A www.sg.hu fórumában a WoW topicban a topicozók 75%-a így játszik. A Burning Blade szerveren van már egy jó 25 fős magyar céh a horda oldalon. Szal vannak páran akik így nyomják :) (én meg várhatom, hogy a köcsög OTP mikor készíti már el a Mastercard-ot, már egy hete megigényeltem náluk :( - addig sajna nincs játék )
Mivel ez a verzió direkt az USA/Australia/New Zealand release, ezért a Blizzardnál nagyon figyeltek arra, hogy amerikai reigsztrációt csak amerikai hitelkártyával lehessen csinálni. Viszont az ausztrál és új zélandi esetben ezt már nem tudták kiszűrni, így ha a regisztrációnál ausztrál címet adsz meg (érvényes ausztrál zip code kell, pl. Sydney operaház :-)) akkor elfogadja.
Az nem gond. Nem muszáj leokézni, nekem is dobta fel 10 másodpercenként azt az ablakot, aztán meguntam és ráhagytam (nem nyomtam ok-t). A letöltés ugyanúgy megy tovább tőle, semmit nem számít.
Le lehet tölteni ingyenesen. Google-ban keress rá: wow open beta downloader.
Egy 600 kB körüli file ez, amit elindítva elkezdi letölteni. Arra készülj fel, hogy elég lassan szedi le a dolgot, nekem 3 napig tartott :(
Egyébként ha a Gamer's Loot-on veszel cd-keyt, akkor ők is adnak letöltési lehetőséget.
A hitelkártyás dolgot nemtom, hogy működik-e, nem volt még dolgom hitelkártyával :) Ki kell próbálni.
Ez az open beta kliens ez valami official dolog vagy a DC boltban lehet hozzajutni? :-) Dombornyomott kartya... folyoszamla nelkuli hitelkartya is jo erre a celra? :-D
Sorry a sok kerdesert, de en is csupa szepet es jot hallottam a jatekrol...
Nem kell megvenni a játékot, ha nincs szükséged dobozra és cd-kre. Tökéletesen jó hozzá az ingyen letölthető open beta kliens, csak némi patch-elés kell rá. Ami a lényeg a vásárlásban az a CD-key (azaz a lentebb írt oldalon gyakorlatilag ezt veheted meg), illetve utána kell csinálnod accountot amihez viszont érvényes dombornyomott bankkártya kell és ausztrál cím :))) (magyart nem fogadnak el)
A havídíj 15 dollár, amin eleinte én is szörnyűlködtem, de megnézve pár videót és elolvasva a játékosok élménybeszámolóit már nem is sokallok, úgyhogy ha kész lesz jövő héten a bankkártyám, indulok én is a Warcraft világába kalandozni :)
Diablo2-t nyomtam, az megvan eredetiben jol. Csak azert kerdeztem, mert legjobb tudomasom szerint Europaban a WoW csak januar vege fele jon ki. Vagy mind Usa-ban/Ausztraliaban lennetek? :-)
Meg itt mindenfele account meg cd-key boltolasrol volt szo, ha jol ertettem... Vagy az csak a havidijat hivatott kivaltani?
netes fizetős játék = a biztonsági másolattal max install/uninstall módban játszhatsz (hacsak nem vagy nagyon mélyen a körökben - de akkor nem kérdeznél ilyet, no offense)
De az accountot sikerült azért megcsinálnod? Mert az a lényeg :) Klienst lehet szerezni akárhonnan, de accountot nem igazán osztogatnak :)
Nincs mit az infóért, az a jó, ha minél többen játszunk.
A 9 dodós cucc azért jó, mert nem a te kártyaszámodat adják meg, hanem egy usa karit usa címmel, azaz nem lehet gond abból, hogy csak usa, ausztrália vagy új zélandi címmel lehet regisztrálni. Azaz elküldik neked ugyanúgy a cd kulcsot, viszont nem neked kell kínlódanod a bankkártya + cím + telefonszám account aktiválással. Egyébként állítólag működik, hogy megadod a rendes kártyaszámod, elmész a www.whitepages.com.au oldalra keresel hasra egy telószámot és címet és azt adod meg :)
A cd kulcs rendelés műkszik, van olyan ismerősöm aki így kapta meg, viszont 9 dollárt fizetni azért hogy egy idegen ember beírjon neked egy cd kulcsot egy kis sávba enyhén szólva is pénzkibaszás :-)
Amúgy van lehetőség virtuális VISA kártyát csináltatni az egyik oldalon, nem jut eszembe a neve, de google it.. az is működik.