Amikor megláttam,hogy vérzik én se értettem,szegény zenekar is tanácstalan volt,aztán Szasza kiment a Gyulához oldalra és szerintem Ő látta,hogy nem komoly...
Én biztos forrásból hallottam, hogy a hangmérnök számolt el valamit, és kevés cuccot hozott.
Láttátok már az oldalon az új képeket? Nekem feltűnt, hogy Szasza pár képen véres fejjel van a színpadon. Bevágta a fajét még az elején egy lámpasorba...
Akkor ez állandóprogram, hogy az öregurak tudjanak szusszani egyet ? :)
Egyébként a koncert jó volt, a régi fíling megjelent nyomokban bár már a kezdésnél feltünt hogy a szakadt imagot gyorsan leadták a szponzorcuccokért.
A hangosítás ganxta alatt 1 nagy kalap szar, action alatt már valamivel jobb. A pecsába belül legalább tíz éve nem voltam igazán jó koncerten. Valahogy ott senkinek nem sikerül (vagy nekem?) .
Jubileumi koncertbeszámoló az Aktívban!
(2005.03.31)A TV2 Aktív című műsorában 31-én 19:30-tól látható egy remek összeállítás a jubileumi koncertről. Figyelem, a műsorban játék is várható busás nyereményekkel
Ma 22:10-kor a Fix TV-n az alábbi lesz a tartalma a Rockfannek: - Sex Action interjú - Hooligans telefoninterjú - Psychedelic Cowboys interjú - Headbanger és Hooligans játék - Metal Búlvár, Rock Gyöngyszemek, Újdonságok, Klippek.
Lemezszerződést írt alá a Sex Action!
A Sex Action 2005 február 11.-én aláírta lemezszerződését az mTon lemezkiadóval! A közös munka első gyümölcse, a 2005- ös Sziget Fesztiválra megjelenő 4. Sex Action stúdióalbum!
Amint azt Joós István az mTon marketing igazgatója elmondta, olyannyira maximális a bizalom a srácok felé, hogy bele sem kellett hallgatniuk a készülő album demóiba, mert teljes válszélességgel állnak a csapat mögött.
A Sex Action köszöni jól van, jelenleg is erőteljesen stúdiózik valamint készül a 2005 március 26.- ai Petőfi Csarnok- beli 15. születésnapi bulira, ahol a 10 éves Ganxta Zolee és a Kartellel közös bulin zúznak, nagyot.