bezzeg amikor én meg a dzsuvás cipőtöket meg izzadt pólóitokat viszem haza kapom az ívet, most meg valamit nem én találok meg és már ajánlják a sört...mocskos egy világ...:)Ráski Peti a kéztörlőd nálam van, INGYEN átveheted holnap! píszendláv
Szeretnék szólni, hogy akinek bármilyen olyan sérülése van, ami nehezíti az amerikai focis karrierjét, forduljon hozzám bizalommal. Gyógytornász a végzettségem, remélhetőleg tudok segíteni. Alapvetően elértek a lányok edzésén illetve telefonon (20-941-9242)
skacok, nem találta meg vki a labdámat? :'( tudjátok, a cowboysos szépség. még múlt héten edzés után valszeg elpakolták, bár nem biztos, de utána meg nem találtam a zsákban.
Aki tud valakiről, hogy nem volt múlt héten és eléri szóljon neki emilen, facebookon, telefonon vagy ahol akar, a lényeg, hogy végre mindenki ott legyen edzésen.
Kedves Játékosok és fórum olvasók!
A Budapest Wolves Amerikai Football csapat idén ősszel remélhetőleg új pólókkal és egyéb csapat mintás temékekkel áll elő.
Ebből adódóan a raktárkészletünkön maradt termékeket kiárúsíjuk.
Nagyon korlátozott számban továbbra is kapható még 2500 Ft/db áron a bajnoki póló.
Ebből van még:
Férfi Piros XL 1 db
Fehér XL 1 db
Női
Fekete M 3 db
Fekete S 1 db
Piros M 1 db
AKCIÓ!
Régi logós fekete L-es póló kapható 500 Ft/db. Elején a futó farkas van a hátán Budapest Wolves felirat.
Valamint XXXL-es fekete Wolves Offense feliratú pólók szintén kapahtók 500 Ft/db.
Ennek az elején van a Wolves Offense felirat és a farkasfej. Hátán úgyanúgy Budapest Wolves felirat.
Ezek a pólók csak ezekben a méretekben vannak és gyorsan el akarjuk adni őket.:-)
Akinek kell hívjon engem a Hetven/5918119-es telefonszámon vagy írjon e- mailt a muzsnyai.edina@gmail.com címre.
A megrendeléseket hétfőn vagy szedán kiviszem edzésre de máshol is szívesen átadom őket.
Szeptember 2-rá keresünk 15 embert amerikai focis forgatáshoz. A Rozsnyain lesz, reggel 8-9-re kéne odaérni, egész napos, elszámolás játékos hozzájárulás terhére. Jelentkezni Iványi Marcinál!
Balunál van. Gyerekek, ez így lóf@sz...lehet, hogy nem fórumtéma, de rohadtul nem lehet senkit elérni, ha nem jön le edzésre...mégis akkor mit szeretnénk???? píszendláv
NAGYON KARCSÚ volt a mai edzésen résztvevők száma! Remélem ez a SZERDAi edzésre változni fog és jó irányban! Edzés nélkül nem fogunk fejlődni! Akik nem járnak edzésre azok szálljanak magukba mert nem csak magukkal basz.ak ki hanem az egész csapattal, mert nem tudunk normálisan edzeni. Csak divatból ne amerikai focizzon senki!!!!!!!!!!!!! A Wolves meg pláne nem egy olyan csapat ahol pudingozni kellene!!!!!!!!!!!!
SZERDÁN 19:00-TÓL EDZÉS MINDENKI RÉSZVÉTELE KÖTELEZŐ, KIVÉVE A SÉRÜLTEK!!!