Az eddig újraszámolt szavazókörök ötödében kellett módosítani a jegyzőkönyvet azután, hogy a szavazatszámláló bizottságok újraszámolták a december 5-i népszavazáson leadott voksokat"
Azért ez nem a szimpla tévedés kategóriája...
Oké,oké cuclib......... felhúztad magad, csalás................jön a szuri, majd holnap megint kijhöhetsz, de most gézzel azért megkötném a kezedet, még kárt teszel valamiben.....
Drága mélybölcs és igazmagyar testvérem!
Számomra nyilvánvaló, hogy semmiféle csalás nem történt, és biztos vagyok benne, hogy ezt bármely értelemmel bíró egyed már régen felfogta.
De ez néhány féregjelleműt nem gátol abban, hogy mocskos önérdekből tovább csalásozzon.
Namost: nekem ne próbáld itt az aljas hazugságaidat 8 millió választóra hívatkozva szajkózni: Ki-ki el tudja közülük dönteni, hogy mit gondoljon. Te pedig - ha valóban nem bízol benne; ne vedd többet igénybe! Minek szavaznál, ha úgyis elcsalják?
a ZULLU
Hess torres. Itt van néhány idézet tőled kicsi toleráns, demokratikus barátom (úgy látom eljött az ideje, hogy frissítsem:D).
Ostobám. Keresd fel a rokonaidat a Terror Házában, a falon láthatóak és rájössz. Jött valaki vagy a padló púpos? Öcsi, felrobbant alattad a WC, a végtermékeddel? Hány évig szajkóztad az igét a pártban, Derek gyerek? Neked Lutraalbumot, hogy lásd a családod tagjait. Fogjál kezet a 220-szal, megrázó lesz az élményed.Nem kár érted. Figyelj csúszó-mászó. Bemehetsz a Terror Házába és megnézheted a rokonaidat. Petőék mellett vannak. Rálépek és hanyattlöklek. Fogod élvezni. Szólj a gazdádnak, hogy vigyen sétálni. Ha te olyan messze laknál, amilyen ostoba vagy, sosem érnél haza. Hazátlanom. Remélem a családod örül Neked, mert én nagyon nem veszlek emberszámba. Rád se lehetnek otthon büszkék, mert gagyi vagy. Talán a sámlinak több hasznát vennék. Családod hogy bírja az alkoholos vagy éppen drogos mámorodat? A secintés és a káromkodás az a természetes emberi viselkedésed vagy ez párosul egy jóizű hányással is, amelyben most éppen fexel. Előjöttetek PanelProlik. Téged érem helyett vertek. Holnap meglátogatlak a Zooban. Viszek banánt. Te a fogalmatlan embereket exportáló küldeményből maradtál itt nekünk? (Ha megengeded ide teszek egy ilyet is: :) Rajtad talán segít az állatorvos. Te is előjöttél. Rád aztán ki kíváncsi sz.h.? Ne próbálkozz, gyermek. Hát magadra ne légy büszke, öreg. Volt már etetés? Kaanga. Medgyessy széklete milyen volt? Te csak repdess a golyóidon a madaraiddal együtt. Hűlyeségeket irogatsz. Te vagy a falu bolondja? Te kommunikálj elvbarátaiddal. A gyűlölködőkkel, a hazudozókkal, az egykori kommunitákkal. Az a te világod. Mesélj fiam, milyen rossz minőségű magyar mezpgazdasági termésekről tudsz, amit a parasztok előállítottak, rajtad kivűl. Téged is kukából vettek elő, gyermekem? Ezek szerint zabigyerek vagy? Állitom, te vagy az Index legh.... szereplője? Ennyi ésszel még bölcsödébe se mehettél volna, tudatlanom. Nagyon kevés vagy gyerek, ráadásul buta is Sz.h. Ki(he)verted már? Hazudozni nem szoktál, csak állandóan hazudsz.
"Ez jó. Leírom, hogy nem vádolok senkit csalással, erre jön a kérdés, hogy akkor én kiket is vádolok csalással. :Pp"
Eszem-f*szom megáll. Akkor ki csalt te %*#&@? Scully? Mulder? A kilencszer csavarodott szíriuszi fénysugár a DNS-ben? Basszus, eldobom a maradék agyamat. Fogadjunk, hogy akkor lettél fanatikus Fideszes, amikor a Kisgazda párt mexünt. Ott voltak ennyire >&@>#-ok.
