Az Owl Tauri április végén megszűnik, aki járt oda olvasgatni, tapasztalhatta, hogy az utóbbi időkben hetekig elérni sem lehetett. Most pillanatnyilag elérhető, de április végétől már nem.
Ferporcel új helyet keresett a Not only a Grangernek, ez pedig a következő: http://archiveofourown.org. A neve A03
Ez az oldal felnőtt tartalmat is fogad, és nem csak Harry Potter van rajta, hanem mindenféle más is, érdemes körülnézni.
Én magam ma végeztem azzal, hogy feltegyem ide a Nem csak Granger eddigi fejezeteit, Előtte mindegyiket átolvastam, és kijavítottam egy csomó bosszantó hibát, melyek sajna bennmaradtak eredetileg. Akit érdekel, itt van: http://archiveofourown.org/works/381467/chapters/623515
Aki szereti ezt a történetet, annak bíztatásként mondom, hogy elkészült már az utolsó két fejezet, egyelőre Ferporcel bétájánál van, de én is megkaptam, és elkezdtem a fordítást. Nem holnap lesz mire felkerül, mert Ferporcel bétái olyan lassúak mint a csiga. A magyar fejezettel meg mindenképpen meg kell várni, hogy felkerüljön előbb az angol (hátha belepiszkált a béta a tartalomba is).
Aki angolul szeretné olvasni, azonnal megtalálja, ha beleírja a keresőbe Ferporcel nevét.
Egyébként szemre kellemes és jól használható oldal, sokkal kellemesebb nézni, mint a Tauri zöld oldalait.
Köszi. Azt hiszem, hogy inkább egy "nemzetközi" kellene, mert gondolom fölrakná az összes fordítást is, mert többféle nyelvre lefordították (ő maga meg portugálra).
Mit szólnátok, ha a Skyehawke-t ajánlanám neki? Énnekem ez mindig bejött, valahányszor rákattintottam.
Hát... Az Őrület c. fejezet kissé megcsonkítva jelent meg a fanfiction.net-en. A teljes szöveg a Taurira lett feltéve. És úgy tűnik ilyen lesz az utolsó fejezet is, gondolom a nagy összeborulás miatt...
Úgy tűnik, hogy az OWL Tauri teljesen meghalt, már egyáltalá nem lehet elérni.
A Nem csak Granger viszont a fanfiction.net-en csak ifjúsági változatban van fent, mert a fanfiction.net nem enged feltölteni felnőtt tartalmú írást.
Tehát Ferporcel és az én kérdésem az, hogy tudtok-e olyan, megbízhatóan működő oldalt, ahová az OWL helyett feltölthetné Ferporcel a teljes szövegű Nem csak Grangert?
(Egyébként az utolsó fejezet most került a bétához - ez persze heteket is jelenthet... Aztán lesz még egy epilógus is.)
Más: ha valakinek véletlenül megvan Stormbird fordítása, a Kigömbölyödve, kérem szépen, küldje el az e-mailemre (publikus). Sajnos úgy látom, hogy sehol nincsen már feltéve. Köszönöm.
Fellelkesítettetek... :) Az állandóan beszélő háromévesem épp nyaral két napig, a háromhetesem békésen alszik a karomban, a költözéshez már csak pár dobozt kell bepakolni... Szóval elővettem, még 5 oldal van hátra...