Úgy látszik a whirlpool wtnf 82oxh-se jött nekik össze..pedig még dicsértem is ,hogy milyen fasza..5 hónap után a felsőrésze egyszercsak leállt. Hát ez a márka már nem az ami régen volt.
Azt nem tudom, melyik a legjobb, de Whirpool WNF8T20X típusú hűtőgépet ne vegyen senki!!!
Megvettük áprilisban, a sima hűtő alsó része 0-minusz 5 fok közt változik, és hol lefagyasztja hol felengedi a dolgokat. A szerviz szerint ez rendben van..
A nyár közepén leállt az egész normál hűtő rész, majd 4 nap múlva - magától újra hűteni kezdett.
Aztán a mélyhűtő felső fiókja olvadt le...
A márka honlap csak a szervizt küldi ki, még csak sajnálkozó levelet sem írnak - eszükbe sincs kicserélni, vagy legalább a tönkrement dolgokat kifizetni.
Samsung kombinált inverteres hűtőgép ( RB33J3830SA/SF) a nyaraló beépített teraszán menne tavasztól őszig. Ősszel kiürítés és kikapcsolás, konnektorból kihúzás. A terasz nincsen fűtve ( télen a nyaraló is ritkán ) a hőmérséklet itt ilyenkor a kültérrel azonos- tehát ha hideg a tél bőven fagypont alatt van. Károsítja-e a fagy a hűtőt?
Köszi szépen megnéztem tényleg az oldalfal meg az ajtó között van különbség azt írták h nem lesz ujjlenyomatos az ajtó. Plusz az egyikbe van gyári tojástartómés palack tartó. Árba van köztük kb 20-25e ft. Így marad az olcsóbb... :-)
OFF Csak magánvélemény, de épp a külön gép a jó, hiszen nincs egybeépítve, egymás hatékonyságát nem rontják, nincs semmilyen értelemben kompromisszum (teljesítmény, mechanika, elektronika). A szárítógép meg önmagában előnyös:
-időt spórol, természetesen
-ha nincs elég hely teregetni, rondán néz ki a szoba stb., ezt megoldja
-a legfőbb: nem párásít a száradó ruha, télen ez látványos nálunk, nincs az ablakoknál penészfolt már, mióta nem teregetünk a szobában.
Szia! Mi most vettünk egy Beko-t, eddig bevált. Nagyobb mint a Samsung, olcsóbb, és ennek is inverteres a motorja. A fogyasztása a gyárilag megadott érték alatt van.
Szia! A hozzászólásaid alapján úgy tűnik értesz a hűtőkhöz. Én most keresem az új side by side hűtőmet és jelenleg a Beko és a Samsung között hezitálok. Beko 5 év garancia, Samsung 2. Te melyiket ajánlanád? A Samsung szebb, de szeretném, ha 2 év után nem kéne kidobni. Olvastam olyanokat, hogy 2 év 2 hónap után javíthatatlanul elromlott, így most elbizonytalanodtam.
Ok, de akkor milyen hűtőszekrényt érdemes most választani, és melyik gyártótól? Csak annyit tudok, hogy alulfagyasztós kellene. No frost legyen vagy ne? Aztán láttam olyat, hogy némelyiknek burkolt a hátulja a kompresszorig, meg amelyiknek látszik az a párologtató rács, gondolom ez se mindegy.
Írod a Beko-ra, hogy Kiterjedt és rugalmas a szerviz hátterük Magyarországon, de ezt az infót hol találtad? Mert én csak egy db szervizt találtam, ami nagyon kevésnek tünik az egész országra vetítve.
Sziasztok! Lenne egy kérdés: Electrolux fagyasztónk kicsit rakoncátlankodik. A képen a jobb oldali pótméter a hőfokszabályzó? Leolvasztás óta (két hete) néha beriaszt és ennek a poti felcsavárára ujra elindul.
Bocsika egy nagyobb multi cégnél vagyok műszaki elado es a látottak es a tapasztalatokat osztom meg! Meghozza a nagy háztartási részlegen oda nálunk beletartozik a porszivo is !ennyi bocsika