Keresés

Részletes keresés

32nick Creative Commons License 2005.01.07 0 0 18
Sorban buknak le a félbarna törpe csahosai!
Előzmény: toloba (15)
ex_lx Creative Commons License 2005.01.07 0 0 17
Idéznéd, hogy melyik törvény mely cikkelyét, hogy tudjuk hány évre ítéljük?
Előzmény: toloba (15)
toloba Creative Commons License 2005.01.07 0 0 16
Ki lesz a segéd? A jó ég tudja...
Előzmény: Bicska Macheath (14)
toloba Creative Commons License 2005.01.07 0 0 15
Igen súlyos. Ugyanis Schmitt Pál megszegte a törvényt...
Előzmény: Old Man of Stoer (11)
Bicska Macheath Creative Commons License 2005.01.07 0 0 14
Mármint szeppuku? És ki lsesz Schmitt segédje?
Előzmény: toloba (3)
toloba Creative Commons License 2005.01.07 0 0 13
Hát épp ez az. Én úgy tudom, nincs különbség...kés az kés és 8 cm-től fegyvernek minősül...kérdés, hogyan tudok akkor venni otthonra egy új késkészletet, ha a régivel már elnyiszáltam a család torkát?
Előzmény: www.arvai.hu (9)
ex_lx Creative Commons License 2005.01.07 0 0 12
Talán a barkochbával fel tudjuk dobni.
Előzmény: Old Man of Stoer (11)
Old Man of Stoer Creative Commons License 2005.01.07 0 0 11
Hú de súlyos téma. Azannya.
ex_lx Creative Commons License 2005.01.07 0 0 10
Akarsz barkochbázni?
Előzmény: Kalahari (6)
www.arvai.hu Creative Commons License 2005.01.07 0 0 9
8 cm pengehosszúságtól fegyvernek számít a kés. Kérdés egy papírvágókés valóban alkalmas-e emberélet kioltására. Krimikben gyakran "elsül".
Nem ismerem pontosan a törvényt. Gondolom azért külömbséget tesz egy konyha kenyérvágó kés és egy kifejezetten gyilkolásra készített pillangókés között. Bár ölni mindkettővel lehet.
Előzmény: toloba (2)
Geyza Creative Commons License 2005.01.07 0 0 8
Egyszer egy távoli országban jártam és egy kollégám vett egy játék-kézigránátot. Olyan volt, mint egy kézigránát, csak éppen nem robbant, hanem tüzet adott. A biztonsági őr a reptéren enyhe infarktus után vissazküldte az ürgét. Ezután odaadta a "bombát" egy minket kisérő követségi alkalmazottnak, aki simán átment vele az ellenőrzésen, átadta neki és hazahozhatta. Jó, nem Amerikában volt és még szept. 11. előtt...
ex_lx Creative Commons License 2005.01.07 0 0 7
Kíváncsivá tettél.
Hány _hivatalos_ (akár belföldi, akár nemzetközi) ügyet tudtál már elektronice elintézni? Nem az egyeztetésre gondolok, hanem a lezárásra.
Előzmény: Kalahari (5)
Kalahari Creative Commons License 2005.01.07 0 0 6

Hol dolgozol???

Előzmény: ex_lx (4)
Kalahari Creative Commons License 2005.01.07 0 0 5

Biztos azért vitte magával, hogy így is támogassa a magyar ipart. Nincs is párja a jó kis magyar papírvágó késnek. Brüsszelben az EU irodáiban egy darab nem sok annyi papírvágó kés sincs.

De egyáltalán minek manapság papírvágó kés amikor minden e-mail-en van. Vagy lehet, hogy  az e-mail-jei boritékát akarta vele felvágni???

ex_lx Creative Commons License 2005.01.07 0 0 4
Bolond, de együtt tudok vele érezni...

1. A munkahelyemen kifelé fémdetektoros kapuval, szükség esetén kézi detektorral motoznak. Behozni fényképezőgépet, hangfelvevőt, bármilyen fegyvert tilos.

2. Van egy flóbert pisztolyom. Egy időben a szomszéd tucatnyi kutyája hajnali 4 körül rázendített a kórusra. Ilyenkor kimentem a kert végébe, a levegőbe lőttem egyet, aztán mehettem vissza csucsukálni, miután visszatettem a szekrénybe a löveget.

Az egyik hajnalban viszont túl frissen ébredtem, nem feküdtem vissza, hanem szórakozottan a dzsekim belső zsebébe vágtam, és bementem dolgozni. Meló után mikőzben közeledtem a kijárathoz, elcsodálkoztam, hogy mitől olyan nehéz a dzseki, hiszen egyedül a telefon húzhatná le, de azt a táskába dobtam. Persze lemerevedtem, amikor a zsebbe nyúltam, és éreztem a slukkert. Semmi cicó, húzás vissza az irodába, telepakoltam a táskát mindenféle ballaszttal, közé a pisztolyt, és keresztbetett ujakkal toltam a táskát az ultrahangos masinába. Megúsztam.

Ha egy perccel később kapcsoltam volna, már késő, és érdekes lett volna ugyanezt a sztorit előadni a biztonsági szolgálatnak és a rendőrségnek is. :)
Előzmény: luciluca (0)
toloba Creative Commons License 2005.01.07 0 0 3
Lesz harakiri is?
Előzmény: Bicska Macheath (1)
toloba Creative Commons License 2005.01.07 0 0 2
Nem tudom, ha én próbálkoznék, elutazhatnék.e?
Előzmény: luciluca (0)
Bicska Macheath Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1
Legk0:zelebb a szamurájkard k0:vetkezik :-DDD
Előzmény: toloba (-)
luciluca Creative Commons License 2005.01.07 0 0 0
b0l0nd ez a Pali... :-DDD
Előzmény: toloba (-)
toloba Creative Commons License 2005.01.07 0 0 topiknyitó
Késsel akart repülőre ülni Schmitt Pál
január 7. 8:31
[Blikk]

Negyven centiméter pengehosszúságú papírvágó kést próbált felvinni a repülőgép fedélzetére Schmitt Pál, a MOB elnöke, "de lebukott" - írja a Blikk.

Schmitt állítja, feledékenységből pakolta a kést kézipoggyászába, eszébe sem jutott, hogy gondja lehet miatta. Európai parlamenti képviselőként a megszokott menetrend szerint a kora reggeli brüsszeli Malév-gépre próbált feljutni, amikor a csomagját átvilágító biztonsági őr szeme hirtelen kikerekedett a poggyász tartalmának láttán. A ruhák és tisztálkodószerek között egy fadobozban lapult a körülbelül negyven centiméteres kés.

A politikus, miután megvált késétől, akadálytalanul repülhetett Belgiumba. Schmitt most azt tervezi, hogy megkeresi a repülőtéri biztonsági szolgálatot, és visszakéri a papírvágóját. Pácsonyi Zoltán biztonsági igazgató elmondta, általában az elkobzott tárgyakat összegyűjtik, és karitatív célra szeretetszolgálatokhoz továbbítják. Kivételes esetekben azonban, ha a tárgy nagyértékű, megőrzik a tulajdonosnak, és visszaadják.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!