gaborop! Érdemes kimenni a Luxusautó-showra? Félek, h nagy kamu. Ilyen kocsikat, amiket beraktál minden sarkon látni. Van valami, ami tényleg izgalmas ?
Muszáj :=D Azért néha fékezek is, de ez a kör majdnem hibátlanra sikerült. A szakadéknál egy 2-3 másodpercet elszúrtam, mert megzúztam egy kicsit a motort. A kerekek már mind sárgák voltak.
Így már értem a 3:20-at :) Mindig elfelejtem, hogy nem ugyanazzal a géppel nyomjuk. Én a CJ7-et nyúzom még mindig, ugyanis a Hilux-ra azt írja ki a prog, hogy fatal error on object x :(
Az index sajna egyben próbálja meg értelmezni a kettőt, ezért nem műxik. A bemutatkozásban viszont meg tudod adni őket rendes linkként. Az az egyetlen hely az indexen, ahol műxik a html.
Nemtom... Sokáig a 3:40 alatti idő is csak álomnak tűnt. Ezen a pályán bekapcsolt töréssel eszem ágában nincs toronyiránt közlekedni. Nagyot lehet esni :))
A replay-t megköszönném, kíváncsi vagyok, hogy mennyire hasonlít az útvonal.
Szerintem ez azért hülyeség, mert szerintem 3:20 alatt lehetne teljesíteni a pályát, bár jellemzően nem toronyiránt, hanem kerülő úton lehet eljutni a cp-kig.