Motiváció? Hát valamiből élni köll, azt hiszed hogy ingyér generáljuk itt a forgalmat a zIndexnek?:-))) Mi pénzért dolgozunk:-))) Kéne mán alakítani egy szakszervezetet és tünteni a zIndex ellen, mert kevés lettát nyom:-)))
Aki "küldhetné" a szónokokat, az valószínűleg tisztában van vele, hogy a polfórum értő közönségében egészen pontosan nulla darab új szavazót fog megnyerni. Ezért aztán nem is küldi őket senkise. Ez a "fizetett nick" egy szimpla sértegető szófordulat. Aki itt agitál (kedvencem a kyshturul - borsosalma - cirka vérvonal :-) az valamilyen pszichés defektus révén nem képes tájékozódni a környezetében, és azt hiszi, hogy az itteni agitációnak bármi hatása lesz.
Nalunk. Most, hogy kiderult megse vesszuk fel Vulcsar Attilat, egy fo reszere van keret...Kaja, pia, csotany, ugyesz. Mi kell meg? Lepj be nem banod meg.
"Kulonosen Nagy Ertekre Elkovetett" Polgari Kor
ps ja, matol Volobanak kell lenned. Tradicijo kotelez.
Mér már van 2 ilyen leszúrós, nyitok egy harmadikat hogy leszúrta magát mert soltika:-))) Sőt aztán el is vitatkozgat majd a balos nickemmel a jobbos, sőt még az is lehet hogy egy egész nagy csapat leszünk, a mlou is van vagy 8-an a kocsmájában:-)))
Hi, 7 éve itten álcázom magam a mély illegalitásban és egy ilyen egyszerű topicon lebukni, mindjárt beledőlök a kardomba és nyitok róla egy topicot:-)))
Engem pl. a fidesz megbízott, hogy bízassam meg magam a maszoppal, hogy úgy lássék, mintha fidesz bértopikoló lennék, aki szándéskosan írogatja be a hablatyokat a fidesz ellen, atán egy másik bértopikoló pedig a választások előtt majd jól leleplez, mint ballibes bértopikolót. Persze őt - a leleplezőt - valójában a maszop bízza meg, hogy bízassa meg magát a fidesznél, mint látszólag balos bértopikolót.
De ez mind nagyon titkos, mondhatnám duplanullás - 00 - szolgálati titok.
Hi, hát ezt a frnc se tudja:-))) Én itten úgy kezdtem vagy 7 éve hogy azt hitték rólam hogy egy sértődött és mellőzött Fideszes vagyok:-))) Bacca +, kb. most van az évfordulója:-)))
Hi, OrKán akkó most én hova vagyok sorolva?:-))))))))))
Hi, a múltkór elszólta magát a Libike hogy mindjárt megy haza és sajnos otthonról nem tudja folytatni csevelyt mert nem engedi neki a családja:-))) Ha ő nem egy tipikus bértopikoló akkor valszeg én vagyok az:-)))