Igaz,viszont Mikita az (és ennek hangot is ad) akin érzem,hogy megtiszteltetésnek veszi,hogy itt játszhat - a másik talán Sandell,ritkaság…
Mikitát én nem áldoznám be,kiváló jàtékos,rengeteg van benne,na és a klubhűség!! Persze ugyanezek Gasira is elmondhatók,kire ha rà nem..☺ Nem könnyű döntés, de az idő Mikitának dolgozik…
Jó igazolás lenne szerintem, a tavalyi Kiel elleni negyeddöntőben amit művelt nekem emlékezetes volt.
Margucnak és Vailupaunak is 2026-ig szerződése van. Abból, hogy mégis kivásárolunk valakit arra következtetek, hogy sürgős a dolog. Tekintve, hogy Marguc sokáig sérült volt és már nem fiatal (bár pár év még a kora alapján lehetne benne ezen a szinten), én attól tartok, hogy vele kapcsolatban lehetnek nem jó túl fejlemények.
Bár szerintem Vailupau sem teljesített túl jól amikor megkapta a lehetőséget.
DE,Rygtebors nevű instagram profil/személy(akinek sokszor vannak jó információi) is lehozta,hogy állitólag Sagosen tényleg közel van ahhoz, hogy visszatérjen Aalborgba...mondjuk én csak akkor hiszem el,hogy távozik kolstad-ból,ha lesz hivatalos bejelentés...
Helyette kaptunk darts versenyt… mondjuk a gagyi kő papír ollónàl még
mindig jobb;)
Nielsen és Jörgens mellett azért remélem még minimum egy klasszis balátlövő érkezik (Kosorotovot beáldoznám),illetve kérdés még,higy Rodrival mi lesz.. róla semmit nem hallani. Nedim hosszabbítása lenne a kulcs. A jelenlegi két világklasszisunk közül (Ludo,Remili) ha egyikkel sem tudnànk szerződést hosszabbítani az elég gázos lenne szvsz.