Gondoltam nyitok egy ilyen topikot, mivel törvényes joguk véleményt formálni és a nyájat a helyes útra terelni akár. Alkotmányos joguk.
A többi amit a ballib levág a kérdésben röhej.
Tiltja neki valaki, hogy megertse, es foglalkozzon vele?
Itt rinyalok, hogy alapijjjatok man partot, ha annyira politizalni van kedvetek, erre az se jo nektek.
Todod mit? A 90%-nak meg az nem jo, hogy a 10% szamara azert fizessen jaradekot, hogy meg borsot is torjon nehany elvakultabbja a tobseg orra ala.
Értem. Tehát gondos válogatás előzte meg a gyerek iskolába való beíratását.
Ez dicső dolog, csak tudod itt az oktatás színvonala lehet a döntő (nálam legalábbis) nem pedig az, hogy a tantestület egy emberként szembemegy-e Magyar Bálint oktatási miniszterrel.
Azért mindenképpen fontos szem előtt tartani azt az elvet, hogy "Nem csak, hanem is!".
Az egyházak hirdessék Jézus Krisztus evangéliumát! Ha azután ennek politikai következményei vannak, vonják le azt is, de tevékenységük mércéje nem az egyes pártok tapsa és a többiek fújolása, hanem az evangéliumhoz való hűség. Amibe hétköznapi, társadalmi témák egész sora tartozik, a politika meg általában kis szelet.
Ami engem illet, átlagosan négyévente egyszer érintek politikai témát. Természetesen, amikor ideje van, vagyis választási kampány idején.
Nem tokmind1, hogy a szerencsetlen polgar a fikuszban, allahban, vagy a kaporszaguban hisz? :)))))))
Mitol lenne az egyik mosottagyu tortenelmibb a masiknal?
:))))))))))
Szeretnek terelni, no. Ez a fixa ideajuk, hogy az embereket terelni kell...
Beidegzodes...
Terelgetnenek most is, foleg bele a marhavagonokba, csak ez a franya demokracia ne lenne...
Pedig az lenne az igazi, ha partot alapitanatok. Akkor derulne ki igazan, hogy nehany szazezer szarkeveron kivul, a kutya se torodik mar az avitt hulyesegeitekkel :))))))))))))))
Ott ahol konzervativ oktatás folyik magyarságtudatra és hazaszeretetre neveléssel oda szivesen iratja be az ember a fiát. Ahol a Magyar Bálint baromágaival szembemennek PEDAGÓGUSOK tanitanak és leosztályozzák a gyermeket ha kell.
ps. Tisztelt pedagógusok. Tudom és tapasztaltam, hogy az iskolák többsége ilyen Köszönet érte. A Magyar Bálint nem örök a magyar iskola igen.
Ha elfogadnánk az érveidet, akkor nekem is járna állami támogatás.
Ha a teljes társadolomnak be kell érnie egy részelges kárpótlással akkor nekik is.
Arról nem is beszélve hogy közben szépen elfogyott a társadalmi bázisuk is. Ha megnézed pl. a pázmányos Tomka tanulmányát rá fogsz jönni hogy a tényleges templomba járó katolikusok ma már jócskán kissebbség.
Mégis úgy viselkednek mintha a negyvenes évekbeli bázisukat kellene kiszolgálniuk.
Azt, amelyikben a kiskoru fiukat molesztalo papokat a szonyeg ala szokas seperni? Az a normalis ertekrend? :))))
Vagy az, amelyik szerint a papok kotelessege hogy a naci irodalmat terjesztok elleni birosagi pereken csapoljanak? :)))))
Tessek partot alapitani! Vagy az nem franko? :)))))))))))