viszont a veres-tenger kétré választását irásos dokumentumok bizonyíttyák!
mi több eredeti filmfelvétel is van a jeles eseményről. A múltkor találták meg az egyik holt-tengeri sziklarepedésbe bedugva a betamax kazettát a kutatok!!
Á, dehogy. Eveztek mint állat. Egyedülálló hajózási tudománuknak köszönhetően tudták megalapítani például Etruriát is. Ezért találhattak a régészek magyar (szkíta) rovásírást az etruszk sírokon. 8 általánossal nem olyan bonyolult ám a világ...
Érdekes megállapítás. Főleg, hogy élő sumér beszédet vagy háromezer éve nem hallott senki, így aztán fingunk nincs róla, mire milyen szót mondtak. Nagyjából ez a helyzet a legtöbb kihalt nyelvvel. Érdekes, hogy pont szegény sumér nyelvet pécézte ki magának valami barom, hogy ráfogja a magyar nyelvrokonságot. Választhattak volna 100 másikat is ezzel az erővel "tudóskámék".
"a nyelvfejlődési időmeghatározás alapján kimutatta, hogy a magyar nyelvben ötezer év múltán is 100 szóból 63 sumír és 12 akkád. Ez pedig nemcsak rokoniság, hanem egyenesen leszármazást mutat. A legújabb tudományos módszerek azt igazolják, hogy a sumír-magyar nyelvvizsgálatok biztos történeti, régészeti stb. alapon állnak. "
<<Mint köztudott, a szkíták a Kaukázusból kiindulva végigpusztították a közel-keletet, Egyiptomot sem kímélve, Jeruzsálemhez azonban nem jutottak el>> kikerülték? Miért? Vagy ők is át tudtak lábalni a Vörös-tengeren? Mert csak így nem kerülhetett az útjukba Egyiptom felé menetelvén.
Hogy te milyen akadékoskodó egy perszóna vagy! :))))
Tudja, és kész. Ők mindent jobban tudnak a valódi (!) történelemről, ellentétben azzal a kitalált maszlaggal, amit mindenki más képzel rajtuk kívül! És punktum! :))))))))))))))))))))))))
<<Figyelj! Összevisza fröcsögsz. Egy értelmes mondatot nem tudtam kihuzni belőled és még te veregetsz vállon. Összetévesztetted a fórumot a kocsmával.>> Ezért kár volt. Nem én vágtam ki a mondatod a szövegkörnyezetből.
Ez a fröcsögésezés meg méltatlan gumicsont. A helyesírásra jobban figyelj, ha már kocsmát említesz.
rólad eddig is tudtuk, a sunyi emberekről beszélek akik nem merik bevallani hogy zsidók. Pedig személy szerint az én szememben még nőnének is, mert senki nem vitatja el a jogot tőlük, hogy szimpatizáljanak Izraellel