Nagyon tetszik a Justice League: állati jó zenék, eltalált szinkron (szöveg és hang terén is), gyönyörű rajzok (persze a leggyönyörűbb Diana hercegnő [Wonder Woman ] és Hawk Girl ;-) ), akciók és érzelmek, rokonszenves főszereplők, akik a kitartást,összetartást, mások és egymás segítését példázzák... szóval szerintem jócskán kiemelkedik a többi mostani rajzfilm közül.
Már párszor végignéztem, de nem tudom megunni. A JL a kedvenc rajzfilmem!
Abban viszont igazad van, hogy a zenészek, színészek (meg a sportolók is), főleg amerikában a nagy pénz miatt beképzeltek, azt hiszik magukról, hogy értékes emberek, de szerintem az értékesek, hősök, pl. a tudósok, az orvosok, akik felfedeznek egy új gyógyszert, akik életet mentenek.
Valamilyen betegsége lehet: nézd meg, túl távol vannak a szemei egymástól - asszem' mongoloid idiotizmusa van, de nem biztos, hogy ez a pontos szakkifejezés.
A tököm tele van a Dzsenifer Lopezzel itt fenn a bannerben: ki nem szarja le, hogy ez a szar kurva megint ki akar szedni egy csomó pénzt a hülyéktől?
Szerintem nagyon aranyos jelenet volt, amikor Flash, Hawkgirl meg Fire repültek egy dzsevelinnel, és akkor Fire, akire Flash szemet vetett, próbált kezdeményezni Flashnál, aki csak hebegett, erre Hawkgirl rántott egy olyat a repülőn, hogy Fire Flash ölébe esett.
közép iskolában egy naon szegény csaj szerettem ő azt se tudta hogy élek bár egyszer... nyomoztam és megtudtam hogy valaki prostit csinált belőle. Ő pont mint Wonderwomen