A kettős állampolgárságra leadott és utólag tévesnek bizonyult megszámlálás szinte mindegyike az "IGEN" kárára és a "NEM" javára történt, ami nem sorolható a tévedés kategóriájába.
Te ezt írtad, nem?
Akkor hova sorolható?
Ha nem tévedés vol akkor mi?
Még egyszer:
Az érintett szavazókörökben 973 Fidesz, 723 MSZP, 378 MVSZ és 108 MDF delegált végezte a munkáját!
"Bizonyíték nélkül vered itt a habot és becsmérelsz embereket."
Ezt is leírtam már: a választási rendszerünk tisztasága, ezen keresztül 8 millió embernek a választási rendszerünkbe vetett hite a tét, nem azoknak az embereknek a lelkivilága és "karácsonya", akik a szavazatok összeszámlálását végezték.
"Az, hogy december 5-én történt-e csalás, az nem pár ezer szavazóköri ember érzékenységének, hanem 8 millió szavazati joggal rendelkező magyar állampolgárnak az ügye."
Egy nagy lóf*szt 8 millió. Először is aki bojkottálta azért nem, ez 5 milla. Azontúl az a másfél milláé sem, akik nemmel szavaztak, mert nem őbennük dőlt össze egy világ. És azért kb. egy millióé sem, akik nemmel szavaztak a kórházprivatizációra, még ha miattatok még növekedett is a számuk :-). Maradt az igent szavazó másfél millának egy marginális (és nem adekvát) része, aki nem hajlandó elfogadni a végeredményt, ha nem a szája íze szerint volt.
Szavazóköri szinten országos szavazás esetén a magyar rendszerben lehetetlen csalást elkövetni. Több 10ezer ember összehangolt "munkája" kellene hozzá, ráadásul olyan embereké, akiket ellenérdekelt felek jelölnek. Gyakorlatilag lehetetlen. Ezt egyszerűen kár vitatni. Csalást esetleg az összesítésnél tudnék elképzelni az OVBnél, de ott sem tűnik reálisnak a dolog.
"Sok hülye balos nick, csak azért jártok ide, hogy bizonyítsátok szellemi fölényeteket és pont Or Kán meg Torres ellenében."
Tehát Te úgy látod, hogy aki Or Kán és Torres topictársunkkal vitázik az "balos"? Miért ne lehetne esetleg "jobbos"? Szerinted ez a téma nem olyan, ahol "jobbos" nickeknek is ki kellene állni az értékekért? Például az ártatlanság vélelme demokratikus értékért?
Nem lenne-e itt az ideje, hogy a "jobbos" és "balos" nickek végre összefogjanak és közösen lépjenek fel a közösen vállalható értékek védelmében, hogy marginális vélemények ne tudják tematizálni a közéletet.
Egy nyilvánvaló ostobaság esetében nem lenne-e célszerű, ha a "balos" nickek piszkálása helyett röviden megírnád a véleményedet Te is?
És ne hidd azt, hogy könnyű préda az ostobaság! :)
"ne vádolj bűncselekménnyel embereket, akik méltatlan körülmények között dolgoznak, aztán meg a hozzád hasonszőrűk csalózzák őket."
Nem vádolom, sőt mi több, nem csalóztam le őket. De ahhoz képest, hogy milyen a választási rendszerünk, lehet-e benne csalást elkövetni, történt-e benne dec. 5-én csalás, huszadrangú dolog a szavazókörökben résztvevők érzékenysége, az meg a politikai hecckampány része, hogy erre - ti. a szavazókötrökben résztvevők érzékenységére appelálva - hivatkozva próbáljátok ezt a kérdést lesöpörni az asztalról.
Az, hogy december 5-én történt-e csalás, az nem pár ezer szavazóköri ember érzékenységének, hanem 8 millió szavazati joggal rendelkező magyar állampolgárnak az ügye.
Hát tudod egy felvetést, ami megmarad a felvetés szintjén, tényleg zsigerből elutasítok. Egy olyan Patrubányosat, vagy 2002es jobboldalit. Aminek annyi a tartalma, hogy szerintem csalás volt, újraszámolást. Képzeld el, ha megfelelő érvekkel alá lenne támasztva, akkor én is ugrálnék a csalás miatt, akkor is, ha a baloldal követi el.
A mormota, az sértés? Mert nekem úgy tűnik, átaludtad az elmúlt két hetet, amelyben egy nemzet azon vitázik 1. Történt-e csalás? 2. Ki a legesleghülyébb a világon? Neked ez utóbbira van jelölted? Nekem van, de nem árulom eeel, bibibiii!