World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
A te hozzászólásodból az alábbi rész volt hasznos információ:
"Suci amugy jo, instakba is, ha mondjuk cc-zni kell, vagy dps-nek sem rossz demo agon."
Ezt utólag is köszönöm, hasznos volt. Galadriel posztja ugyancsak teli volt hasznos információkkal.
A többi szerintem useless okoskodás és trollkodás volt, amin jót lehet mosolyogni, de nem segítség. Természetesen guglizni, meg az EJ-t olvasni én is el tudom, nekem pont az a pár rövid info kellett, amit Galadriel adott. És csak azért mertem ezt itt megkérdezni, mert általában egy normális kérdésre normális válaszokat lehet itt kapni, pl. amikor a prot warrior talentezésre kérdeztem, azt is megválaszoltátok.
Vagy a másik lehetőség, hogy tényleg puncim nőtt, csak még olyan kicsi, hogy nem vettem észre. Részemről ez a téma lezárva, nem érdemes ezen rugózni.
melyik informacio volt az ami nem volt hasznos, ahhoz kepest ahogy most jatszik? Le lett irva, hogy hasznalja a dotjait, az is, hogy milyen dotjai vannak, el lett mondva, hogy life tap-eljen stb. Nem lehet, hogy a nem olvasomsaggal van a gond?
Na csak hogy valami okosságot is halljon, hozzáteszem még nem jutottam el a lock húzásáig. Nem szekatúrából írták a srácok, hogy olvassa el a tooltipet, mostanában az ember még a bejáratott ismert kasztjainál is talál érdekességeket. Warlock nem wandozik, hanem life tapel, ez alap. Az armorokat erősítő talentpontokat (Damonic Aegis asszem) rakja csak oda és használjon demon armort. Demonologys lock elméleitileg feldob valami hasznosnak ítélt curset, immolation, shadowbolt, bár így fejből nemigen tudom mije van meg már ilyen kis szinten.
Ha jól látom most épp destron nyomul, imp az alappet, immolation, conflag, incinerate, soulfire ha meg amikor belefér shadowbolt.
Ja és használjon glypheket, 36-os szinten már legalább egyet mind a háromból használhat. Destron neki egy Glyph of imp (primal) glyph of life tap (major) igencsak ajánlott.
32 éves fejlesztőmérnök, aki egy prémium autógyár részére fejleszt kormányrendszereket.
Egyébként kösz a semmit srácok. :)
Ha tőlem valaki kérdezne warriorról (mage-ről, hunterről) információt, biztos többet nyújtanék. De két sorban valami "okosságot" ideböfögni biztos jobb érzés...
a legjobb tanacs neki tenyleg az, hogy olvassal el milyen spelljei is vannak :) Jo, mondjuk ha 2-3 eves meg csak a kissrac, akkor oke, usse azt a billentyut amit elér.
Illetve az is lehet, hogy meg nem volt tanarnal, bar akkor suci-ja se lenne :) A life tap-et pl mar 5-os szinten meg kellett tanulja. Az immolate meg a corruption is 3-4 szinten kapja.
Suci amugy jo, instakba is, ha mondjuk cc-zni kell, vagy dps-nek sem rossz demo agon.
Igen, ez a hsz-ed sok új infot nem tartalmazott, ezért is írtam smileyt az "EJ" mellé. De látom a lockhoz nem értesz te sem, mert nem írtál semmi használhatót. :P
EJ nem foglalkozik szintezéssel, az endgame infók meg kicsit túl bőségesek egy kezdő számára és nem is mindig túl hasznosak a szintezéshez még veterán fejjel se. Ne wandozzon, managelje a manáját és olvassa el a tooltipeket :)
Van valaki, aki tudna értelmes tanácsokat adni egy lvl 30-40 közötti kis warlocknak, akinek a tulajdonosa most 1 hónapja kezdte el a játékot? (Nem rólam van szó, még mielőtt...)
Szoktam vele menni és általában shadow boltot használ, illetve 2-3 mob esetén rain of fire-t. De pl. dotokat nem használ egyáltalán és petnek a succubust hozza. Inni nem iszik soha, de health funnelt sem igazán használja, ha elfogy a manája inkább wandozik. (Tök fura, hogy kisinstában szinte soha senki nem iszik, sztem ezt nem tanítja meg az új playereknek a játék.)
A gond az, hogy nekem a legnagyobb warlockom lvl 10, így nem igazán tudok hasznos tanácsokat adni, azon kívül, hogy adtam egy linket az Elitist Jerks fórumára. :)))
Ott vagyok még mindig, csak már kevesebbet. Na jó hagyománytiszteletből a múlt héten szabin voltam, felhúztam a papot, aztán molyoltam kicsit a mágussal, de az még csak 82. Húzni kéne, mert kell a gaz, a palát meg a mining miatt, de most az évvégi őrületben a meló kicsit közbeszól.
Hát ja, de lényegesen egyszerübb a DF-el bepakoltatni magad az instába :-) Nem oylan gáz az a 329 egyébként ha kis szerencséd van normál instákban.
Viszont most először fordult elő, hogy az összes új területet lequesteltem, na jó 5 van összesen ugye, de rám abszolút nem jellemzően minden erőfeszítés nélkül lett meg a lore master of cataclysm, igazából nem is figyeltem. Vittek a querstek rendesen. Nálam most a macimentés Hyjalban versenyez komolyan az Uldumos gnómöléssel (utóbbinak bónus, hoyg ott lett meg a halj meg Deathwing fújásától vagy mi a tök, öcsi) de Uldum és főleg Harrison Jones questek nagyon tetszettek. Meg hát ugye Deathwing és Alextrasza, bár azon picit kiakadtam, hogy Korialstrasz ott maradt Northrenden ilyen nehéz időkben...
Hát tudod az úgy van, hogy az ember megvesz pár boe 339-es resis fost amit fel se vesz csak kell a beépített "gearscore" ellenőrzés miatt. Fuj fuj. Azért full premade csapat esetén eltekinthetne ettől a rendszer. Szóval odamentünk jó szar gearben, meg is látszott pár bosson. Érdekesmód Stonecoreban semmit nem számított a gear, jó végrehajtással mindegyik boss gyerekjáték volt.
BRC heroicban van 2 olyan iszonyú brutál boss hogy beszartunk. (Steelbender & Beauty). Mondjuk erősen gearcheck mind a kettő, full kék gearben már könnyűek lesznek, de Steelbenderen vagy másfél órát szoptunk, Beauty meg 2-3 pullból kiderült, hogy teljesen esélytelen a jelenlegi gearrel és setuppal.
Ma megpróbáltam belépni, és írta hogy zárolva van a számlám (nem tudom miért, tegnap még minden jó volt). (Röhej, hogy mára szabit vettem ki, hogy egy kicsit tudjak játszani) Kaptam egy mélt, hogy reseteljem a számlámat, de a titkos kérdés válaszára nem emlékszem:-( Mi a leggyorsabb megoldás?