Kedves Alinda! 2010. márc. 22-ei 500-adik adás előtt azt mondtad, hogy az elmúlt 3 év ÖSSZES beszélgetését (Záróra) megtalálhatjuk a www.mtv.hu/zarora címen. Már kezdtem örülni, hogy végre meglesznek az általam nagyon keresett Zwack Izabella és Krausz Tamás interjúk, de sajnos továbbra sincsenek fent. És ahogy látom, közel sincs fent az "összes"...! Természetesen ezen a címen is megnéztem, melyre hivatkozik az előzőleg említett cím: http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Zarora.aspx. De nincs, nemcsak a keresőt használtam, végig is lapoztam. Semmi. Nem tudod hol/hogy lehet ezeket elérni az MTV oldalán? Előre is köszönöm. Egyébként szerintem a legrégebbi, amit el lehet érni az 2007. szept. 12, pedig nem az az első.
Legjobban azt szeretem, amikor nem a "híres ember" miatt nézem meg a műsort, hanem egy számomra ismeretlen riportalannyal zajló beszélgetést kapok el épp. Teljesen mindegy, mi a téma, máris ott ragadok a tv előtt, mert elkezd érdekelni az az ember.
Alinda szerintem a sarki fűszeressel is érdekes interjút tudna készíteni - és ezzel nem akarom az eddigi vendégek érdemeit csökkenteni. :)
Megfigyeltem egy jellemző dolgot. Ha véget ér egy interjú, akkor a meghívottak elkezdenek feszengni, ide-oda hajlongnak, le akarják venni magukról a mikrofont, meg annak a sugárzóját. Itt ilyen nincs. Amikor lekeverik a hangot, olyankor a riportalany kihúzza magát, hátradől, várja az újabb kérdést - nem akar hazamenni. Jól érzi magát. Otthon így vagyunk ezzel mi is, a hallgatók. Maradnánk még egy kicsit, de vége a műsornak, menni kell. Sebaj, másnap majd megint itt leszünk, és biztos, hogy újból jól érezzük magunkat.
jé. Nézem most m2-t. (fogalmam sincs mikori felvétel, nem látszik) Hát, ha nem hallanám a hangot, meg se ismerném Alindát. Nekem a sálas verzió a Zárorában jobban tetszik. De itt is profi.
Hajós András beszélgetésnek "se füle se farka" nem volt. Amiről elsősorban természetesen nem Alinda tehet, hiszen azt mégsem teheti meg, hogy közben átáll csak IGEN/NEM eldöntendő kérdésekre, hogy kapjunk is valamire értelmes választ...
Félreinformáltak. Teljesen nagy hülyeség amit írtál. És lapos. De az már egy másik topik. Gyere a Szakács Béla rajongói klubjába (Index kávéház) és ott felvilágosítunk. Én és még 7-800 aktív rajongó.
Tegnap ki volt? (Az egyik nagy hiba a műsorral, hogy nem azonos időben van a kezdés, néha változik. Kőbe vésve azonos időben kellene. Így pártucat vagy több néző lemarad. Persze, kit izgat?...)