A népszavazást Patrubányék provokálták ki, nagy hülyeség volt erőltetni. Na und: A kormánytagok ne csodálkozzanak, ha a történtek után nem látják őket szívesen! A többi blablád nem érdekel!
Ki provokálta ki ezt a népszavazás izét he??? KI segítette ehhez az aláírásgyüjtést??? (Nekem valami olyasmi rémlik, hogy "ha már egyszer úgyis gyüjtjük a nemzeti petícióra az álárírást, ugyan segytsünk már ebben is..." ) Egyáltalán hogy a fenébe jött az szóba akkor hirtelenjében?
És mondok még valamit: leszarom. Leszarom, hogy erdélyi véreink éppen most milyen lelkiállapotban leledzenek, ha egyszer bevettek egy ilyen maszlagot. Nekem az a fontos, hogy itt a "csonkaországban" - ami nekem a hazám kedves marylou - hogy mennek a dolgok, mert én már csak ilyen beszűkült agyú hazafi maradok.
Nem rólam van szó, én itthoni magyar vagyok. Én legfeljebb szégyellem magam amiatt, ami december 5-ével kapcsolatban történt. Még akkor is, ha én elmentem, és IGEN-nel szavaztam. Nagyon meg tudom érteni, mit éreztek és éreznek a határon túli magyarok! Amit a kormány tett, az szégyenletes!
A kormány dolgozzon, de ne kampányoljon NEM-mel saját nemzettársai ellen! Ha pedig megteszi ezt a gyalázatot, akkor legalább vegye tudomásul, hogy ezt nem lehet elfelejteni!
A kettős állampolgárság mára már elfogadott és működő forma az EU-ban, marylou-mániáskám! Semmi gond ezzel olyan helyeken, ahol a kormány a saját nemzete érdekét tartja szem előtt!
Nem a Magyar Kormánytól kapták a pofont, hanem a honi magyarság többségétől. A hibás önértékelés és helyzetfelismerés néha azt eredményezi, hogy az önteltek pofára esnek. Kár ezt tovább ragozni. Aki sértődni akar, sértődjön, a kormány közben dolgozik a probléma megoldásán. Ha már az előző kormányok is ezt tették volna, jobb lenne a helyzet.
Thürmert ne keverd bele, nem koktél ez! Ő a kórházak ügyében exponálta magát. Patrubány jól elszúrta a dolgot, ez tény. A határon túli magyarokat ez nem vigasztalja! Ekkora pofont még sosem kaptak a magyarságuk melletti hűségükért, ráadásula magyar kormánytól!
Érdekes, akkor az erdélyi magyarok nem érezték úgy, hogy el lennének taszítva. Most pedig úgy érzik. Lehet, hogy akkor csak nem vették észre? Na ne nézzed már ennyire hülyének őket!
Az ottani magyaroknak az anyaországi vezetés, a mostani magyar kormány olyan súlyos sebeket okozott a december 5 előtti eltaszítással, amit nem tudnak elfelejteni, és ez teljesen érthető! Ezen nincs mit gerjeszteni, a tények magukért beszélnek!
Az MSZP-vel mar nem targyaltak,mert a kerekasztaltargyalasok az MSZP megalakulasara befejezodtek ha emlekeim nem csalnak
Pontosan így igaz, a nemzeti kerekasztal tárgyalások már szeptember közepén lezárultak, éppen ezért nevetséges Geo szerecsenmosdatása, miszerint „2. Ha az MSZP nem jogutód, akkor akkor nincs kivel tárgyalni a kerekasztalnál”
"6. Akik háborognak az MSZP-n, azoknak ajánlom figyelmükbe: az MSZMP megtehette volna, hogy 89-ben kiírja a parlamenti választásokat?"
Megtehette volna,csak ez az ellenzeknek hatranyos lett volna,hiszen akkor meg nem volt ugy kiepulve tobb part orszagos alapszervhalozata es joval hatranyosabb lett volna szamukra.
"2. Ha az MSZP nem jogutód, akkor akkor nincs kivel tárgyalni a kerekasztalnál
Persze! A kerekasztalhoz csak sokmilliárdos pártvagyonokat megkaparintó "jogutód" státusszal rendelkező szervezetek ülhettek le. "
Lehetett volna eppen targyalni massal is csak minek es mirol? Azzal kellett az ellenzeknek targyalni akie a hatalom es akkor az MSZMP-e volt.Az MSZP-vel mar nem targyaltak,mert a kerekasztaltargyalasok az MSZP megalakulasara befejezodtek ha emlekeim nem csalnak.Az MSZP megalakulasa korul mar nagyban ment az alairasgyujtes ,ha ugyan be nem fejezodott a 4 igenesre.