a backup copy, I guess, for when my first one wears out. Plus this one isn't signed. Yet. I have gotten so much shit for buying it, though.
"You already have one, why do you need another?"
BECAUSE I love this band, I love this CD, it makes me happy. That's reason enough."

Ezt muszáj volt bemásolnom ide az együttes hivatalos fórumáról. Na, ezekről a rajongókról beszéltem. Ez az, amit mi nem tudunk eljétszani, hogy lekapjuk a lemezt a bolt polcáról, aztán hajrá. Mindamellett tegnap beszéltem telefonon a CD-pincésekkel. Még harmincegyedikén megrendeltem az új lemezt, és már tűkön ülök. Azt mondták, szerintük a jövő héten megérkezik, és akkor riadóztatnak telefonon. Egész héten készültségben leszek, a kezemben a CD árával, rajtra készen:)

És akkor lehet majd élvezkedni, hallgatni, lásd a képeken a szerencsés rajongókat.

Mindjárt teszek fel képeket a bandáról is.

M.

Lisa Rowe Creative Commons License 2005.09.17 0 0 35

szijja daria!!!

jöttem én is ide nézelődni :)

azért szerintem több 30stm rajongó van, mint mi azt gondoljuk :)

Előzmény: dariaaa (30)
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.17 0 0 34

No. A banda péntek-szombat-vasárnap végig koncertezik. Majd hozom a friss képeket. Most nem bírok többet írni, holnap még ki kell bíni egy 13 órás munkanapot, sorban a kilencediket. Utána értelmesebb bejegyzésekkel szolgálhatok.

M.

Miranda H. Creative Commons License 2005.09.16 0 0 33
Szorri, így visszaolvasva, láthatóan most is túl fáradt vagyok egy normális bejegyzéshez. Vasárnaptól használhatóbb szövegekkel fogok szolgálni.
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.16 0 0 32
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.16 0 0 31

Verivell. Vettem ám a lapot, csak kicsit fáradt voltam a részletes bejegyzéshez. Ezekben a napokban olyan bejegyzések futnak a Marslakók hivatalos oldalának üzenőfalán, hogy legszívesebben orrba vágnám az államokbéli rajongókat. Ott élnek, bármikor elmehetnek egy koncertjükre, élőben láthatják őket, stb. - és mindezt meg is teszik, de valahogy mintha képtelenek lennének felfogni, hogy az együttes tagjainak is jár némi magánélet. Ezek nincsenek teljesen tisztában vele, mennyire szerencsések, hogy láthatják a 30STM-t élőben.

Nem hiszem, hogy fenyeget minket az a veszély, hogy valaha is eljutunk egy koncertre, hacsak a banda be nem váltja a fenyegetését, és rá nem szánja magát egy európai turnéra. De mivel évek óta tologatják egy esetleges turné időpontját, egyre valószínűbb, hogy a hamut is mamunak mondjuk, mire az bekövetkezik.

Addig is, lehet gyönyörködni a vizen túl folyó koncertek képeiben.

M.

Előzmény: dariaaa (30)
dariaaa Creative Commons License 2005.09.15 0 0 30

oppá bocsi kihagytam hogy Magyarországon van kevés rajongó...kár

hehe sebaj, legalább van aki élteti a topicot, és én is megpróbálok minél gyakrabban írni ide...

nagyon jó képek...jó lenne egyszer látni őket élőben ;)

Miranda H. Creative Commons License 2005.09.15 0 0 29
Daytona.
Miranda H. Creative Commons License 2005.09.14 0 0 28
Jupié. Sokan vagyunk! Csak nem idehaza. Ez a szegény topik nem bír lesüllyedni, mert valami megszállott minden éjjel ideírogat... No. Ha tetszenek a motoros képek, akkor tessék.
Előzmény: dariaaa (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!