Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.17 0 0 39
De vannak.
Előzmény: unnamed (36)
Donky Creative Commons License 2005.06.17 0 0 38
Egy darab, nem szakszerűen végrehajtott intézkedésből általánosítasz. Miért?
Előzmény: Caidhan (35)
Donky Creative Commons License 2005.06.17 0 0 37
Honnan tudod?
Előzmény: unnamed (36)
unnamed Creative Commons License 2005.06.17 0 0 36
Persze, álmodsz, hogy szívathatod az embereket, mi? Ne legyél olyan rohadt büszke az az utcán- nevetséges bérért- dolgozó,becsületes ,tisztességes kollégák-ra, mert ilyenek nincsenek.
Előzmény: zsandár (32)
Caidhan Creative Commons License 2005.06.17 0 0 35
"Abban pedig biztos vagyok,hogy az utcán- nevetséges bérért- dolgozó,becsületes ,tisztességes kollégák nem az enyhén kapatos gyári munkásokat,pedagógusokat,stb. fogják sokkolózni."

Mint ahogy a "becsületes, tisztességes kollégák" a gázspray-t sem pedagógusok ellen szokták használni:
http://www.szochalo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1819
Előzmény: zsandár (32)
zsandár Creative Commons License 2005.06.17 0 0 34

Figyelj,nem ez egyszemélyes tüntetőt kell sokkolni.Főleg nem ,ha békés és csupán ordít.Szíve joga.

A bűnözőket viszont könyörtelenül.

Előzmény: vamzer00 (33)
vamzer00 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 33
Ezzel el is érkeztünk oda, hogyan fékezzük meg az egy személyes tüntetőket. Nem számít ha szívbeteg, sokkoljunk. ÉN MÁR BESOKALLTAM!!!
zsandár Creative Commons License 2005.06.17 0 0 32

Kell ez,de főleg A  RENDŐRT védő törvények kellenek.Amíg jobban hisznek a bűnözőnek,mint a rendőrnek ,addig egy országban baj van.

Rendőrtiszt vagyok, ismerem a fennálló helyzetet.

Abban pedig biztos vagyok,hogy az utcán- nevetséges bérért- dolgozó,becsületes ,tisztességes kollégák nem az enyhén kapatos gyári munkásokat,pedagógusokat,stb. fogják sokkolózni.

AKI MEG NEKIFORDUL A RENDŐRNEK ANNAK EL KELL TÖRNI A KEZÉT.

29-21:))) Creative Commons License 2005.06.17 0 0 30

Nézd az angol utcai rendőröket -- náluk fegyvers sincs... csak térkép meg fehér kesztyű meg ilyenek..:)

LOFASZT .

Konnygazspray mindegyiknel van , a legtobbnel bot (gyakran vipera) is . A jarorozo egysegek kozott vannak fegyveres egysegek is.

Mondja ezt az, aki kozel fel eve Londonban el, es mar latott nehany Bobbyt eloben.Pl. a Buckingham palota bejaratanal , a Parlament bejaratanal levoknel van fegyver.A Downing street bejaratat orzoknel meg M16-os gepfegyver is.

Előzmény: Uránusz (6)
Triumphator Creative Commons License 2005.06.17 0 0 29
ha jól számolom,akkor a tengerentúli stat szerint 0,13%-a halálos a sokkolásnak. kiváncsi volnék a magyar gumibotos statokra,mert ott is volt már halálos sérülés.
Caidhan Creative Commons License 2005.06.17 0 0 28
Azzal a kombinációval mi lenne a probléma, hogy gumibot ÉS sokkoló ÉS pisztoly?
Szvsz együtt se lehet akkora a súlyuk, hogy belerokkanjon egy rendőr...
vanchu Creative Commons License 2005.06.17 0 0 27
De, kéne...

Lőni nem lőhet a rendőr, a de még a gumibotért is ő mehet rapportra, amikor a szökésben lévő bűnözőnek fáj az elfogás után valamije. Nonszensz...
Előzmény: Rolf242 (-)
verz Creative Commons License 2005.06.17 0 0 26
BTW, az amerók rendőröknek sokkal rosszabb a tűrőképessége, ha nem engedelmeskednek a felszólításuknak, úgy h tényleg örülhet a nő, h nem lőtték le!
Előzmény: verz (24)
Röné Creative Commons License 2005.06.17 0 0 25
Mi történt, végre elegük lett abból, hogy csoportosan elverik őket?

verz Creative Commons License 2005.06.17 0 0 24
Most mit vagy úgy oda! Hallatszik, h orgazmusa volt a hülye pcsának a sokkolótól, aki még akkor sem szállt ki a kocsiból, amikor pisztolyt fogtak rá!

SZVSZ inkább a sokkoló, mint a pisztolygolyó (pardon lövedék...)
Tamás Creative Commons License 2005.06.17 0 0 23
Na most... bizony komolyan elgondolkodtattál...
Előzmény: zömi (19)
nyman Creative Commons License 2005.06.17 0 0 22
hat szerintem meg sok esetbe jobb lenne, ha a pisztolyat hasznalhatna a rendor es nem basztatnak annyit.
Vállalati Liberális Creative Commons License 2005.06.17 0 0 21
A legtöbb rendőr már azzal sokkol, ha megszólal... :D
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.17 0 0 20

Már akit...

