Nem tudom, mi volt Sárival, de nem láttam rajta "azt" az akarást, amit régen. Fene tudja, a vállsérülése után lehet, hogy a GS-döntő a maximum, amit ki tud hozni magából, mert a végére elfogy. Vika nagyon nagyot játszott. Aranyos volt a díjátadón, megszólalni alig tudott :-)
Én is nagyjából mindig fel szoktam kelni, sajna most elmaradt. Én is Sárinak drukkolok nagyon, remélem megnyerni.
A Federer-Nadal meccs klasszisokkal jobb volt, bár ez nem nagy csoda :) Ez a meccs inkább okoz fizikai fájdalmat.
Pécsnél nem tudom kire gondolhattak, de a légiósoknál már állítólag az is necces volt, hogy visszajönnek-e a téli szünet után. De máshol se jobb sokkal a helyzet, pl. a pécsi fiatal Czirják pont a szar anyagiak miatt ment el nyáron Diósgyőrbe, aztán koppant nagyot, na ő viszont tényleg nem ment vissza karácsony után Miskolcra :)
Nekem meg pont fordítva: ez volt az első AusOpen, ahol szinte mindennap felkeltem hajnalban, hogy nézzem. Gőzerővel drukkolok Sárikának :-) ez a Nole-Möri meccs meg... hát nem is tudom.
Ha már Pécs, azt olvastam egy nso-kommentben, hogy újabb távozás várható. Erről valaki valamit?
A Sopron hivatalos oldal fórumáról jöttek páran, egy-két arc több nickkel is, mert kitiltották őket. Igazából már nem nagyon írt oda senki, mégis szomorú, hogy eltűnhet onnan a sokezer értékes hozzászólásunk...