Előzmény: udvaribolond (18)
zömi Creative Commons License 2005.06.17 0 0 19

"A gumibot is fegyver, a gázspray is."

Tévedsz! Kényszerítő eszköz....

Előzmény: Tamás (16)
udvaribolond Creative Commons License 2005.06.17 0 0 18
egy fakabát a puszta jelenlétével sokkol, nem köllene nekik eszköz is hozzá...;))
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.17 0 0 17

OFF!

Nemrég megjártam az osztrák-magyar határt, amit anno állig felfegyverezve "védtem". Magyar határőrt nem láttam. Az Írottkőnél az osztákok még mindíg géppisztollyal álltak.

Ezt az egészet rendszerében kell kezelni. Biztos vagyok abban, hogy balhé esetén az osztrákoknál elöbb ér a helyszinre a mesterlövész, mint nálunk.

Anno a határon az osztákok feltünőbben viselték a marokfegyvert, mint mi. Felül nyitott műanyag tok. Sokkal gyorsabban elő lehetett venni.

Előzmény: ellenforradalmár (14)
Tamás Creative Commons License 2005.06.17 0 0 16

A gumibot is fegyver, a gázspray is.

Ami meg a "bemutató"-t illeti... HA NINCS a rendőröknél sokkoló (amivel a kettes jobbról megküldte az illetőt), akkor az egyes akár le is lőhette volna a nőt (az amerikaiaknál marha háklisak arra, ha nem fogadsz szót az intézkedő rendőrnek... eleget temettek már közülük). Úgyhogy ez inkább a sokkoló létét igazolja, mintsem ellene szólna...

én12 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 15

Egyre több a rendőrséggel kapcsolatos, nagy nyilvánosságra került összetűzés: Tatárszentgyörgy, Heves, Hajdúhadház, stb. Mennyi kisebb lehet, amit a média meg sem említ.

Ha már valakit le kell csendesíteni és "rábeszélni", hogy tegye le a kezében lévő tárgyat (basaball ütő, vasvilla, lapátnyél, stb) és ne támadjon a rendőrökre,  inkább a sokkolót válasszák a rendőrök, mint a 9/19 mm űrméretű para golyót.

Lehet, hogy a sokkoló 30.000 alkalomból 40× halálos, node a parabellumpisztolynak biztos jóval rosszabb a statisztikai mutatója. Annak a hatásával kell a sokkolót összehasonlítani. Sokkal humánusabb. Persze az lenne a helyes, ha a rendőrnek semmit sem kellene elővennie, de ez mostanában csak álom lehet.

ellenforradalmár Creative Commons License 2005.06.17 0 0 14
Csak el kell menned a Bécsi út túlsó végére, és Magad is megtapasztalhatod, hogy az utcai rendőrből nem csinálnak karácsonyfát. Nem a "végigsétál a falun két csendőr, kioszt néhány pofont, oszt' csönd van" szemlélete uralkodik. Az osztrák rendőrnél nincsen bilincs, nem lóbál gumibotot, a kézifegyverét is eltakarva viseli. Viszont a készültségnek van pénze benzinre és a rádióhívásra két-három perc alatt érkezik a helyszínre...
Előzmény: Törölt nick (10)
Rolf242 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 13

Ott amerikában ha ilyen jogtalanul történik ( és túléled), akkor életed hátralévő részében szépen megélsz (te és az ügyvéded) a kártérítésből. 

ebből legyél millimos:))))))))))))))))))))))))))))))

kérem, kapcsolja ki! :)

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.17 0 0 12

Ha a nyitó hozzászólás linkjét megnézed, látható, hogy az eset a rendőrök által dokumentálva van.

Ezek egymással összefüggő dolgok. Felvétel készül az akcióról, késöbb meg lehet nézni.

Ott amerikában ha ilyen jogtalanul történik ( és túléled), akkor életed hátralévő részében szépen megélsz (te és az ügyvéded) a kártérítésből. 

Mondjuk ott a rendőrségi hírek sem arról szólnak többnyire, hogy a rendőrség egyik fele letartóztatja a másikat.

Előzmény: Rolf242 (9)
Uránusz Creative Commons License 2005.06.17 0 0 11

Na eegen...

Mondjuk az olaszoknál is ez van... A nagyobb városokban a "obil rendőrség" úgy fel van szerelve, hogy olyan a kis kocsi mint egy raketta-indító kp.

:))))

Igaz több nyelven is beszélnek és még szótár is van náluk :))))

Előzmény: ellenforradalmár (8)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.17 0 0 10
Szvsz legenda!
Előzmény: Uránusz (6)
Rolf242 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 9

Kiváncsi lennék, milyen arcot vágnál, amikor a rendőr úgy "gondolja", Te ellenállsz, és azonnal megpörköl.

Ők ketten vannak, Te egyedül......mondjuk igazoltatás közben.

És csak pofára menne a dolog, mint most is............

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!